Ha a hiba a hideg beálltával egyidöben bukkant fel,valószínüleg nem képes a karburátor elég dúsitást csinálni..
hideg levegőhöz több benzin szükséges..
A haver zx12r jét a minuszokban nem tudta beindítani...Ekkor hajszárítóval meleg levegőt fújattam vele a légbeszívóba..Láss csodát pöcc-röff indult..
hello tudna valaki segiteni? mikor berugom a motromat, hiaba huzom a gázt erösen és meg áll pedig edig még alapjárrat is volt a motorom egy yamaha yz 125 köszönöm!
Szerintem a menetrögzítő használata tökéletes megoldás! Mi a cégnél mindig rögzítőt használunk, vagy nordlock alátétet:http://biotek.hu/index.php?m=1... főleg olyan helyen ahol nagy a rezgés. A menetrögzítő oldásához meg kell fújni hőlégfúvóval az anyát!
föleg ha baleset is van belőle!..
Loctite-vel fel van ragasztva oldható 25 nmrel...ennyi..
A szettcserénél meg veszek új csavart és rögzítőt is ,mert megviselt
mindre rá volt hajtva ami eddig letekeredett.....a legcsúnyább ami rendesen össze is kavarta a deknit és a belső részeket egy Thunderace volt.....banditnál is(régi600) is ugyanez a gond........persze nekem tök mindegy ki hogy teszi fel.....elég nekem a magam baja ha valakinek felteszem, nem akarom, hogy ebből gondja legyen és persze nekem sem....
lehet,hogy kézzel elhajlítod, de ott nincs olyan nagy erőhatás,,,
nah mindegy, én csak azt tudom, hogy az enyémen a helyén van...
úgy ahogy a gyár előírja, és még ragasztva sincs...
Amiket kapásból meg kell nézni: szikra, benzin, levegő. (túl sok, túl kevés, stbstb). Szívató, alapjárat állító, gázbovden, hasonlók stb.
Persze lehet, hogy egy 2t fórumon jobb ötleteket adnának.