Vágom hogy prózai... DE
Én fizetem Anyám/Apám nyugdíját (minek?) A Fiam az enyémet, az övét az Ő gyereke... nem tudom vágod e?
Amúgy ma sokkal eszesebb vagyok mint tavaly voltam. Ezt sajna csak pár éve vettem észre, mert akkor még azt hittem, hogy mindent tudok... ezt is levetted?
A Fiam 20 éves. Nem tudok rá támaszkodni. Nincs miben. Inkább én segítek Neki. Talán lesz majd másként 1s, de azt nem érném meg inkább.... ezt végképp nem fogod szerintem.
Én akkor vettem nagy hasznát a fordulatszámmérőnek, amikor szar volt a km kihajtásom és az alapján lőttem be mennyivel megyek Persze csak 6.ban
Amúgy nem tudom fz-nél van-e, de az én vasamon 6.ban hallani ilyen surrogó hangot, amit a többi fokozatban nem. (valamit a láncról meg a direkt hajtásról magyaráztak, amikor aggódtam, hogy mi ez és megnyugtattak, hogy teljesen normális) Nekem ez is szokott segíteni.
Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek. De hát nem csak a 20 éveseké a világ
Page: azt a tréninget néztem ki én is magamnak, csak egyelőre se időm, se zsém, se tudásom nincs. Erre utaltam, hogy legkésőbb tavasszal visszatérek rá.
Ha 20 éves létedre az országban képzeled a jövődet, jó hülye vagy, már ne is haragudj :)
Nem tudom mit tanulsz, de az angoloddal ránézésre nincs gond. Bolond lennél ha nem próbálnád ki magadat külföldön. Az "öregek" eltartják magukat, ne fájjon a fejed miattuk
Egy napig nem olvasom a fórumot és összebalhéztok
Tegnap voltam az Euroringen. Brutál hogy ott milyen tempóban mennek rá a célegyenesből kanyarodó jobbos kanyarra.
Most jön az, hogy ilyen-olyan alvilági fickók vannak itt?
Kérlek, hagyjuk. Én elmondtam az álláspontomat és meghallgattam a másikét. Levontuk a konzekvenciát és azt hiszem már be is fejeztük.
És akkor mindegy, hogy az a kis műszer milyen gyorsan veszti a csíkokat... Akkor érdekes, ha többen vagytok és mindenki ilyen random módon áll meg tankolni, egész nap tartana felmenni Pestre pályán.
Még gondolkodom...
U.i.: Hagyjatok már a korral. Kereken leszarom... Gondolkodtam, levegyem-e a saját koromat, de nem tettem. Miért kellene kellemetlenül éreznem magam a 20 éves korom miatt? Idősebbeknek biztos több az élettapasztalatuk, ÉRTHETŐ okokból. Sosem a kort tiszteltem, hanem amit az illető letett az asztalra. Tisztelhetsz egy veterán katonát, közben nem tudod hány nőt erőszakolt meg, hány embert ölt meg egyszerű kedvtelésből és nem parancsra. -- Sokan többet értek el 25 évesen, mint egyesek 50 évesen, akkor meg?
Hétvégén nem jártál véletlenül a Velencei tónál, a motorozz.hu rendezvényén? Mintha a te gépedet láttam volna a csónakháznál.
Én fizetem Anyám/Apám nyugdíját (minek?) A Fiam az enyémet, az övét az Ő gyereke... nem tudom vágod e?
Amúgy ma sokkal eszesebb vagyok mint tavaly voltam. Ezt sajna csak pár éve vettem észre, mert akkor még azt hittem, hogy mindent tudok... ezt is levetted?
A Fiam 20 éves. Nem tudok rá támaszkodni. Nincs miben. Inkább én segítek Neki. Talán lesz majd másként 1s, de azt nem érném meg inkább.... ezt végképp nem fogod szerintem.
Amúgy nem tudom fz-nél van-e, de az én vasamon 6.ban hallani ilyen surrogó hangot, amit a többi fokozatban nem. (valamit a láncról meg a direkt hajtásról magyaráztak, amikor aggódtam, hogy mi ez és megnyugtattak, hogy teljesen normális) Nekem ez is szokott segíteni.
Page: azt a tréninget néztem ki én is magamnak, csak egyelőre se időm, se zsém, se tudásom nincs. Erre utaltam, hogy legkésőbb tavasszal visszatérek rá.
Nem tudom mit tanulsz, de az angoloddal ránézésre nincs gond. Bolond lennél ha nem próbálnád ki magadat külföldön. Az "öregek" eltartják magukat, ne fájjon a fejed miattuk
Asszem' én fogom fizetni a nyugdíjatokat, szóval...
Tegnap voltam az Euroringen. Brutál hogy ott milyen tempóban mennek rá a célegyenesből kanyarodó jobbos kanyarra.
Szerintem tapasztalat és emberség terén érti pítör!
Kérlek, hagyjuk. Én elmondtam az álláspontomat és meghallgattam a másikét. Levontuk a konzekvenciát és azt hiszem már be is fejeztük.
Inkább nézz rá a tesztmotor.hu-ra 9900+áfa oktatás Kakucson
Még gondolkodom...
Valami okosságod van még ma?