Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te freepeti, te szervizelsz már motorokat?
Ami azt illeti ők pont az a fele, akikre rá kéne rakni nem levenni
Nem tudom, hogy egy ekkora ütéstől jobban megvédte-e volna a cső, vagy az is szépen beépül...
azert megvannak photoshopolva...
mondom én akinek semmi védelem nincs a motorján és már szakadt be a deknim..
http://www.youtube.com/watch?v...

elég elgondolkodtató videó, hogy vajon megéri-e bukógombát rakni bukókeret helyett az utolsó kép mindent elárul.
Én az ideibe voltam benne, az egy kicsit más hangulatú volt.
Beletaláltál, mert jövőre pasinaptár van tervbe véve, annyian csorgatták a nyálukat, hogy belelkesedtek
Egyébiránt a cél nemes, azt hiszem nem csak motorosoknak, és talán az összeg sem eget rengető.
Egyébként, aki nem akarna webshopolni, a nagyobb motoros rendezvényeken is megveheti, sőt néhány MOL kúton is kint lesznek a csajok
Te is rajta vagy? Jövő évi fotózásra hol lehet jelentkezni? Meg hasonlók...
Na hát most aztán van értelme, hogy csinos csajok lógjanak a garázs falán

http://csajokamotoron.hu/vmchk...
Van egy Vilman nevü ismerősöm egy FantomJettel. A tutit Ő fogja megmondani. 2 dolog viszont fix. Igazi XJR blokk van benne. Nem egy takarékos darab, de húz akkorát, mint egy mozdony. A karbi membránok a gázosak ebben a korban, persze a többi kopó is kilóméter függő. Bazi kényelmes. Ja és gyönyörű
De rossz ilyet olvasni. Sajnálom!
Berber! (vagy valaki ) 1985 FJ 1100-assal volt már dolgod? Ha igen, mesélj valami okosat nekem, lenne most egy ismerőstől tip-top állapotban, kedvem támadt retrózni...
Jobbulást, mielőbbi felépülést kívánok!
De az új garázsában is tud rondálkodni,nagy magányában takarítás után 12 fok alatt úgysem motrol
Szerintem az mégis motoros baleset volt, mert látszik a végén a kormánysúly
Nem kell mingyá rosszra gondolni
vagy egy csopper
húzás aludni
Na akkor neked jó let volna egy robogó is,mert az elmeszesedett izületeid úgy sem díjazzák az ilyesfajta mozgást
Minek?Urológián mit mondtak a röntgenre?
Háát nyilván az FZ1 erősebb, de 1-es 116, 2-es 152. És tényleg egy szempillantás alatt eléri.
Nem is a gyorsasága miatt király, hanem a szerpentinen.
De az gyöngyházfehér...
Nem, dehogy hál istennek. Csak az a vacak ermax idom (hűtő mellett) megkarcolta a vázat. Nem nagyon, éppen annyira, hogy idegesítsen!
Ja meg Babu lerúgta a kapaszkodót, amikor mentünk az évadzáró túrára.
itt vagyok ám!
Ó köszönöm szemlyesen,igen.Bár egy gyors körröl érkeztem a tesztre,nem éreztem meggyőzőnek azt a 126 lovat. Rövidek a fokozatok,hogy tudja a lépést tartani a 140-150 lovas gépekkel. Ha kiforgatod az 1-est a 2-s csak egy gondolat és már szabályoz is. A külseje viszont osztályelső. Még meglátom,nem mindenáron. No hitel!
Szia sabato!
Személyesen tesztelted? Én is sokat gondolkodtam, olvasgattam, hogy mit válasszak. Két opció volt előttem. FZ1 1000 vagy CB 1000R
Yamahás voltam, lennék, de a könnyebb kezelhetőség, egyenletesebb teljesítményleadás a Honda mellé állított.
Már két éve hajszolom és mondhatom, hogy "jó barátságba" kerültünk. A 600-as Fazerhez képest is könnyen vezethető
Úgyhogy csak ajánlani tudom Ha erre jársz keress meg és szívesen odaadom egy kanyarra