Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézegettem a képeidet, úgy látom, te is a minél kevesebből minél messzebb elv híve vagy. Ja, kicsi a világ, Potti is volt veletek? (piros TDM) Vele mi történt? Svájcban és a Francia Alpokban sokat motoroztunk együtt.

Lenne pár kérdésem.
Bulgária-Török környéken vannak kempingek? Illetve mehet a vadkempingezés? A Bulgár tengerpart mennyire forgalmas? Lehet haladni?

Melyik az a szép szerpentin a meteoráknál? És melyik az a magyar falu?

Az Isztambuli forgalom nagyon gáz?

Tudsz még ajánlani szép helyeket, utakat bármit, amit megnézzünk?

A Boszporusz hídon hol található az Ázsia tábla? Már a túlparton?

Ha eszedbe jut még valami, akkor írd már le légyszíves.
Annyira ratyi, hogy egyáltalán nem ajánlott tenni egy kitérőt, vagy "csak" annyira ratyi, amennyire az utak 90%-a?
nemér maceráni, próbáltam a telefon internetet...
Hali
Metzeler Sportec M3, kifutó, sok helyen akciózzák. Utód Sportec M5
Eléggé ratyi
Volt valaki mostanában a visegrádi fellegvárnál? Milyen ez az út?
http://g.co/maps/6jxj
hali
nah rájöttem.
nem a csavarnál szorúlt a váltókar.
a rudazat volt megfeszűlve valamiért azon a ponton ahol a váz mögött felmegy. volt egy pont ahol szorúlt, kicsit megfeszítettem most simán jár.
SZiasztok !

FZS-600 -ra szertenék feltenni egy pár új gumát ! EDDIG M. Pilot sport volt fenn , maga a gumi tök jó , csak kb 5000km után a hátsó KUKA !
Véleményetekre , ill. a tapasztalatotokra lennék kíváncsi milyen gumit javasolnátok inkább ,sportos motorozáshoz !

Válaszotokat előre is köszi ....

Üdvözlettel :Beby
Sztem Törökországba értelmetlen ennyi kaját vinni. Kebab van mindenütt, és olcsó a kaja még az éttermekben is
szipli_peter@freemail.hu
engem érdekelne az a lista, hátha én is akkora adventure leszek egyszer mint te.. :)
köszi.
Üdv!

Jön valaki a ringre pénteken?
Kicsit parázok, hogy ebben a jó időben 10 kör alatt elfogy a pilot road 2.....
lehet benne valami?
Sziasztok.

Én nem vetném el a te helyedben a külföldről behozott motorokat sem, mert hazai gépnél is van rá esélyed, hogy belenyúlsz.
Egyedül a papírok elintézésétől szoktak tartani, de nem olyan nagy durranás.
A saját példám alapján mondom ezt: Olaszból van a motorom 2005.évj. 2009-ben, -5.500km-el vettem, amit én is nehezen hittem el, de miután a gyári gumi volt rajta(2004es gyártású, továbbá az eredet aksi)ja, és megvolt az Olasz szervizkönyv is nem kételkedtem benne, és megnézettem szerelővel is. Nekem nincs rossz véleményem a külföldi gépekről.
jah, még valami. Az ominózus Bolgár-Török határon Galatasaray drukkerek a határőrök (az utolsó kapunál lévő fiatalok legalábbis), akiknek a Fenerbahce az nagy riválisuk. Ha kérdeznek a török fociról, a Galataserayjal le lehet venni őket a lábukról.

Én Fenerbahcét válaszoltam a kérdésükre, onnan tudom
Ez is típusonként változik, mármint az intervallum, a suzukik nagy részénél 12000-nél, de egyébként általában minden második olajcsere a szokásos, ha az FZ-n 10000-nél van az olajcsere akkor 20000.-ként kell a szinkron.....
Ok.

Csak az európai oldalra vannak használható tapasztalataim, de azokat szívesen megosztom.

Hogy a térképet addig is tudd böngészni amíg nem leszek most délután gépközelben.

Bulgáriában célszerű lesz Malko tarnovonál tankolni..kicsit olcsóbb. Ha pedig Kirkaleriben tankolnátok, ott a Főtéren van a benzinkút! Elsőre meg se találtuk.
Kiyiköyben van egy camping a fekete tenger partján (nem ott szálltunk meg, mert reggel találtuk, de elég népszerűnek tűnt a sok sátorból)

Yaliköy tengerpartján meg iszonyat hosszan homokos tengerpart van (tök üres, pár 100 méteren van strand, a többit nem használja senki), marha nagy hullámokkal (úszni lehetetlen volt amikor ott voltunk)

Mi ezen az útvonalon mentünk be Iszambulba: Útvonal

Visszafelé nem tudom hogy fogtok jönni, de Tekirdag és Gelibolu között elég szép a partmenti út (Márvány-tenger), többször egészen magasra is felmegy az út a hegyek oldalán.

Ha belekukkantasz az adatlapomon a galériámba, ott is találhatsz pár infót a török részről
A karbis motoroknál 24ekm-ként kell megcsinálni (ha jól tudom) itt mi sűrűn kell megcsinálni?
Majd érdekelne az a strand, és még pár infót is szeretnék belőled "kicsikarni". Ismeretlen a vidék, így érdeklődnék majd.
Szégyellném is magam, ha egy kocsi kísérgetne minket, mint egy óvodást. Dehogy lesz kíséret. Csak mögöttem egy másik FZ6-os.

Kaját viszünk magunkkal, 10 napra, ez 10 készételkonzerv, 10 kiskonzerv, 10 levespor, kis gázfőző, kanál.stb. Pár ruhadarab, sátor-hálózsák-matrac, és még pár apróság, ami az útra kell. Defektspray, búvárszemüveg...meg kinek mire van szüksége. 12V-os töltő a telefonokhoz, fényképező ceruzaakkuhoz. GPS..stb.

De ha valakit érdekel, e-mailben el tudom küldeni a pakolási listámat, azon minden rajta van. Természetesen szortírozok onnan, mi kell, mire nincs szükség.
Igen annyira vigyáznak rájuk, hogy nem is használják őket. Így jön össze több év alatt 7ekm
Amúgy eldöntöttem, hogy csak magyar mocit fogok venni.
Pedig kell csak már kicsit modernebb eszközök vannak, használattól függően meglepően nagy eltérések szoktak lenni.......
"Olaszból hoztam, ahol megkímélik a motorokat és becsben tartják"
Sziasztok,
Ez a gyári gumi?
Sztem kamu ez a km amit ír a srác....
FZ6N