Halk. Nagyon halk. kb 4000-es fordulatig hallom a kiput utána semmit... Eddig észrevettek az autósok, most már azért óvatosabban haladok a megszokottnál.
Nem veszi annyira könnyen a gázt!
A katalizátormentesítő is ki lett véve a dobbal. Most nagy agyaskodásban van, de ha sikerül venni olyat, amit akar, ahhoz van katalizátormentesítő is. Ha vesz rá valamit egyáltalán
pango műhelyt nem tudom, de ez a gumis valamit tudott, mert amíg szerelte a motorgumim, kb 2marék szeget szedtem össze, hogy ahogy elhagyom a "műhelyet" ne kapjak defektet
Nem kell valakinek egy katalizator mentesito?
MIVV gyartmany, 20.000 stabil magyar forintert elviheto.
A neten 91 EUR azaz kb 24.000 HUF, dangerbikes-ba pedig 30-ert viheto.
Szerintem nyugodtan lekoptathatja azt a gumit, ha szar lett volna a javítás akkor az már kijött volna rajta.. persze ez az ő döntése.
Olvasgatom az élményeket, hogy ott mindent javítanak és eszembe jutott valami....
...ez a kép Mostar-ban készűlt egy éve. Tele volt a környék ilyen kis garázsműhelyekkel és ott aztán tényleg mindent bütyköltek. Ott autót szerelnek nem alkatrészt cserélnek. :)
Lecseréled ugye? Nem így akarsz vele közlekedni kopáshatárig? Ha volt 10mm a lyuk, az nagyon kemény. A fotón nem nagyon látom a méretét. Gondolom arrafelé sem a Tied volt az egyetlen vas, és az egyetlen lyuk sem, tehát nem először javított. .
Arról hallottál már, hogyan kell beindítani egy pangó gumis műhelyt?
mindenképp megéri! én 2000ft ért kötöttem a 4napra, ez csak személyi sérülésre van, az allianznál nem sikerült motorra, de Buborék tudott olyat, amibe a motor is benne volt, érdemes megkérdezni őt
Kolasinba történ, ami Mo-tol cirka 7-800 km. Ha a képeket láttad, ott nem túl könnyű beszerezni 180as motorgumit ürültem annak,hogy valaki megtudta javítani és még angolul is beszélt!
és tudtuk folytatni a túrát, mert hogy ez a 1 nap végén történt
azóta 1000-1200km t letekertem vele, volt hogy 150 el is persze terhelve...
Szicsu megszólalt, hogy ezt nem javítják meg, mert hogy ő felelősségük stb ha baj van én meg mondtam nem Mo.on vagyunk és meg is javították szó nélkül.
A javítás egyszerű ragasztással történt, felcsiszolta ,bekente ragaccsal meg rakott rá egy foltot, nem vulkanizálta.
kb ennyi volt,
Nem veszi annyira könnyen a gázt!
MIVV gyartmany, 20.000 stabil magyar forintert elviheto.
A neten 91 EUR azaz kb 24.000 HUF, dangerbikes-ba pedig 30-ert viheto.
Olvasgatom az élményeket, hogy ott mindent javítanak és eszembe jutott valami....
...ez a kép Mostar-ban készűlt egy éve. Tele volt a környék ilyen kis garázsműhelyekkel és ott aztán tényleg mindent bütyköltek. Ott autót szerelnek nem alkatrészt cserélnek. :)
Arról hallottál már, hogyan kell beindítani egy pangó gumis műhelyt?
http://motoricum.hu/index.html
A jó kézügyességgel megáldott szakembereknek nincs párjuk.
és tudtuk folytatni a túrát, mert hogy ez a 1 nap végén történt
azóta 1000-1200km t letekertem vele, volt hogy 150 el is persze terhelve...
Szicsu megszólalt, hogy ezt nem javítják meg, mert hogy ő felelősségük stb ha baj van én meg mondtam nem Mo.on vagyunk és meg is javították szó nélkül.
A javítás egyszerű ragasztással történt, felcsiszolta ,bekente ragaccsal meg rakott rá egy foltot, nem vulkanizálta.
kb ennyi volt,
5euro ért javította meg az ember a gumit
De hát ráfaragtál te is!