Sziasztok!
Shell olajakról mik a vélemények? Gondoltam rá, hogy kipróbálom a 15W-50-es félszintetikus olajukat. (SHELL ADVANCE 4T AX7 15W-50)
Esetleg valami ellenérv ezzel kapcsolatban?
Üdv!
Inkább dolgozz, mert látom nem olvasol figyelmesen
Pont a Peti "kért" későbbi indulást, mert szerinte akkor még hüvös van. De nekem aztán kvára mindegy
Peti 6kor kel szombatonkent. Felhivjuk f9-kor. Ha jo az ido, akkor a 9-es indulas realisnak tunik, megyunk egy "kozepes" kort. Ha neki is megfelel a mi "levezeto" tavunk.
Valaki meg tudná nekem mondani hogy fz1-hez szeretnék venni integrált hátsó lámpát amibe van index is, hogy ahhoz kell relét venni külön hogy ne villogjon gyorsan? Az r6-ba nem kellett mivel gyárilag is ledes lámpa volt hátul ez viszont ugye gyárilag nem ledes. választ köszönöm
Nem durván, csak tempósan
Mehetünk, de csak akkor ha nem te mész elöl Vagy tényleg ráérsz később indulni
Akkor a 9 órás indulás a Pólus melletti Mekitől? Vagy M3 kivezető Shell kút?
Nem tudom, Zackyt kérdezd
Elvileg csak mi ketten, innen a XV.-ből. Ő akarna menni egy Szentendre, 11-es, 10-es és vissza kört, de még délelőtt el kell juttatni a mocit a Petihez.
A tempó lassú, nekem valamikor tankolással, kb 60-80 km-el alrébb Szerintem olyan 9 körüli indulással, addigra ha jó idő van már van 10-12 fok
Shell olajakról mik a vélemények? Gondoltam rá, hogy kipróbálom a 15W-50-es félszintetikus olajukat. (SHELL ADVANCE 4T AX7 15W-50)
Esetleg valami ellenérv ezzel kapcsolatban?
Üdv!
Az idén ott volt Hopkins is.
Pont a Peti "kért" későbbi indulást, mert szerinte akkor még hüvös van. De nekem aztán kvára mindegy
Ha olyan idő lenne mint az elmúlt napokban, az tökéletes.
Akkor mikor menjünk?
Valaki meg tudná nekem mondani hogy fz1-hez szeretnék venni integrált hátsó lámpát amibe van index is, hogy ahhoz kell relét venni külön hogy ne villogjon gyorsan? Az r6-ba nem kellett mivel gyárilag is ledes lámpa volt hátul ez viszont ugye gyárilag nem ledes. választ köszönöm
Mehetünk, de csak akkor ha nem te mész elöl Vagy tényleg ráérsz később indulni
Akkor a 9 órás indulás a Pólus melletti Mekitől? Vagy M3 kivezető Shell kút?
Elvileg csak mi ketten, innen a XV.-ből. Ő akarna menni egy Szentendre, 11-es, 10-es és vissza kört, de még délelőtt el kell juttatni a mocit a Petihez.
A tempó lassú, nekem valamikor tankolással, kb 60-80 km-el alrébb Szerintem olyan 9 körüli indulással, addigra ha jó idő van már van 10-12 fok