Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még új és drága.....nem sokan vették....vegyél és akkor majd lesz tapasztalat...
Senki másnak nincs tapasztalata Pilot road 3-al,?
Na és milyen jogon teszik rá a márkajelzést a saját termékükre? Ez szerintem lazán kimeríti a hamisítás fogalmát...
Vannak árak. Csak tudnám, hogy élnek meg ezek az oldalak, mert nem ez az első, amelyik ilyennel foglalkozik Lehet pályát tévesztettem
Karácsonyi ajándék ötletek: http://motoros-polo.hu/

Én asszonynak berendeltem egy tangát

Így Ő is örül, meg én is
eladó cuccok tel 06309492804
eladó cuccok tel 06309492804
yamaha fazer 600 sport kipuffogo gyári db killerel , fazer lánc védö eladó tel 06309492804
pink motors
Lehet érdekelhet valakit a dolog. A km-ek ténylegesek, szervizelve vannak rendesen a mocik.
hi
egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek hol érdemes láncszettet venni? érdemes e-bay en kutakodni, vagy esetleg valakinek van valami konkrét ötlete ahol olcsó ?
Bocsi mikor tudod eldobni az olajszűrőt
ha minden jól megy köv hétvégén motorozhatsz
ezeket mind megnéztem és a gázbovden jo mert mikor turáztatom jol huz de mégil leál de már jó! megcsinátam
Kutya olyannal járta meg korzikát és ódákat zengett róla.....tényleg jó lehet, már a 2 is jó volt...
Üdv!

Van itt valakinek tapasztalata pilot road 3-al?
Kb ez volt a robogómmal is. A súbertűn (vagy mi) egy ricnit tegyél el úgy, hogy több benzint kapjon, és emelj egy kicsit az alapjáraton. Közben fújasd át a fúvókákat levegővel.
Most hidegben is jól indul, de látványosan, érezhetően sokáig dadog a több benzintől, de ha bemelegszik, akkor már jó. Tavasszal meg ugyan így elveszek tőle egy kis benyát.
fz6-os hány kilóméterrel ment el ?
szép állapotba van, legalább is úgy tűnik,,,
18e km, nem rég kapott új gumika, van rajta gyári bukógomba, meg v46 os doboz. plusz elől 1-2 csecse becse
majd ha lesz normális kép, teszek fel!
az is jó ár...
a képen igazán makulátlannak látszik..
km mennyi van benne?
1m fölött kicsivel
Mennyibe került..Ha nem titok?
majd tavasszal elmondom, ha lehet egy normálisat motorozni
50km alatt amíg haza értem, majd megfagytam