Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de máshogy lehet ültetni
az jó...
az fzs1000 kutyacsontos
Ha jól láttam közvetlen a lengőkarhoz csatlakozik a teló.
ezt most megnézem magamnak
nem kutyacsontos...
Nem véletlen ilyen háromszögletú bizbasz lemez fogja a hátsó telót alul?
a fazeren nem tudnék kutyacsontot cserélni?
a hayabusába még gyártottam is magamnak
Upsz............akkó flexelek.

Bár én nem vagyok mélynövésű.
Tudom. Amikor teneréket nézegettem, számoltam ennek lehetőségével
a yamakkákat nem lehet úgy ültetni, csak az első villát szokták akár 3cm-el is beejteni, más nem nagyon van....
Lehet ám ültetni is a motoron hátul 3cm-ert büntetlenül..csak a megváltozott villaszőg miatt valamelyest az elejét is kell a villaszár befogóknál..kb 1 cm
Szerintem az a talp zavaró a motor kezelésében, pl. váltásnál.
Őőőő FZ nem az?
csak a központi rugósokhoz...
Ültető készlet minden motorhoz kapható.
Esetleg boka tájon felfüggesztve lehet nyújtani egy kicsit a testmagasságon.
Tudom eléggé behatároltak a lehetőségeim nekem is..

750-es tenere, egy lábbal, és csak lábujjheggyel van meg.. de elboldogultam vele
A pipiskedésnek van egy korlátja, mégpedig a talpad hossza Nálam nagyon szar a helyzet a minitalpammal
A louis árul felcsatolható csizmatalpat (egyszer mintha láttam volna).. olyasmi hatást kelt, mint a '90-es évek végén divatos magasított talpú cipők. Ha alacsony embernek kell magas gépet hajtani akkor segít.. amikor meg sétafikálni kell, egyszerűen levehető

Mondjuk én inkább pipiskednék
Na akkor ideje elkondolkodnod az én típusom vásárlásán.Ott aztán szerezhetsz még egy csajt,vagy divatosan fiút akkor sincs erő hiány.De szerintem a tiéd is elég erős csak tekerd feljebb a fordulatot
Sziasztok.

Nem kerül az a PC olyan sokba: FZ6 na jó ehhez még hozzájön a beállítása. (40e HuF ha jól tudom)
suzuki swift
Mozgatható fellépővel gondolod ugye?
Ne feledd, hogy Zacky eléggé mélynövésű
Honda Varadero, Suzuki V-Strom, BMW GS,
szerintem meg a látókörbe eső motorokat próbáld ki tavasszal és meglátod mi lesz,,,melyik tetszik...
én nyomatékosabb és a fz nél gyengébb motort nem szívesen vennék... és csak 4 hengerest,egyenlőre