Lehet ám ültetni is a motoron hátul 3cm-ert büntetlenül..csak a megváltozott villaszőg miatt valamelyest az elejét is kell a villaszár befogóknál..kb 1 cm
A louis árul felcsatolható csizmatalpat (egyszer mintha láttam volna).. olyasmi hatást kelt, mint a '90-es évek végén divatos magasított talpú cipők. Ha alacsony embernek kell magas gépet hajtani akkor segít.. amikor meg sétafikálni kell, egyszerűen levehető
Na akkor ideje elkondolkodnod az én típusom vásárlásán.Ott aztán szerezhetsz még egy csajt,vagy divatosan fiút akkor sincs erő hiány.De szerintem a tiéd is elég erős csak tekerd feljebb a fordulatot
szerintem meg a látókörbe eső motorokat próbáld ki tavasszal és meglátod mi lesz,,,melyik tetszik...
én nyomatékosabb és a fz nél gyengébb motort nem szívesen vennék... és csak 4 hengerest,egyenlőre
a hayabusába még gyártottam is magamnak
Bár én nem vagyok mélynövésű.
Esetleg boka tájon felfüggesztve lehet nyújtani egy kicsit a testmagasságon.
750-es tenere, egy lábbal, és csak lábujjheggyel van meg.. de elboldogultam vele
Mondjuk én inkább pipiskednék
Nem kerül az a PC olyan sokba: FZ6 na jó ehhez még hozzájön a beállítása. (40e HuF ha jól tudom)
Ne feledd, hogy Zacky eléggé mélynövésű
én nyomatékosabb és a fz nél gyengébb motort nem szívesen vennék... és csak 4 hengerest,egyenlőre