Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért sok az 50€? +posta?
Ennyiért normálisan meg sem lehet ragasztani, nemhogy heggeszteni! Hívd a bontókat, azt csodálkozz!
Hali Peti! Neked nincs kuplungkosár véletlen bontott? Vagy esetleg ötleted, hogy hol találok bontott ilyen fz6-okat? Köszi!
Ahm! Mondjuk az tényleg nem lenne jó, ha egyéb más is széttszakadna ott a kuplungba! Azt hiszem tényleg utannakérdezek pár bontóban! Köszi!
Facebook. Ha kell nagy, küldök.
Van még képed a napról ?
Ez az óracsavargatás is olyan dolog,hogy azt nyilván látod a kopásokból ha 38e-röl tekeri 9e-re,de ha a 48 e-t tekeri a barátibb 27-re azt már nem!

A km nem mindig kamu,az én motoros ismerőseim (manapság-válság) 2-4 e km-t mennek egy szezonban!
Sajnos, ő is ment érte elég sokat ráadásul kb: fél év után talált olyat amivel érdemes lett volna foglalkozni-mint utólag kiderült.
Ami a gond áll benne a pénze, ráadásul az árából sem tud visszakeresni semmit, mert addig nem akarja használni a srác míg nem tisztázódnak a dolgok. Ez van. Ígéreteket kapott már, hogy rendezik az ügyet.... ez Magyarország
Ilyet már én is hallottam . Nem azért (is) van a törzskönyv hogy ilyenkor az apé bekérje és akkor nem veszed meg a kocsit mert ez nincs. Magyarország 2011.

Ez megint olyan hogy mész egy kocsi után 300 km-t és még kérdezd le ott az okmányirodában!
Bár benne van hogy per és tehermentes,perelhető a gazdi de hát az évek!
Azt gondolom ebben a mai világban ez már nem nagyon riaszt el senkit, sőt nagyokat bólogat azután meg b..szik fizetni.
Csak egy példa milyen mélyen vagyunk: Egy barátom vett egy kisbuszt(W. T4) ment átíratni és közölték vele nem fog menni mert elidegenítési tilalom van rajta APEH tartózás miatt. Ráadásul nem is annak a nevén akitől ő megvette, hanem az előző tulaj nevén.
Miután ezt közölte az eladóval ő csak annyit mondott: azt a pénzt ő már elköltötte--és mit tud a barátom ez után csinálni: polgári peres eljárás esetében lefoglalják a járművet a döntésig ami több év is lehet.
Továbbá, hogy milyen az APEH: az ürgének 300.000ft a tartózása amit rányomott 3db autóra, és az ember részletben fizeti vissza,de addig nem veszik le róla az elidegenítési tilalmat míg nem csengeti ki a zsét, ami szintén pár év.
Ami talán még érdekes lehet, hogy az okmányiroda vajon előtte ad e felvilágosítást mielőtt megveszed a gépet, mert ha ad ajánlom mindenkinek aki ilyen vétel előtt áll, hogy járjon utána
Sziasztok.

Szerintem halott próbálkozás olyan állapotú gsxr-t kifogni aminek nincs valamilyen gondja. Akik ezt a gépet megveszik szerintem nem igazán kímélik(pályázás, gyorsulási verseny...) a szerelőmnél is mindig első helyen van a gsxr amitől mindenkit óv.
Én inkább a helyében egy honda cbr600f-e állnék át, de ez csak egy vélemény
Sok sikert hozzá.
így tovább
kosaras kártyáimat is eladnám ennyiért
Eddig 117db-ot adtam el.
Üdv.
700ft/db sok szerencsét hozzá!
nekem is volt régen kosaraskártyám, több száz darab, kidobni sajnálom, megvenni nem veszi meg senki, pár év és szerintem kuka lesz
látod ez itt a baj: "egyedül ez a lánc ami kicsit zörgött... "

hangtalan blokk sose lesz,csak ha nem kinyírod mint most tetted
kuplunknak mindig lesz hangja, szelepeknek mindig lesz hangja ,láncnak mindig lesz hangja, mivel működik mindig lesz hangja...
krisztianfz6! Ha jól emlékszem, mostanában indulsz? Jó utat, várjuk a beszámolót!
Persze a mozgó, kopó alkatrészekre oda lehet figyelni, észre venni ha babráltak vele, akár még a kábelkötegeket is érdemes megnézni, pl: hol egy fehér gyorskötő, vagy zöld sárga szigetelő szalag, ez elárulja ha volt is baja mennyire kellet szétdönteni. Van egy másik probléma is ami km-től, használati módtól tök függetlenül megadhatja magát, ez pedig a gyújtásdoboz és társaik. Én most ezzel szívok, és cseszhetem hogy mechanikailag korrekt állapotú a motorom.
A gyújtáskapcsoló tényleg nagyon sok mindent elárúl. A lánc és lánckerék is árúlkodik.
Az a helyzet, hogy sokan már nem is sejtik, hogyan kell kinéznie, egy 20-30 ezret futott gépnek. Az enyémben 53 van és símán elhinnéd a 20-at. Az a helyzet, hogy több pénzt, ill. jobb eladási pozíciót jelent ha visszatekerik az órát. Amire nem gondolnak, hogy a kopó alkatrészek megmondják az igazat, A gumik, lánccserék, fékbetét/tárcsa, markolat, lábtartó, ülés, gyujtáskulcs és környéke mind megmondják a tutit. Persze az esésnyomokon túl.

