Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jópénzért bármit
Köszi a válaszokat!
grZack látom neked is valtermotyó van fenn. Az index ugy látom ledes szerinted azt is kapok a dangernél?
Ahh, kongratulation. Nagyon szép motor, vigyázz rá is és természetesen magadra is.
www.danger.hu
Valter Moto
A féktisztító zsírtalanít, gondolom akkor a kenőzsírt is leszedi. Én maradnék a lánctisztítónál
Üdv Néktek!

Fz1 tulaj lettem. Valaki tud segíteni hogy hol tudnék kicsi rendszámtartót venni hozzá mert ez a böszmeség nagyon ótvar:D
Másik kérdés szerintetek ha féktisztítóval takaritom le a láncot az okozhat vmi bajt a láncal vagy maradjon a rendes lánctisztító?
választ köszi

Üdv
Nekem mesélte a Safetyn az egyik oktató srác, hogy ment egy motorral autópályán Bécs felé, komplett dob nélkül, csak a kis végizé. Majd megsüketült. Majd következő héten ugyanarra egy láthatósági mellénybe, full gyári dobbal. Az eredmény: először megsüketült, másodszor mindenki lehúzódott előle. Mindazonáltal én is tartom azt, hogy hallani a hangosabb dobot, csak nem mindegy hol, milyen körülmények közt. No meg embere válogatja, aki süket és vak, annak mindegy mit veszel fel és mibe mész, akkor is rajtad keresztül vált sávot.
Ez komplex téma, ne is menjünk bele.
Amíg nem hangsebesség felett mész, városban hallani fognak, például.
Ez így van.
Ez ugrott be. Tudod, van a wrmmmmmmm majd, ha elengeded a gázt, akkor brmbmbbmrmrmmbmbmbm majd csökken a fordulat. (Ekkor durrog és csattog, pattog, zörög) Na ezt a brbmmm-t, neveztem gyomorkorgásnak.
Egyik fórumon találtam egy indiai srácot. Ő árul ilyen kit-et. Az alap egy fz16 lámpa, ehhez tesz még pár cuccot.

Útmutató a szereléshez:
https://docs.google.com/viewer...

A végeredmény:
http://www.fz6-forum.com/forum...
Úristen, milyen hasonlat ez? Minden rendben veled?
Ellenpéldát mondok...
Álltunk a pirosnál, zöld lett, a csaj előttem meg SMS-ezett, felhúzott ablaknál. Dudálni nem szoktam ilyenkor, villogást úgysem vettem volna észre. Megtekertem a fülit, és LÁTTAM, ahogy a csaj összezizzent! Mögötte álltam, nem mellette. Tegyük fel, hogy menet közben van, és van egy kis motorzaj. Az autók többsége csendes, nem V8-as 7 kilós motorral. Azt én sem állítom, hogy mindenki meghall és legyél szupermen.
Gondolj arra, hogy van akinek még lángot is nyomat és azoknak a szelepeknek sincs baja. Mondjuk, ha sportlégszűrőt raksz bele, akkor figyelni kell a takarításra, cserére is
Eloszlatok egy tévhitet! Felhúzott ablaknál, klímás autóban normál zene hallgatásnál sem hallani egyetlen sportdobot sem. Én legalábbis közepes hangerőn még sosem hallottam. Szóval ne ringasd magad abba, hogy hallanak a közlekedésben résztvevők.

Meg biztos szeretnek a szomszédok is
U.i.: Mikor meg benne van a tompító, olyan, mintha korogna a gyomra a motornak, ki akar jönni a durrogás (bélgáz ), de csak "fortyog". Borzasztó, ehh! Hagy végezze a dolgát.
Nekem merevedésem van (idézőjelben), mikor durrogok. :-D Rá is szoktam játszani városban. Van egy bizonyos fordulat középtájt, amikor ha visszengedem (de nem teljesen) morog majd durran egyet-kettőt. Riasztó, is be-be villog néha az autóknál. Ha nem 200-zal előzől és van ideje észlelni a sofőrnek téged, már azelőtt meglátod a tekintetét a visszapillantóban, hogy eldöntenéd indexelsz-e. Füldugó nélkül nekem is sípol a fülem hosszú út után, de mikor megyek/jövök iskolába (kb. 20p) nem zavar. Mikor mész, és figyeled az embereket, lehet látni olyanokat, akik jó előről néznek hátra, hogy jössz, ez remek visszajelzése annak, hogy figyelnek rád, hallanak téged.
Beeghet, de nem fog. Tegyel bele sportszurot! Tobb levegovel megszunik/merseklodik a durrogas. Igy is eleg dus kevereket kap.
Vasárnap tompító nélkül motoroztunk 420 km....a többieknek tetszett. Az tuti, hogy mindenki felriad 1 kis gázfröccstől . És az igaz, hogy a nyitott dobtól beéghet a kipufogószelep?
Pontosan honnan rendelted?
jaja, emlexem ;)
Áh csak érzékeny a füled Én élveztem, bár a mindennapos használat tuti más. Az én szintén tompító nélküli martinomat tompítóval is elnyomta fordulaton Azért a füstölgő vég az vicces volt
Akkorat durrogott! A CO2 buzeralasnak lenne ertelme, de az csak alacsony fordulaton szol bele a dolgokba. Egy Power Commander lenne a vegleges jo megoldas.
Hangtompito nelkul jottunk vele haza Zalaegerszegrol, vicc nelkul mondom, hogy fel napig csengett a fulem!
Azt, hogy mindenhol es mindenki minket nezett nem vicc, es halal komoly. Egyszer mosas utan nem raktam vissza a tompitokat, a masodik sarkon mar visszakivantam volna oket... Iszonyat a hangja! A sorok kozott vigyazni kellett, nehogy kilojjem egy autos fulet vele.
Sziasztok! Zack! Ha a Martin dobot tompító nélkül használtad, neked is akkorákat durrogat mint 1 ágyú? Vagy hozzáállították?
Na gyerekek megjött a cucc Indiából. (neeeem nem olyan ) Az EMS 3 nap alatt elhozta (szombaton adta fel a srác).
Amikor az EMS tracert néztem, azt hittem valami szófordulat lehet a bezsákolás, aztán meg tényleg textilzsákban+dobozban jött, viasz pecsétekkel. A csomag tartalma, Lámpatest izzóval, légterelő, két tükör, irányjelző, kábelek, szerelékanyagok, univerzális műszerfaltartó.
Ez kulcsmondat volt, hogy együtt. Tehát semmiképp sem helyettesíti a gyárit, legalábbis ami a láthatóságot illeti.