Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd meglátjuk milyen lesz,a szerviz után ..a karbiba nem nagyon akarok belepiszkáltatni. Még elszarnak valamit..Jol indul hidegen,melegen nem durrog egyenletes minden..
Mivel láncszett csere is lesz még a nyár elött lehet,hogy változtatok 1 fogat...
De így is jó ..Még minden érintetlen a blokkon és a karbin is.
Más sem hiányzik mint az elállítgatásból adódó irreális fogyasztás és rossz müködés és egyéb galibák.. Mert valami mindig valaminek a rovására megy.. Ha nem jó akkor leveszem a kipufogót és túladok rajta..
Drágám,
Ha nyomatékot akarsz alulról eleve csak a gyári dob plussz fúvóka csere.. akkor lesz az amit szeretnél. Ha "nyitottabb dobot raksz fel eleve bukod a nyomatékot alul... tökmindegy hogy kicsit vagy jobban nyitott.
És mivel azért nagyobb súllyal használod én személy szerint egy első fogaskerék cserén is elgondolkoznék.
Gyári volt...Mostanában ráraktam egy trioval Bodis dobot..de épp csak kiprobáltam..Eddig nem éreztem,hogy emiatt gyengébb volna..
40-e nél jár az óra ..Most megy szervizre szelepállítás, karbi szinkron stb.. Sportlégszürőt semmiképpen sem rakok bele..
Szerencsére nem annyira nyitott a dob mint a martin vagy a finster l:lehet,hogy ezért nem bukom el a nyomatékot.. ..Nem üvölt még a furulya nélkül sem
Mélyen duruzsol
Látod Tíborom milyen jó a vas, pedig nem volt a non plus ultra korábban...
Egyébként gyári kémény van rajta? Csak a tolóerő miatt kérdezem..
Tehát nincs
Sziasztok! Van valakinek fz1n hez benzinpumpája?
Köszi
A hangsúly a szövegben a "fűtetlen otthonon" van.
És arra vajon van dat,hogy ezekből hány volt éppen részeg?
Eddig nekem összeségében eddig ez a legjobb motorom

Pedig nagy nevű elődei voltak :1100Xx,hayabusa
lassan elég szép számmal lesznek itt FZS tulajok
kérnék én is eggyet
kormospeti@vipmail.hu
köszönöm nekem kellene..
btibi10@freemail.hu
Nem eladó mert a motor tartozéka ;-)
Egyébként szemmel láthatóan utólagos fordítás, mintha írogéppel csinálta volna valaki.
Erőt veszek magamon és beszkennelem. Ha megvan, ingyen elküldöm, annak aki kéri.
(FZS1000 használati útmutató)
Eladó
Nekem van, tőlem is jó. ;-)
Majd megfejtjük! Vagyunk itt elegen
Látom, Te sem ismered az "szmájlik" jelentését.
én a neten nem találtam magyarul valahogy jobban megy
Magyar nyelvű? Angolul nem tudsz? Sammelyik motorra nincs gyári magyar kezelési.
Viszont van szerelési, kezelési és alkatrész ha jól tudom.
Mindig az diktál akinél a pénz van..
Menj be és alkudj szemtelenül...
hiszem ,hogy az igénytelen lennék mert van egy kínai doboz középen!
Csak nem az az ember vagyok aki berohan a boltba rögtön vásárolni a legdrágább cuccokat,hogy mutassam milyen űber fasza gyerek vagyok..
Először a hátsó dobozom volt meg ,később lettek az oldaldobozok tartóval..Majd ha tönkremegy a kinai akkor kappára cserélem..De ettől még nyugodtan alszom.
Berber!

nincs véletlen magyar nyelvű kezelési útmutatód
Yamaha city be is zárt,,,,
Jelentős alkura vajon hajlandóak lehetnek a használt motorjaik esetén?

A fekete TRX nagyon jó volna , csak drága (nekem)