Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én fekete gumit ajánlok...elég sok motorosnak az van fenn,próbáld ki
email cím lemaradt freemailpeter@freemail.hu

gumi az erősen függ attól, hogy mire használod a motort, milyen stílusban motorozol....
szia

írj emailt! mit kell rajta csinálni? én szoktam,,,
Tudtok ajánlani szerelőt Bp-n ahova érdemes vinni Fazert ? Illetve milyen gumit ajánlotok rá?
Köszi
Andris
én csak beindítottam...
pöccre kb 1 hónap után...
én ma kerültem egy jót
kicsi az ürtaltalmuk...Fjr-es barátom panaszkodott rá..
De jól mutat
Ha te is annyit gyakorolnád mint az a kopott lábú neked is menne.
Azé ha láttad ki volt vasalva a figura rendesen... bizti ami bizti...
Pár fekvőtámasz gyakorlaton már tuti túl van....
szerintem nem férne el az utas lába
Szerintetek hogy mutatna ez egy fazer-en?:http://www.kepesmotor.hu/motor...
hihetetlen, ez nagyon komoly... bárcsak egyszer valami hasonló szinten tudnék motorozni.
aki nem dolgozik
nah ki megy ma motorozni
Jójó, nem fogom a rövid lábamra, béna vagyok és kész
a fazert jó igy ahogy van ezt nem kell ültetni...
Nekem nem állapottartó,hanem megújító edzés kellene
rendben összehozzuk valamikor..
Át kellene gyere valamikor mutatnám neked a rajtlovamat... NAaaaa
Baszki le kellene engedni az érbeged aztán jobb lesz hidd el. De ha gondolod Tíborom szervezek neked némi állapottartó edzést...
Speciel az enyém is 170 Kg...............és egy söröskriglivel nagyobb mint 600.
Édes pofák vagytok, de nem az fz-vel van gond. Ahhoz már "felnőtt" Zacky. Hanem hogy túraendúrót szeretne venni, amivel lehet menni a remek bp-i utakon, jó nagy a tankja és túrázásra is alkalmas. Ha lehet mindjárt GSA BMW-t vagy Super Ténérét.

Azokat is meg lehet ültetni, de attól még 230 kg körül/felett vannak a vasak. Nekem is pl ez volt annó a gondom a 600-as motorokkal, hogy még ha le is érne a lábam se bírnám el. Ezért vettem 250-est mert az csak max 170 kg, tokkal vonóval, nem 190-210. Nem sok a difi, de egy nyomvályúban döntő, a szó legszorosabb értelmében
Van aki még fel se tud szállni annyira kicsi.
nem mindenki akkora spiler mint te ..
Már ott elakadunk ha nem ér le a lábunk
Apám, nagyon spíler társulat.... kutyacsont meg minden... csak mondom a miheztartás végett a krossz motoron sem véletlenül állnak. Minél lejjebb helyezed a súlypontot annál nagyobb a gázhelyzet!
hogy?