Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hova utazol
Halk. Nagyon halk. kb 4000-es fordulatig hallom a kiput utána semmit... Eddig észrevettek az autósok, most már azért óvatosabban haladok a megszokottnál.
Nem veszi annyira könnyen a gázt!
peti, ha úgy dötesz, hogy leveszed a gumit.....én megvenném.
A katalizátormentesítő is ki lett véve a dobbal. Most nagy agyaskodásban van, de ha sikerül venni olyat, amit akar, ahhoz van katalizátormentesítő is. Ha vesz rá valamit egyáltalán
másik dobodhoz nem lesz jó? milyen a gyárival
ez a gumis is nagyba nyomta, gumizás mellett teherautókat újít fel
pango műhelyt nem tudom, de ez a gumis valamit tudott, mert amíg szerelte a motorgumim, kb 2marék szeget szedtem össze, hogy ahogy elhagyom a "műhelyet" ne kapjak defektet
Nem kell valakinek egy katalizator mentesito?
MIVV gyartmany, 20.000 stabil magyar forintert elviheto.
A neten 91 EUR azaz kb 24.000 HUF, dangerbikes-ba pedig 30-ert viheto.
Szerintem nyugodtan lekoptathatja azt a gumit, ha szar lett volna a javítás akkor az már kijött volna rajta.. persze ez az ő döntése.
Olvasgatom az élményeket, hogy ott mindent javítanak és eszembe jutott valami....
...ez a kép Mostar-ban készűlt egy éve. Tele volt a környék ilyen kis garázsműhelyekkel és ott aztán tényleg mindent bütyköltek. Ott autót szerelnek nem alkatrészt cserélnek. :)
Ez nem szar!
Úgy belegondolok, itt annyiért tanácsot se adtak volna.
Lecseréled ugye? Nem így akarsz vele közlekedni kopáshatárig? Ha volt 10mm a lyuk, az nagyon kemény. A fotón nem nagyon látom a méretét. Gondolom arrafelé sem a Tied volt az egyetlen vas, és az egyetlen lyuk sem, tehát nem először javított. .

Arról hallottál már, hogyan kell beindítani egy pangó gumis műhelyt?
Közben találtam ezt a motoricumot. Ebben a műszaki hiba is benne van 4 napra 4 ezerért.
http://motoricum.hu/index.html
mindenképp megéri! én 2000ft ért kötöttem a 4napra, ez csak személyi sérülésre van, az allianznál nem sikerült motorra, de Buborék tudott olyat, amibe a motor is benne volt, érdemes megkérdezni őt
Hali! Szoktatok motoros utasbiztosítást kötni túra előtt? Melyiket ajánljátok?
Szerencsésen megjártad az utat!
A jó kézügyességgel megáldott szakembereknek nincs párjuk.
Kolasinba történ, ami Mo-tol cirka 7-800 km. Ha a képeket láttad, ott nem túl könnyű beszerezni 180as motorgumit ürültem annak,hogy valaki megtudta javítani és még angolul is beszélt!
és tudtuk folytatni a túrát, mert hogy ez a 1 nap végén történt
azóta 1000-1200km t letekertem vele, volt hogy 150 el is persze terhelve...
Szicsu megszólalt, hogy ezt nem javítják meg, mert hogy ő felelősségük stb ha baj van én meg mondtam nem Mo.on vagyunk és meg is javították szó nélkül.
A javítás egyszerű ragasztással történt, felcsiszolta ,bekente ragaccsal meg rakott rá egy foltot, nem vulkanizálta.
kb ennyi volt,
És így mersz vele menni? Milyen szisztémát alkalmazott?
nekem kb 1950 km jött,
5euro ért javította meg az ember a gumit
Ahogy a képen jó nagy darabot kihasított a penge. Akkor ügyes fickó volt. Amúgy nagyon szép helyeken jártatok. Memnyi km volt összesen?
nem cseréltek láncot a motorodon bumburnyákkal
megragasztotta belülről
Végül mit tudot a szaki csinálni a gumival?
Köszönöm, hogy a szerencsétlenségemet pótoltad, bár a a te motorod nem borult fel az úgy tűnik az a én védjegyem.
De hát ráfaragtál te is!