Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen nem semmi gyűjtemény
Boxer az mind, csak egy hengeres
Boxer Babettában szólj ha tudsz..
Babettát veszel
Most a boxer világába kalandoznék egy kicsit
Túl erős gép. A Barinőm sem merne ráülni még hátra se (tudom). Nehéz vezetni +minden. Drága fenntartani, sokat eszik, meg mindenki azt hiszi hogy kicsike, mert nincs rajta kötény, és optikailag gáz. Aztán mit tudsz venni utána?
Gondoltam felrakom ide alkalmanként amíg nem talál motorom új gazdára, hátha valakinek megtetszik, vagy ismerősének tudja ajánlani:

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fzs_1000_f
azer-5150012

Most van olajcsere, gumi csere alatt, tehát aki megveszi tényleg csak rá kell ülnie és használni.
FZ6-nál tapasztalatom(ami még csak pár db-ra korlátozódik, de bővül a kör) szerint érdemes 20000.-ként szinkront végezni a cserékről meg majd tájékoztatnak a többiek.......de a gyári előírást ne tartsd be....minek?....
Gratula, irigyellek.
Gyertyát 30 ezrenként szoktam.
Sziasztok!
Levegőszűrőt, esetleg gyújtógyertyát cseréljek tízezernél
Vagy ráér még mikor szoktátok ezeket cserélni
Szinkront hány km-nél érdemes
Köszi a válaszokat, előre is!
Szia!
Van azon az oldalon esetleg az enyémhez is service manual
Csak 1x. Elküldeni már nem nagy meló.
Megkaptam. Hálás köszönet.
Úgy látom nem kis energiát fektettél ebbe a dologba.
Ez beképzelve nekem is. Bár a 4 fokos reggeli idő nem tervezett dolog, de le sz.rjuk. Látom mindenki kő határozott az indulásban. Szép ez a közös hangulat!
berber, akkor mi taláxunk fehérvárnál és úgy megyünk budaörsi kúthoz, ahonnan aztán az m3-as kivezetői kúthoz ? :D
Bocs! Spamkodsz itt! Ott nem kerestelek.... Remélem már ott is van.
Berber gondolom vetted facebook-s jelzésemet!
elég szar idő van odakint, nemtom vasárnapra mi lesz, ha esik akkor én nem vágok neki... esőben nem olyan jó az m7-es :D
Okay! Akkor ott csatlakozom.
Kék Fz6 - Nagyon szép kis darab, ízléses.
Küldtem neked mail-t tegnap.
De ha nem kaptad meg vojnat@freemail.hu
Hova küldjek linket/linkeket?