Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de faszát motoroztunk
Ha bejelented műszakira, aznap mehetsz vele, amikor a vizsga van.
Sziasztok!
Shell olajakról mik a vélemények? Gondoltam rá, hogy kipróbálom a 15W-50-es félszintetikus olajukat. (SHELL ADVANCE 4T AX7 15W-50)
Esetleg valami ellenérv ezzel kapcsolatban?
Üdv!
lehet
Ez nem a 2010-es szezon?
Az idén ott volt Hopkins is.
muhahaha nem veszekedni! mert Unikum mindjárt rákezd ,hogy a lerúgtad a kapaszkodót,,,,,
Inkább dolgozz, mert látom nem olvasol figyelmesen
Pont a Peti "kért" későbbi indulást, mert szerinte akkor még hüvös van. De nekem aztán kvára mindegy
Peti 6kor kel szombatonkent. Felhivjuk f9-kor. Ha jo az ido, akkor a 9-es indulas realisnak tunik, megyunk egy "kozepes" kort. Ha neki is megfelel a mi "levezeto" tavunk.
Akkor lehet, hogy neki jó a délelőtt, nem neked
Ha olyan idő lenne mint az elmúlt napokban, az tökéletes.
Akkor mikor menjünk?
ha jó idő lesz akkor motorozni kötelező
szombaton bármikor jó
Én nem ragaszkodom a reggelhez, csak arról volt szó hogy de visszük át Zack motorját hozzád. Az évadzáróhoz képest piskota a 10 fok
Kell.
még megbeszéljük, 9kor szerintem befog fagyni a ...
Üdv fazeresek:)

Valaki meg tudná nekem mondani hogy fz1-hez szeretnék venni integrált hátsó lámpát amibe van index is, hogy ahhoz kell relét venni külön hogy ne villogjon gyorsan? Az r6-ba nem kellett mivel gyárilag is ledes lámpa volt hátul ez viszont ugye gyárilag nem ledes. választ köszönöm
Nem durván, csak tempósan
Mehetünk, de csak akkor ha nem te mész elöl Vagy tényleg ráérsz később indulni
Akkor a 9 órás indulás a Pólus melletti Mekitől? Vagy M3 kivezető Shell kút?
ha jo idő lenne én is gurulnék
ennyire durván nem megyek, most miért mondod
Nem tudom, de ha Peti jön én elindulok előbb egy órával
Én nem igen szoktam telelni a motort tartósan, csak annyira, hogyha decemberben (ismét) 15 fok lesz, pár perc alatt útrakész legyen.
Na majd meglátjuk. Peti nem megy veletek
Nem tudom, Zackyt kérdezd
Elvileg csak mi ketten, innen a XV.-ből. Ő akarna menni egy Szentendre, 11-es, 10-es és vissza kört, de még délelőtt el kell juttatni a mocit a Petihez.

A tempó lassú, nekem valamikor tankolással, kb 60-80 km-el alrébb Szerintem olyan 9 körüli indulással, addigra ha jó idő van már van 10-12 fok
Hánykor indulnátok, hova, honnan, hányan Én is mehetek lééééccciii