Jah, az nem fejidom, csak egy kis műszerfal takaró műanyag szar. Az már kérdéseseb, hogy valszeg új műszerfal és lámpatartó kéne, a lámpa talán menthető. No de tényleg csak elmélkedés volt a részemről
Ez ellen nincs mit tenni indokaid döntő érvényűek. Amúgy sárhányó ~50€, a lábtartó említésre se méltó ~30€ de a fejidom az szívásos, viszont frappánsan kicselezhető 65€-ból.
Olyanra fested, amilyenre akarod.
Tényleg szép darab volt...
Köszi a választ! De ti ezt nem értitek Ezek a 2005-06-os zümmögők még sajna 800-1000 e huftól indulnak. Ennek még a fényezése is egyedi. Az a DPM Race-is kipuff egy vagyon. Ha vennék, csakis ezt a változatot venném, mert még ez a forma nem az új, ellenben már félig-meddig modernizált (fordított villa, félig digit kijelző benzinszint jelzővel, félig elektronyos karbi, ami azt jelenti, hogy szivatós, de nincs benzincsaptekergetés)
Amúgy irreálisan drágák pl egy hasonló korú FZ-hez képest, de olyan szééépek
Mindazonáltal, nekem ehhez még minima 5 év hiányzik fejben és tudásban. No meg pénzben
Valamivel meg is kéne tanulni motorozni, mert a gázhúzás nem motorozás. Szerintem. Meredekebb villaszög, tapadós abroncsok, idomozás teljes hiánya, s max 140-160 km/h-s végsebesség + bütykös gumikkal pici terepjárás. Ebbe az irányba mennék most.
Ezen a következő motor dolgon én is szoktam agyalni. De még nem tudtam eldönteni az irányt. Vagy fazer 1000/cb1000f, vagy valami magasabb építésű versys/dl 650.
Én is mindig nézegetem az eladó motorokat. Amikor meglett a Fazer már azon gondolkodtam milyet kéne utána majd venni. Az ember már csak ilyen mindig más kellene mint ami éppen van. Nekem nagyon tetszenek a cbr600f-ek, de ha valaki pl cserét ajánlana lehet, hogy mégsem cserélném el rá.
Azt hiszem jó lesz az ami van, mert ezt is elég nehéz lesz majd fenntartani a járulékos költségek növekedése miatt.
hasonlóképpen...csak nekem május ota van meg...semmi gond vele..de mégis cserére orientál valami belső kényszer..
vfr 1200-at nézegettem de k...va drága
úgyhogy marad a Blackbird vagy a hayabusa
Amúgy a lábtartó az egyel utáni a sárhányó meg egyel előttire való De gondolom hasonló az ára másiknak is.
Mindegy, úgyis csak csórgatom a nyálam
Olyanra fested, amilyenre akarod.
Tényleg szép darab volt...
Amúgy irreálisan drágák pl egy hasonló korú FZ-hez képest, de olyan szééépek
Mindazonáltal, nekem ehhez még minima 5 év hiányzik fejben és tudásban. No meg pénzben
Én is mindig nézegetem az eladó motorokat. Amikor meglett a Fazer már azon gondolkodtam milyet kéne utána majd venni. Az ember már csak ilyen mindig más kellene mint ami éppen van. Nekem nagyon tetszenek a cbr600f-ek, de ha valaki pl cserét ajánlana lehet, hogy mégsem cserélném el rá.
Azt hiszem jó lesz az ami van, mert ezt is elég nehéz lesz majd fenntartani a járulékos költségek növekedése miatt.
vfr 1200-at nézegettem de k...va drága
úgyhogy marad a Blackbird vagy a hayabusa