Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bizony, de ok "csak" rugót gyártanak. Igaz ültetőszetteket is, úgyhogy elég jól ismerem a termékeiket :D
hyperprot nagyon dicsérik
Én ezt találtam:

http://www.ebay.de/itm/WIRTH-G...

Vélemény?

Jah igen és plexi is kéne, mert lezúztam azt ami volt (nem jött jókor, de nem bánom mert rusnya egy darab volt). Kinek mi a véleménye a puigokról? Nagyon szemezek velük ill. néztem a valaki által javasolt ffabrit is. Kb ez a kettő maradt, mert a givik baromi drágák meg annyival nem is tűntek jobbnak...
Igen, pont 250-es. Új motort és használtat sem tudnék venni, főleg most hogy már rendbe van és költöttem rá bőven. Egyébiránt nem vészesen puha az eleje, csak gondoltam, ha amúgy is cserés a telóolaj huszonpárezret megérhet a dolog. Meg elvileg meg kellene, hogy egyezzen a 600-assal, de ahol néztem más a mérete a 250-es és a 600-as rugójának Most már amúgy csak ilyen "tuning" dolgokra szeretnék költeni, mint a progresszív rugó, egy hátsó sárvédő, új tükör meg fék, kuplungkar és KÉSZ lenne teljesen
Nekem 130-ról 50-re történt a "lassítás" még most is borsódzik a hátam!
Pont ott szált el a csapágyam, szörnyű volt nem kívánom senkinek!
Komolyan mondom majdnem meghaltam,de mai napig is halálfélelmem van, ha visszaemlékszem rá!
Goimo a tanúm rá!
Nem is érné meg gazdaságossági szempontokat figyelembe véve. Ha rendbe lesz, pöröghetnek bele a kilométerek, és nem lesz lutri, mint egy másik használtan vett motor lenne.

Ha igényled a futómű tuningot, vágj bele, rosszul nem járhatsz
De a Tiéd pont 250-es nem?
Kifizeted? És legyen sor4
Amúgy most már végre rendbe lett rakva, most már el nem adom
nem járnál jobban ha vennél egy újabb mocit, 250est vagy 400ast
Jó, csak nekem nem Fazerem van, hanem egy 15 éves japán belpiacos motorom, amihez eddig csak e-bayen találtam ilyen progresszív okosságot, ezért kérdeztem
20w kicsit "sűrűnek" tartanám, nekem most 7,5 es van benne és teljesen jó,"progresszív" rugóval
legutóbb 18000 volt egy pár, így már nem sokkal olcsóbb mint amit az x-bike-nál lehet venni, régebben azok sokkal drágábbak voltak így megérte gyártatni, de ha tényleg 20 egy pár már nincs értelme utána szaladgálni...
Mivel Fazer-hez még nem gyártattam így ahhoz először kell a gyári és azt lemérve számolja ki az öreg, hogy milyen vastagságú anyagból és kéréstől függően legyen keményebb, lágyabb illetve a kettő ötvözete....
tsanyi!
Szabad megkérdezni, hogyan, milyen anyagból és mennyiért gyártják ezeket a rugókat? Elviszem a vasat, te megnézed milyen van benne és az alapján, vagy hogyan?
mejöttünk bgyarmatról
kemények ezek a fiúk
ok...
Te ragaszkodj ahhoz, amiben bízol. Én is ezt teszem. Téma lezárva.
és a kínában(vagy nálunk) gyártott tüvös bolti vagy netes neves nem esik össze csak az olyan amit egy öreg szaki csinál már 50 éve?....
akkor dobhattál volna még kettőt
csak ismételni tudom önmagam. 200-ról lassítva ne essen össze az első futóművem.
Egészségetekre. Azért kaptátok, hátha begyorsultok
Hurrá!
Hidd el az enyém is tocsogott a zsírtól nem is gondoltam volna, hogy ez a gond nem volt megkopva " csak életveszélyes" volt!
Komolyan mondom halálfélelmem volt fékezésnél, kanyarodásnál!
Valóban majdnem meghaltam mikor jelentkezett a hiba!
Raktam fel egy kis fotógalériát Stájerország címen.
ha gondoljátok dobhatnátok egy lájkot rá.. :)