Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

klausztRo...
Hajrá! Sietni kell mert jön a tavasz! Nálam már csak a kipugyártás van folyamatban meg a felújítás ellenére a bal karbiból ömlik a benya... Jövő héten már muszály vele menni mert az autóban lassan klausztofóbiás leszek, a robogón meg elunom az életem ha száz méteren belül nincs keresztutca ahova be lehet csűrni...
jövöhéten össze rakom megjönnek a cuccok és talán a fényező is elkészül akkor talán hétvégén kész lesz de ha nem akkor utánna levő héten...
Te jó ég... Mikorra lesz motor belőle? Nincs szerencséd eddig semmivel. Másik fényező nincs a környéken? Vagy muszály vele csináltatni a biztosító miatt?
ja és a fényezöm egy gyik hiába mondtam neki a tölletek kapott adatokat azt mondja igy nincs benne a gépbe mondtam neki oldja meg ennyi pénzért..... ja és a matricát sem tagasztja fel azt mondta az nem az ö dolga háááát tölem nem sok munkát fog kapni az bizti
igen az enyém szegény és jo szemed van tényleg jobb szár és also villahid lassan össze áll de nagyon lassan ...... kva biztosito márkakereskedésbe is azt modta az alkatrészekre hogy 141.216.- ki is nyomtatta kétnap mulva amikor rendeltem azt mondja má nem annyi hanem 172.514.- én megnemgyözöm a levegöt kapkodni azt mondja de ad 10% kedvezményt erre mondom neki ez mennyivel jobban esett volna az elsö árbol ....
A kép torzít vagy meggörbült a jobb villaszárad?!? Már amennyiben ez a te géped a képen, de gyanítom igen, mert ehhez kerestél színkódot. Kevertettél már?
jézus én is pont arra jártam de nem tudtam hogy baleset volt . látva a nagy forgalmat vissza fordultam . mielőbbi gyógyulást neki . Megtanultam én is milyen 100 nál aszfaltot fogni de nekem nagyon szerencsém volt .........
sztem biztos be volt mert mikor feküdt a földön az esés után rajta volt a bukója
Nem volt becsatolva a bukója?
Én is mielőbbi gyógyulást/jobbulást kívánok neki!
Sajna a feje sérült ..
. összetört a feje, az arca, koponya alapi törése van és agytörzsi vérzése.
Válságos az állapota.....
SZORÍTOK NEKED GERI!!!!!!!!!
Lehet tudni valamit az állapotáról?
Igen .. És ismerem is a srácot , sőt! együtt jártunk korongozni is ......
Ott álltam mellette és nem ismertem fel........
Jó, hogy mondod! Akkor az a berregő hang hiányzott, azért tekergettük hiába a gázt!
Ez azt hiszem jo lesz, de figyelj ra, hogy elotte nem art a motort magat elinditani.
joh már leeset te fényképezted
Balu honnan szedted a képet meg az infokat?
Bizony kiestünk a gyakorlatbó. Már október vége- november eleje óta nem motoroztam. Most lefelé van az egyes, lassan engedem ki a kuplungot kis gázt adok és indul???
Sajnos van mit ideírni.... A képen messze van ott az autó mögött , egy Kék Yamaha fazer... (régi)
Mellettem mentő, közvetlen mögötte egy motoros, és rengeteg vér... :-(((((((((((((((
Ütközés nem történt , viszont érdemes rávilágítani a csószott motor távolságára...
2007 feb 17 Budaörsi út Dayka gáror u kereszteződése ........:-(((((((
Borzalmas volt ... Nem tudom túléli e

Állítólag: Hangsúlyozom állítólag:
Megy autós a mentő melletti sávban .. előzni készül , az úton sehol senki, index majd elkezd behúzódni, de Látva a motorost gyorsan közeledni, vissza megy a saját sávjába, motoros ijedtében satu, első kerék elcsúszik ... kb ennyi ... gondolom a motorost leamortizálta a szalagkorlát....

........a feje minden nyílásából folyt a vér ...... :(((((((
Persze, neked is igazad van, en csak arra probaltam ravilagitani, hogy kiestunk a gyakorlatbol es a korulmenyek lehetove teszik ugyan a motorozast, de csak modjaval...
Nem konkrétan erre a balesetre céloztam.
A figyelem szerintem az egyik legfontosabb dolog ha motoron ülsz. E mellett nem árt némi önkontrol és józan ész, ami sajnos sok "énvagyokafaszagyerek" motoros társunkból hiányzik. Ők nem mindig ismerik saját korlátaikat, így a baj könnyen megvan, a következményei pedig beláthatatlanok. Én még mindig az autósok figyelmetlenségét tartom fő veszélyforrásnak az utakon. Nem is vagyok őrülten cikázó kaszkadőr típus. Még sokáig szeretném élvezni a motorozást.
A figyelem keves: kezdodik a szezon, regen motoroztunk (es/vagy keveset) nem kellene meg annyira eroltetni a nyari tempot es stilust...
"A motoros nagyot eshetett, mert a motor alkatrészei elég nagy területen szóródtak szét, a bukósisakja és a kabátja közt legalább ötven méter volt."

Ez nem hangzik túl jól! Figyeljetek az utakon! Utálok ilyeneket olvasni!!!
nah már pontositva van nem gázolták, esett http://index.hu/politika/bulva...
aztan lehet hogy rossziul láttam de melletünk esett el istenem könyörgöm ne legyen baja nagyon lesokkolt az eset!