Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már vettem is egyet. Megéri az árát
Igen, egyszínű ezüst.
Akkor mintha valami kis tégelyes festék lett volna. Amolyan "makett-festék", ecsettel felvihető. Ilyennel nem merek ráfújni, de lehet előbb valami kenő-eszközre fújom és óvatosan ráhúzom.

Köszönöm!
Az aldi-ban az automata akkutöltő (motor funkcióval) 3995.-
Kiváló portéka e téren az MZ! Vissza az alapokhoz!
Reggelt!
Dekli váz egyszínű? Saccra az ezüst keréktárcsa festékek között vannak azonos szinek. Hál'isten a Yamaha általában standard ezüstöt használ. Nálam a blokkra az ezüst Motim Wheelspray passzolt.
A képeid alapján van komoly motoros cuccod, gondolom abban is voltál a túrán is. És mindezen túl ilyen sérüléseid lettek? Nem semmi, jobbulást részemről is!

Volt itt szó régebben dekli színének (ezüst) restaurálásáról és azt hiszem Berber ajánlott egy festéket, amivel szépen lehet kezelni. Esetleg valaki meg tudná osztani a termék nevét ismét?
(Még régebben a térdprotektorral megkoptattam a váz oldalát, azt kellene helyrehozni, plusz az legutolsó esésemnél felverődött a kavics a deklimre, apró felületi sérülések, de zavarnak)
Köszönöm.
Ha máskor erre jársz gyere nyugodtan!
Az volt az első motorja, akkor az tűnt a legjobb választásnak és azért adta el, mert autó kellett a télre, a kettő meg nem fért bele a büdzsébe.

Aztán meglett az FZ6, mert akkor meg az tűnt a legjobb választásnak. Most meg meg akar tanulni motorozni. Nem feltétlen gyengébb motor kell neki, csak amit nem sajnál annyira, ha esés van/nem annyiba kerül a javítás.

Az én biciklim meg mindig megállapításra kerül, hogy milyen frankó kis gép, ezért ajánlgatom

De majd ő megmondja
De az új volt, meg vigyázni kellett rá..

De miért adta el, ha most megint hasonlóan gyengére vágyik? Ki érti ezt?
Olyanja már volt
Ajánlhatok egy nagyon faja, fillérekből fenntartható, olcsón beszerezhető GS-t!
Az csak véd, mint a széles kormány
és a bőrtankkal mi lesz
Na akkor ismét elmondom, hogy ODAADOM a motorom. Annak csak nem kell színre fújni a vázát
Peti! Nézz át a másikra valamit olvastam rólad mi igaz ebből?
...egyébként meg NEM ESEL EL
de megint rossz felől közelíted meg a dolgot, mert nem azt kell figyelni, gondolkodni,hogy mikor esel el.... úgy sose fog menni!
nekem is ez a egy motorom van,,,,kivétel most,
meg hát azért van a bukócsöved,hogy védjen,,,
Én nem csak, hogy nem tudok, de nem is szeretek
nekem van erről tapasztalatom és kapcsolatom
hát egy fényező
szegény Karu lenne, ilyen kérdés fel se merülne,
Jézusomnak úgy ködölt bele a vázba,hogy észre se lehetett venni,,,
de amíg arra a színezett idom 20 és 40 EURO között mozog, addig az FZ6 vázát ki fogja színre fújni csúszás esetén?
Ó, szeretnék én ennyire "béna" lenni
mondjuk hozzá kell tenni mi se tudunk motorozni, főleg te
azt hogy mennyen ki kakucsra 125,250es motorral se fog hamarabb megtanulni motorozni,,,
Tavasszal kakucs!