Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad volt!
ma megnéztem egy busát k6-ot cserébe ment volna...Csakhát csapágyas volt a blokkja ,emberünk meg azt hitte zörög a vez. lánc..
Nem is ez a lényeg...Szolnokrol hazafelé én hoztam a haver zx12r-jét....Hát tényleg nem nekünk való már a csutkakormány..Már sajgó végtagokkal megszokva a 12-est....visszaülve a fazerre döbbentem rá,hogy milyen jó kis motorunk van! Nem maradt más alternatíva: Fazer 1000
Bánhatjátok basszus hogy nem jöttetek Kecsóra... kurva jó idő volt alig ember és nagyon nagyot karcoltam a lábtartómmal hehe
Kösz az infot!
Most nézem, elég hasonló a gépparkunk! Bár nekem még nincs kész az öreg gép. Talán télen a garázsban lesz rá időm.
Ha megsérült a hátsó idomod is, akkor abban tudok segíteni, van egy komplett a garázsban, de motor már régen nem tartozik hozzá
Pont azért kérdezem, amiket leírtál. Az enyém is 2000-es, az említett változtatásokkal. Sajnos az idei utolsó motorozáskor hazaérés előtt 30km-rel sikerült tényleg lapra tenni...Ha nem éri meg meghegesztetni akkor esetleg vennék rá egy bontottat. Holnap felhívok egy műanyagost, ha 10-12ért megcsinálja, akkor nem lesz rá szükség, de közbe azért nézelődöm.
Nem tudom a pontos kilóméter állást, de nagyon e körül volt. Én nem akarok semmit mondani. Lehet nem használta. A gumi is új rajta. Eltelt jó 1,5 év. Válság is van.
Szia! Elvileg 98-01-ig azonos. Ha azt vesszük alapul, hogy pont a 2000-es évjáraton voltak változtatások (pl nagyobb tank, műszerfal, első villa állítás, kapaszkodó) akkor ennyi erővel a fejidom is lehetne más, össze kellene hasonítani, úgy lenne biztos. Mindenesetre én még nem láttam olyan infót, hogy más lenne a felfogatási pontja, vagy valamije, és hát szemre is tök egyforma.

Megsérült, vagy miért kérdezed?
Az utolsó mondatodban nem érzem a hangsúlyt.
38ezerrel adtad el és most 39-cel hirdeti?
Sziasztok! A 98-as és 2000-es "kocka" Fazerek fejidomjai teljesen egyformák, vagy van pici különbség?
Köszi! Egész másutt kerestem. A Használtautó motoroson.... Ez még a közi gazda, de ahogy nézem, nem ment vele 1000 km-se.
Hááát nem találom! Időnként feltünik. Azt se tudom hanyadik gazdája lehet.
Valaki kecsóring kora délután... nincs kedvem egyedül menni!
Szia Berber ! Ha jól látom 1 napja hirdetik eladásra az előző volt XJ-det a használtmotorok.hu 53675 számú hirdetés alatt. Üdv.
HA jól tudom az exup szelepet az elektronika vezérli legalább 4-5 helyről érkező jelek alapján. Indításkor diagol, ahhoz valszeg elég neki annyi amennyit mozdul. Tuti elektronikai probléma ha minden mozog mechanikusan.
Te, mi ez a silver500g, és miért van ez a nagy semmi a hozzászólás helyén most olvastam a sportmotoron, és egy cikkhez is így "szólt" hozzá.
Sziasztok! Van egy kis problémám az exup szeleppel.Fz1-ről van szó.A tünetek hibakódot nem küld,ellenőrzést nem végez,gyújtás ráadásakor egy centit mozdul az exupot vezérlő motor de ennyi.A bowdenek nincsenek beállva a szelep nincs beállva a vezérlő motort szétszedtük de semmi elváltozást vagy törött alkatrészt nem találtunk.Ha valaki ért hozzá írjon már valami okosságot mert a f.. eldurran az idegtől. HELP! :)
itt még semmi nem biztos...
csak nem megveszed azt az ezrest?
mi miatt kell izgulni srácok?
én jobban izgulok holnap meglátjuk!
ma munka nap van és már bent is vagyok a cégnél
Na mi lett a helyzet Péter? Izgulok ám!