Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a múlt hét végén voltam Kékestetőn. Én a hármason mentem, jó az út. Gyöngyöstől pedig nagyon jó kanyargós ki is van írva nagy táblára: NEM VERSENYPÁLYA !
Ha még ma is kézzel kellene jelezni az irányváltoztatást... :D :D :D
Hahó emberek!

Holnap lehet mennék a Kék-túrára. Milyenek az utak arra fele? Kékestető környékén leszünk, ha jól tudom, ugye?
Nem semmi bukó 5:56-nál :)
Spéci Yamaha :D
Ahogy mondani szoktam: Have fun, be careful!
Nagy mázlista
Yamaha Worldosok rendesek voltak. Felküldtem nekik a plexit (elenyésző saját költségen) majd postafordultával küldték vissza GLS-sel az újat. Újabb egy év garancia van rá. (A csomagolásra 16.600 volt írva, ennyiért még akkor sem vennék, ha azt mondják élettartam garancia van rá. Az egyszerűbb egyszínű -akár tükrös- plexik 7k-ba kerülnek hozzá.)
Szóval szerencsésen jártam.
Oktober elején járok majd 850-nél. Abból már szerintem találok valamit.
Mennyi ido kell meg, h osszejojjon a 950-nyi gempa?
Megnéztem most ezeket a gépeket. Biztos, hogy jók lehetmek, de nekem három szempontból nem felelnek meg: karbisok még; nekem minden képen naked gép kell; 50%-ban városban motorozom és oda meggyőződésem, hogy egy 600 naked jobb választás lesz.
Ettől függetlenül köszönöm, hogy gomdoltál rám.
látom, egy 0-a lemaradt. link
Belinkeled nekem ezt a 100ccm-es gépet?
Ezért említettem az 100-est. Persze ha nem tetszik nem érdekes, ha meg nem bírnál vele nem probléma. Elég vérengző darab.
Ez begy jó kérdés. Szerintem be azért bemehetsz, csak a pályára nem. De passz. Olvasd el a tudnivalókat a limeparty faces oldalán
1 milláig nem akarok elmenni.
810-ért irtó klassz 13ekm-et futott FZS1000-et kapni már. Persze +regadó, de ha mindent összevetek talán ha 40-50-et lehet bukni egy rendszámoshoz képest.
Hogy nem keringőzhetek, mert kirekesztett és hátrányos helyzetű vagyok, azt lenyelem, de a rendezvényre sem léphetek be ha nem veszek fel tökmegfőző eszközt, az gáz!
Vagy ennyire nem vad a helyzet?
Aztán ha meg is nézel párat rájössz, hogy 1 milláért meg van minden, mint a bucsuba
Napi 5-ször nézem a használtautót
Amit említesz, hogy 800eFt-os az egy naracs szinű és sérült :(
Most arra jutottam, hogy legalább 850-900-at rã kell majd szánnom a motor vásárlásra, mert annyiért már tènyleg szépek vannak fent a hirdetésekben.
Laci,

van egy csomo 2006-os FZ6 a hasznaltauton. 800ert van a legolcsobb.
Mièrt nem használod a linkelő gonybot?
Nem csak kawások, hanem ződ motorosok

Amúgy sok márkahű se tud menni, mert eddig nem kellett, de más a hring vezetése és KELL a bőrruha. Szóval csak okosan
Helo!
Eladóvá vált szeretett motorom:

http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/2
02815/YAMAHA_FAZER_600_.html
Sziasztok.

Köszi az infót, kész csoda, hogy megúszta ebben a mai Magyar valóságban.