Jah igen és plexi is kéne, mert lezúztam azt ami volt (nem jött jókor, de nem bánom mert rusnya egy darab volt). Kinek mi a véleménye a puigokról? Nagyon szemezek velük ill. néztem a valaki által javasolt ffabrit is. Kb ez a kettő maradt, mert a givik baromi drágák meg annyival nem is tűntek jobbnak...
Igen, pont 250-es. Új motort és használtat sem tudnék venni, főleg most hogy már rendbe van és költöttem rá bőven. Egyébiránt nem vészesen puha az eleje, csak gondoltam, ha amúgy is cserés a telóolaj huszonpárezret megérhet a dolog. Meg elvileg meg kellene, hogy egyezzen a 600-assal, de ahol néztem más a mérete a 250-es és a 600-as rugójának Most már amúgy csak ilyen "tuning" dolgokra szeretnék költeni, mint a progresszív rugó, egy hátsó sárvédő, új tükör meg fék, kuplungkar és KÉSZ lenne teljesen
Nekem 130-ról 50-re történt a "lassítás" még most is borsódzik a hátam!
Pont ott szált el a csapágyam, szörnyű volt nem kívánom senkinek!
Komolyan mondom majdnem meghaltam,de mai napig is halálfélelmem van, ha visszaemlékszem rá!
Goimo a tanúm rá!
Nem is érné meg gazdaságossági szempontokat figyelembe véve. Ha rendbe lesz, pöröghetnek bele a kilométerek, és nem lesz lutri, mint egy másik használtan vett motor lenne.
Ha igényled a futómű tuningot, vágj bele, rosszul nem járhatsz
Jó, csak nekem nem Fazerem van, hanem egy 15 éves japán belpiacos motorom, amihez eddig csak e-bayen találtam ilyen progresszív okosságot, ezért kérdeztem
legutóbb 18000 volt egy pár, így már nem sokkal olcsóbb mint amit az x-bike-nál lehet venni, régebben azok sokkal drágábbak voltak így megérte gyártatni, de ha tényleg 20 egy pár már nincs értelme utána szaladgálni...
Mivel Fazer-hez még nem gyártattam így ahhoz először kell a gyári és azt lemérve számolja ki az öreg, hogy milyen vastagságú anyagból és kéréstől függően legyen keményebb, lágyabb illetve a kettő ötvözete....
tsanyi!
Szabad megkérdezni, hogyan, milyen anyagból és mennyiért gyártják ezeket a rugókat? Elviszem a vasat, te megnézed milyen van benne és az alapján, vagy hogyan?
Hidd el az enyém is tocsogott a zsírtól nem is gondoltam volna, hogy ez a gond nem volt megkopva " csak életveszélyes" volt!
Komolyan mondom halálfélelmem volt fékezésnél, kanyarodásnál!
Valóban majdnem meghaltam mikor jelentkezett a hiba!
http://www.ebay.de/itm/WIRTH-G...
Vélemény?
Jah igen és plexi is kéne, mert lezúztam azt ami volt (nem jött jókor, de nem bánom mert rusnya egy darab volt). Kinek mi a véleménye a puigokról? Nagyon szemezek velük ill. néztem a valaki által javasolt ffabrit is. Kb ez a kettő maradt, mert a givik baromi drágák meg annyival nem is tűntek jobbnak...
Pont ott szált el a csapágyam, szörnyű volt nem kívánom senkinek!
Komolyan mondom majdnem meghaltam,de mai napig is halálfélelmem van, ha visszaemlékszem rá!
Goimo a tanúm rá!
Ha igényled a futómű tuningot, vágj bele, rosszul nem járhatsz
Amúgy most már végre rendbe lett rakva, most már el nem adom
Szabad megkérdezni, hogyan, milyen anyagból és mennyiért gyártják ezeket a rugókat? Elviszem a vasat, te megnézed milyen van benne és az alapján, vagy hogyan?
kemények ezek a fiúk
Komolyan mondom halálfélelmem volt fékezésnél, kanyarodásnál!
Valóban majdnem meghaltam mikor jelentkezett a hiba!
ha gondoljátok dobhatnátok egy lájkot rá.. :)