hi
egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek hol érdemes láncszettet venni? érdemes e-bay en kutakodni, vagy esetleg valakinek van valami konkrét ötlete ahol olcsó ?
Kb ez volt a robogómmal is. A súbertűn (vagy mi) egy ricnit tegyél el úgy, hogy több benzint kapjon, és emelj egy kicsit az alapjáraton. Közben fújasd át a fúvókákat levegővel.
Most hidegben is jól indul, de látványosan, érezhetően sokáig dadog a több benzintől, de ha bemelegszik, akkor már jó. Tavasszal meg ugyan így elveszek tőle egy kis benyát.
szép állapotba van, legalább is úgy tűnik,,,
18e km, nem rég kapott új gumika, van rajta gyári bukógomba, meg v46 os doboz. plusz elől 1-2 csecse becse
majd ha lesz normális kép, teszek fel!
Én asszonynak berendeltem egy tangát
Így Ő is örül, meg én is
egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek hol érdemes láncszettet venni? érdemes e-bay en kutakodni, vagy esetleg valakinek van valami konkrét ötlete ahol olcsó ?
ha minden jól megy köv hétvégén motorozhatsz
Van itt valakinek tapasztalata pilot road 3-al?
Most hidegben is jól indul, de látványosan, érezhetően sokáig dadog a több benzintől, de ha bemelegszik, akkor már jó. Tavasszal meg ugyan így elveszek tőle egy kis benyát.
18e km, nem rég kapott új gumika, van rajta gyári bukógomba, meg v46 os doboz. plusz elől 1-2 csecse becse
majd ha lesz normális kép, teszek fel!
a képen igazán makulátlannak látszik..
km mennyi van benne?
50km alatt amíg haza értem, majd megfagytam