Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szöget ütött amit kérdeztél. Megnézegettem újra, végig méregettem, nézegettem és észrevettem, hogy hirtelen nyúlik meg, alig 1/16 kerékfordulat alatt, és láss csodát. Tulajdonképpen végig feszes a lánc, csak egy szem nyúlt el. A leggyengébb...
Gyári hibás D.I.D. szvsz. Ettől még nem leszek boldogabb.
nittelő szemnél nyúlt vagy máshol
elég durva értékek amit írsz főleg hogy ez 6000e km er alatt történt
gondolom a láncbeállítás jo volt lehet anyagfáradás, vagy selejtes darabot kaptál
Ja még egy lényeges. A lánchossz az állítás elejeén van még, csak van benne szakasz ami már feszül, és rész ami többet csap mint 4 cm. Érthető voltam? Nem elkopott, hanem nagyon megnyúlott.
A láncot most télen raktam fel. Van benne vagy 5~6000 km. DID vky vagy mi. Nem is gagyi. Kenem is. Télóta elment egy full Castrol. Nagypapásan járok. Csak kis gázfröccsök, szigorúan tiltás alatt. Autópálya soha. Most vehetek láncot megen.
De mi a baj?
Simsonnal is lehet
Az én 250-esemen is szakaszosan volt nyúlva, ezért lett cserélve. Kétlem hogy azzal állandóan kerekeztek volna
Nekem anno azt mondták amikor a gixxeremmel hasonló problémáim voltak, hogy kerékbajnok volt az előző gazdi.
mindig van egy gyenge láncszem
Nagyonszép környék! Yosemit is arra van. Felejtős azthiszem. A gatyám is rámenne, nem beszélve a motorról.

Apropó, megtudja valaki mondani mitől nyúlik szakaszosan a lánc? Mit rontok el? Mire vigyázzak? Nagyon durván elnyúlott.
Nagyon szép helyeken jártak. Remélem jövőre én is eljutok egy jópár hosszab túrára majd.
Mire gondolsz konkrétan nem kell ám mindent komolyan venni amit beszélnek a srácok sokszor csak a szájkarate megy, és nincs benne rosszindulat! Egyébként egyetértek Veled. Én elolvasom mások véleményét, és ha különbözik az enyémtől, azt is tiszteletben tartom. Nem vagyunk egyformák.
....ugyan ki mocskolódna ? :O
Azért nem jó, hogy ilyen mocskolódás megy itt! Nem olvasom az r1 fórumot sem, mert okos gyerekek vannak ám!
Én is csak azért tudok hétköznap menni, mert "szabin" vagyok.
Én nagyon mennék már, de sajna csak hétvégén tudok menni!
Holnap délután megyek az Euroringre. Nem jön valaki
50 másodperc-1perc
Am milyen időket mentek kakucson?
Huhh, az nagyon jó!
Egy kis érdekesség gumi témában:

A szlovák túrára az egyik haver (cbr 600 f) egy tükörsima vágott slick gumival jött(nagyon halványan még látszott középen a minta) a túra végén (500km) középen 2 cm szélességben kint volt a vászon!
Pedig az út 70%-ban normál túratempó volt!(120-140)
Nem rossz kis túra:
http://youtu.be/WEaVK4r2k_U
Én is most hétfőn voltam műszakin a motorral. Kemény 4650 Ft a hivatalos díja, ha egyből valamelyik közlekedési hatósághoz viszed. Ha többe kerül, az már a szerelők, vagy műhelyek saját haszna
akkor nekem miért volt egy 20-as ?
Műszaki letudva. Kemény 9360huf volt ,vészvillogó nem érdekelte öket.