Nézegettem a képeidet, úgy látom, te is a minél kevesebből minél messzebb elv híve vagy. Ja, kicsi a világ, Potti is volt veletek? (piros TDM) Vele mi történt? Svájcban és a Francia Alpokban sokat motoroztunk együtt.
Lenne pár kérdésem.
Bulgária-Török környéken vannak kempingek? Illetve mehet a vadkempingezés? A Bulgár tengerpart mennyire forgalmas? Lehet haladni?
Melyik az a szép szerpentin a meteoráknál? És melyik az a magyar falu?
Az Isztambuli forgalom nagyon gáz?
Tudsz még ajánlani szép helyeket, utakat bármit, amit megnézzünk?
A Boszporusz hídon hol található az Ázsia tábla? Már a túlparton?
Ha eszedbe jut még valami, akkor írd már le légyszíves.
hali
nah rájöttem.
nem a csavarnál szorúlt a váltókar.
a rudazat volt megfeszűlve valamiért azon a ponton ahol a váz mögött felmegy. volt egy pont ahol szorúlt, kicsit megfeszítettem most simán jár.
FZS-600 -ra szertenék feltenni egy pár új gumát ! EDDIG M. Pilot sport volt fenn , maga a gumi tök jó , csak kb 5000km után a hátsó KUKA !
Véleményetekre , ill. a tapasztalatotokra lennék kíváncsi milyen gumit javasolnátok inkább ,sportos motorozáshoz !
Én nem vetném el a te helyedben a külföldről behozott motorokat sem, mert hazai gépnél is van rá esélyed, hogy belenyúlsz.
Egyedül a papírok elintézésétől szoktak tartani, de nem olyan nagy durranás.
A saját példám alapján mondom ezt: Olaszból van a motorom 2005.évj. 2009-ben, -5.500km-el vettem, amit én is nehezen hittem el, de miután a gyári gumi volt rajta(2004es gyártású, továbbá az eredet aksi)ja, és megvolt az Olasz szervizkönyv is nem kételkedtem benne, és megnézettem szerelővel is. Nekem nincs rossz véleményem a külföldi gépekről.
jah, még valami. Az ominózus Bolgár-Török határon Galatasaray drukkerek a határőrök (az utolsó kapunál lévő fiatalok legalábbis), akiknek a Fenerbahce az nagy riválisuk. Ha kérdeznek a török fociról, a Galataserayjal le lehet venni őket a lábukról.
Én Fenerbahcét válaszoltam a kérdésükre, onnan tudom
Ez is típusonként változik, mármint az intervallum, a suzukik nagy részénél 12000-nél, de egyébként általában minden második olajcsere a szokásos, ha az FZ-n 10000-nél van az olajcsere akkor 20000.-ként kell a szinkron.....
Csak az európai oldalra vannak használható tapasztalataim, de azokat szívesen megosztom.
Hogy a térképet addig is tudd böngészni amíg nem leszek most délután gépközelben.
Bulgáriában célszerű lesz Malko tarnovonál tankolni..kicsit olcsóbb. Ha pedig Kirkaleriben tankolnátok, ott a Főtéren van a benzinkút! Elsőre meg se találtuk.
Kiyiköyben van egy camping a fekete tenger partján (nem ott szálltunk meg, mert reggel találtuk, de elég népszerűnek tűnt a sok sátorból)
Yaliköy tengerpartján meg iszonyat hosszan homokos tengerpart van (tök üres, pár 100 méteren van strand, a többit nem használja senki), marha nagy hullámokkal (úszni lehetetlen volt amikor ott voltunk)
Mi ezen az útvonalon mentünk be Iszambulba: Útvonal
Visszafelé nem tudom hogy fogtok jönni, de Tekirdag és Gelibolu között elég szép a partmenti út (Márvány-tenger), többször egészen magasra is felmegy az út a hegyek oldalán.
Ha belekukkantasz az adatlapomon a galériámba, ott is találhatsz pár infót a török részről
Szégyellném is magam, ha egy kocsi kísérgetne minket, mint egy óvodást. Dehogy lesz kíséret. Csak mögöttem egy másik FZ6-os.
Kaját viszünk magunkkal, 10 napra, ez 10 készételkonzerv, 10 kiskonzerv, 10 levespor, kis gázfőző, kanál.stb. Pár ruhadarab, sátor-hálózsák-matrac, és még pár apróság, ami az útra kell. Defektspray, búvárszemüveg...meg kinek mire van szüksége. 12V-os töltő a telefonokhoz, fényképező ceruzaakkuhoz. GPS..stb.
De ha valakit érdekel, e-mailben el tudom küldeni a pakolási listámat, azon minden rajta van. Természetesen szortírozok onnan, mi kell, mire nincs szükség.
Lenne pár kérdésem.
Bulgária-Török környéken vannak kempingek? Illetve mehet a vadkempingezés? A Bulgár tengerpart mennyire forgalmas? Lehet haladni?
Melyik az a szép szerpentin a meteoráknál? És melyik az a magyar falu?
Az Isztambuli forgalom nagyon gáz?
Tudsz még ajánlani szép helyeket, utakat bármit, amit megnézzünk?
A Boszporusz hídon hol található az Ázsia tábla? Már a túlparton?
Ha eszedbe jut még valami, akkor írd már le légyszíves.