Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2006 Honda CBF 600
grat, bár már én is itt tartanék, de a hölgyjelöltem nem akarja egyenlőre tudomásul venni, hogy nekem Ő az igazi
Köszönöm

Gratula! Most kezdődik az élet!
Küld emailt. Mihez kéne?
Hi!
FZ6N (2005) -re tud valaki plexit? Az enyémet elvitte (letörte) egy szép nagy madárka!
Valaki tud egy gyűjtőoldalt ahonnan service manual-t lehet letölteni különböző motorokhoz?
Egyszer belebotlottam, de most nem találom.
10:45 körül leszünk ott,
ahogy a 21 es utrol lekanyarodsz Sámsonháza fele, jobb oldalt lesz egy parkoló,,,,
Pár kérdés: VAsárnap kb mikorra értek Tarra? Tarnál Sámsonháza irányába kerül a túra?
Gratula a trónörököshöz!
gratulálok!4444444444444
Sziasztok!
Boldogan bejelentem ,hogy tegnap reggel megszületett a kislányom Luca reggel 6:13-kor
hunn vagytok?
Péntek délután szeretnék landolni kakucson... valaki esetleg velem tart? Persze ha még jó idő lesz. 2re megyek.
Köszönöm az invitálást, de nem alkalmas sem a szombat, sem a vasárnap... Egerben nőttem fel, de tavasszal voltam ott utoljára. Szóval kedvem az már nagyon lenne, akár esőben is, titeket is jó lenne már megismerni személyesen, de most nagyon nem jó...
Pedig még meg is invitálnálak titeket az üresen álló lakásunkba egy kis pihire/pisire...
Szezon végefelé kéne... Hamarosan olajcsere ciklus!
Kormánycsapágy kenés, hűtő és fékfolyadék csere! Lehet megveszem Petitől a lengővillát is.
Csillárom most épp nincs, de nálam is akad ez-az
Megyünk hozzád? Mikor?
most a házba kéne venni csillárt szóval az nincs
majd ha hozza a párod a motorját, szétnézel
Itt aztán megkapja gép... FZ6N
2001 éváratu yamaha fazer összes bontott alkatrész eladó 18000 kilométert futott tel 06309492804. az ülés ,bukocsö már nincs meg
Neked mid nincs?
Akkor karácsonyra lepd meg magad esőcuccal, bár az tán nekem is van eladó:)