Bocsánat ha sértésnek jött le a dolog nem annak szántam csak itt nem tudok hangsúlyozni.
Elnézést még egyszer ha bántásnak vetted nem állt szándékomban senkit megbántani
sajnos ez a magyar mentalitás.. Átverni a másikat. Tisztelet a kivételnek.
Előbb utóbb kiderül úgy is hogy tekert az óra. Én végig olvastam minden oldalt itt a fórumon a ebben a topicban. Láttam is sok km óra állást rá 100oldara már más km volt a mociban és más volt a túlaj
Nekem is ez a bajom, hogy nem tekertettem vissza az órát...47.000 km-t egy Fazernél soknak gondol a vevő, amikor látja a hirdetések között a 2001-től 2007-ig bezárólag a sok húszon-egynéhány ezer kilométeres motorokat. Az egyiket konkrétan ismerem a 80.000 km-t karcolja és 30.000 van hirdetve lefotózva az aktuális km óra állás.
Szombaton pénzhiány miatt majdnem elcseréltem motorom egy öregebb+gyengébb motorra, de nem jött össze. Már örülök neki :-)
Majdcsak lesz valahogy. Ennek örömére holnap megyek egy kört.
Egy adott fordulaton valami minimális zörgés jön a blokkból, szerelő szerint vezérmű. Tavaszi szervíz+vizsgáig már ráér.
Én írtam e-mailt alkatrész ügyben ! Ezek szerint itt direktben is kérdezhettem volna !
Különben válaszoltam !
Elnézést még egyszer ha bántásnak vetted nem állt szándékomban senkit megbántani
Előbb utóbb kiderül úgy is hogy tekert az óra. Én végig olvastam minden oldalt itt a fórumon a ebben a topicban. Láttam is sok km óra állást rá 100oldara már más km volt a mociban és más volt a túlaj
Akkor már a" szunyoglámpást" gyártották!
Az enyém márciusi és már az új verzió!
Bár az "ujj olaj ujj szűrő" biztos sokat dob az áron.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Esküdni mernék, hogy a Tutu gépe. Amikor eladta jó pár éve 50 fölött volt a km.
Majdcsak lesz valahogy. Ennek örömére holnap megyek egy kört.
Egy adott fordulaton valami minimális zörgés jön a blokkból, szerelő szerint vezérmű. Tavaszi szervíz+vizsgáig már ráér.