Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia, ez engem is kifejezetten érdekelne... :)
Szia.
Mennyi lenne az ára és hol található?
EZEN már nem is tudom,hogy sírjak vagy nevessek
elhiszed ha tudám eladnám
akkor most már igazán eladhatnád a motorom és akkor ingyen lenne neked a fesz.szab.
fasza!
beszereltem
tuti a cucc
14.01 v. a töltés
Hi,
Nekem egy 2000-es évjáratú 600-asom van. Angiából lett behozva, és az első lámpa elég gyatrán világit. Esetleg megvan a lámpa? ELadó? Mennyiért? előre is köszi. Peti.
Heló!
Plexi eladó.
20.000ft
Szia! A tiedre sajnos nem jó, FZ6- ra való .
Szia! Milyen, mire való, mennyiért?
Sziasztok!Ha valakit érdekel gyári túradoboz (45l) az jelezze! Konzollal együtt persze.
motortárolás
köszi
apukám jövök neked mostmár kettővel
voltam, talán 4 napot,
ha már elmész odáig érdemes több napot ott tölteni,
összegbe kb50-60e ft volt, kajával,szállással sokat lehet spórolni...
ezen már mi is agyaltunk .autópályára nem akarunk felmenni ( én egyszer mentem autópályán Graz -ba ,de annak ellenére ,hogy volt matricám ,hazafelé már elkerültem a pályát) így kb 500 km az oda út hegyen-völgyön át Te már voltál ezek szerint ott ?
Sziasztok.

Az biztos nem ez lehet a kedvenc motorja az arcnak,de az árát nézve én sem biztos ezt választanám újonnan. Pl. a honda cbr600f is ennyibe kerül abs, akra dobbal újonnan.
A yamaha áralakítása is érdekes, főleg Magyarországon.
FazerPéter holnap ott a csomag!
2napra szerintem felesleges nem fogsz látni semmit
Faszikám nem egy fazék fan, az tuti.
Egyébként az első párszáz kilométeren nekem is kényelmetlen volt a mostani, azután összeszoktunk
..akkor a folytonos halogatás miatt valahogy kiesett a látószögemből.
nem egyszerű a kezdés ,nekem ez az első évem és mire összejött a ruházat (+ a lányomnak is ) a túra plexi és sok minden más ,arra a 10 éves motor is benne van egy kisebb vagyonban .talán a jövő év kicsit kevésbé lesz húzós -bár mi is tervezünk egy grosslockneres túrát ami ha csak két naposra sikerül ,akkor is benne lesz 50 ezerben(idei árakon számolva)
ja én is ezt a motormatrica.hu-t ajánlottam anno neked ha van mintájuk akkor gyorsan megcsinálják. ezekszerint már volt mintájuk ilyen matricáról. nem rossz üzlet ez, a fejidom matrica darabja 10k ha gyárit veszek, a 2 oldalra már 20k nekem megcsinálták asszem 3k-ért
ebay-ről vettem angliából. olyan 30k volt, nem volt olcsó, de a gyári 3x ennyi a yamaha feliratot már én rakattam rá, meg fényeztettem szürkére. nem a legminőségibb darab, kicsit pontatlan, de nem vehető észre, csak ha nagyon közelről és nagyon figyelmesen nézi meg valaki.
olvasta valaki fz8 tesztet fastride.hu
jól lehúzták
az ekeidom is tetszik a mocidon ,az honnan van ?