Aztán jön a duma, hogy rossz a tipus, mert 27 ekm-nél! vez.mű láncot kellett cserélni, meg önindító szabadonfutót, kupplungot... stb.
Ellenvélemény.
Lementünk Tiszalökre egy SR400-ért, vagy mesélhetném a Cagiva Canyont is valahol ugyanott.
Nagyfelbontású képeket kértem, kivallattam, elindultunk. A helyszinen derült ki, hogy az elsőfék rág, használhatatlan, a blokk zörög, nem pörög ki, az óra szerinti 27 ekm valósan 127, csak lemaradt az egyes, a Cagivánál a csak az önindító hiányzik tulajdonképpen a fél blokkot jelenti...
Egyik se füzette ki az utidíjat.
A legjobb vagy közös találkozási pontot megbeszélni, (mert ha rááll már val.szeg nincs takargatni való, és szükség kényszer körülményre..) Vagy hozza el, kifizetem, persze mondja el a bajokat, és ha nem több, itt kifizetem.
A nagypofájú "gyere el nézdd meg" mind menjen másnak árulni. Nepper, és hazug. Ne felejtsd, az eladó van a vevőért!

Imádom a szöveget: nem tudom, én már így vettem...
Üdv! Nem értem mi gyanús a keveset futott motorokon, nem mindenki hajtja éjjel-nappal! Nagyon sok 30as- 40es van aki úgy gondolta ,hogy majd Ő motorozni fog, megveszi a gépet, de valójában nincsen is rá ideje, vagy mégse jön be neki ez az egész dolog. Meg amúg is aki nem használati eszköznek veszi meg a motorját hanem csak hobbinak, ott könnyen össze jöhet a kevés futásteljesítmény. Hozzá kell tenni nagyon sok ilyen ember van az országban.
Igen. Sajnos nagyon nehéz ügy ez. A legdurvább az hogy a srác eddig nem talált 26ekm-nél többet futott motort. 5 éves mocikban 16-20ekm van általàban. Az a baj már ezek is gyanús dolgok.
ez olyan jó ez a "kifizettetem veled az utiköltséget" !

És mégis hogy? Szobrozol az Ő közegében fenyegeted hogy adjon 20 ezret,mert van itt egy karc amit nem mondott a telóban!? Életszerű. Állhatnál nálam a garázs előtt egy napig!

Amig nincs sablon nincs mérce-amig valakinek egy karc a világ, másnak meg egy ifa által kilapitott motor csak karcos addig nincs mit tenni. Nem vonhatod felelősségre a véleménye miatt " MERT Ő NEM SZAKÉRTŐ! Ennyi!
Hello ismet,

én azt csinálnám a haverod és a te helyedben is, hogy ha felhívsz egy tulajt, aki megakar válni a motorjától, még a telefonba szögezd le, hogy mondja el minden nyűgjét, baját, stb, mert ha nem és te rájössz szemle közben kifizetteted vele az útiköltséget.
Elég sok embert el fog tántorítani hidd el.
Sziasztok,
Az egyik legjobb barátom is motort akar venni csak úgy mint én.
K6 600-as gixxer a kissemelt. Találtunk is egy nagyon babát Mezőberényben. Elmentünk megnézni. Motor nagyon egyben volt. Egyedûl egy bal oldalon a hűtő alatt lévő idom volt kipattanva, meg az első lámpa volt belülről poros meg a bal oldalon nem gyári csutka volt.
Kérdeztük mi az oka? Á ő nem tudja....
Beindítottuk nagyon szépen járt a blokk.
Kérdezte barátom mi legyen mondtam nézzen meg mást is, és utána döntsön csak.
Megnézett pár gépet még. Mind törött volt... Úgy döntött, hogy ez nem az így akkor legyen ez.
Holnap délután mentek volna a motorért erre telefonál neki a csávó ma délután, hogy hát az az igazság, hogy a bal oldala rommá volt törve. Erre mondta a cimbinek, hogy küldje el a k.rva anyjába és nézzünk másikat.
Ezt csak érdekesség képen írtam le. Szerintem nagyon kevés sérülésmentes gép van a piacon :( meg nagyon sok alatomos hazug disznó eladó.