Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Continentál
mármint ilyen régi gyártású ,vagy pedig continentál ?
Cimborám SV1000-én ilyen gumesz van. Most veszi le a motorról, mert a múlt hétvégén jött haza a Balatonról esőben és elmondása szerint úgy csúszott a gumi, hogy amikor hazaért eldöntötte nem szabad tovább fent hagyni a mocin.
18000km amit egy szett gumi kibírt az nagyon jó. Nekem aki a sportos gépek világából tart ide hozzátok ez nagyon meglepő.
Ja értem, köszi. Azt hittem van valaki, akinek szokása ilyet árulni. Nekem meg amúgy is hülye méret kellene, de még ráérős...
Babulu nem tudok honlapot mondani sajnos ,de volt már hogy tőlünk pár km -re árultak ilyen gumikat-ha jó emlékszem 30 db-ot hoztak ,de a 17 -es gumik napok alatt elfogytak ,de megkérdezem tőle ,ha lesz valami szólni fogok.
szerintem ez egy "lejárt szavatosságú" : http://www.kepesmotor.hu/sport...
Lehet tudni honnan? Esetleg honlap?
Köszönöm, köszönjük!
van egy haverom aki már próbált lebeszélni a continentálról mielőtt megvettem (de nem hittem neki ) -szóval az az x11 -el hatezrenként lerugatja a hátsógumit ,Ő pl. a " lejárt szavatosságú" új gumikat veszi az ár töredékéért és azt mondja semmi gond velük .
Hát avass be hol, és én is veszek bt23-at...
A helyzet az, hogy 18 ezer km után elfogyott a motoromról a Pilot Road2
Nagyon jó gumi, de sajnos most nem tudok 70-et kiadni egy pár gumiért.. ha tényleg szar a continental akkor inkább veszek valami használt gumit amivel befejezem a szezont és télen összekarom a pénzt valami jó gumira.
Legalább occo. Ennyiért vettem a BT023-at, és a frizurám még tart. Tudom a Road 2-3 az igazi, de én pályázni is szeretek.
Peti ! nekem ilyen gumi van a motoron -igaz 160 -as . nekem nem jött be .ami mellette szól ,hogy több mint 3000 km. után szinte semmi kopás ,de egy ismerősöm mondta ,hogy neki is volt ilyen a hondáján és rázta a kormányt ,az enyém is rázza ,pedig ki van centírozva .az ismerősöm azt mondta amikor ő lecserélte abban a pillanatban megszűnt ez a gond ,de remélem más is hozzá szól mert én amatőr vagyok a szakmában ,de nekem többet ilyen nem lesz az biztos !
http://www.r17.hu/index.php?pa...

mi a véleményetek ezekről a Conti gummákróól ? tapasztalat valakinek? elég olcsó így párban...
Sziasztok! Segítsetek! Mondja meg nekem valaki,hogy az FZ1-en hová csatlakozik a hátsó doboztartó konzol? Csináltatni akarok egyet de nem találok utalást a csatlakozási pontra.Aztán nem mindegy melyik csavar tartja azt a 10 kg súlyt. Köszi előre is!
...ha bármiben tudok segíteni ,csak írj -igaz én nem vagyok egy nagy túrázó ,de pl. itt van az őrségben a nemesmedves ,az iskolában még úgy tanították ,hogy itt hagyták el az országot az oroszok ,amikor felszabadítottak bennünket és egy T32 -es tank az emlékmű (kibelezve)-az időjárásban sajnos nem tudok segíteni :(
Holnap reggel a NAAF-ra indulunk, Ausztria felé pedig 12-étől... de nagy a gond. Komoly lehűlést és viharos időt ígérnek már akkorra. Nem gond, ha 20 fokban indulunk el, csak NE ESSEN AZ ESŐ. Mert biztos nem mennék tovább az Alpokba, ha zuhog...
Köszi az infót, megmondom majd a többieknek is! :)
Hasonló véleményen vagyok. Ha cserélek akkkor is hagyományost, szerintem ez az iridiumos dolog ez megint csak parasztvakítás.
Szia!
Én a Dokypapa túrájára szeretnék elmenni, csak nem tudom, hogy a többségnek jó-e a vasárnap az amerikai autó találkozó megnézésére, ugyanis Komáromba is el akarok menni a hétvégén egyik nap.
elnézést -az előbb azt szerettem volna írni hogy "nagyon sok" -öregszem és lassulok
Szombatra gondoltam
Megy holnap valaki valamerre? Már víziszonyom van.
Lesz az OPEN AIR is.
Dokypapa is megy Slovákiába egy kisebb körre.
Phase-R SIX ! Mikor is indultok a nagy túrára ? Szerintem tervezzetek be egy Gráz-i Louse -os megállót -tegnap voltam és nagy sok akció van ilyenkor .