Egyáltalán nem olyan rossz,mint amennyire fikázzák.Nekem az ultrapancsernek volt fent,és az oldala hamarabb fogyott el mint a közepe.A P.P.P.-nek is ez van fent második garnitúrában,neki a füle leér állandóan,és semmi baja vele.Neki 12-ő nekem 5 ezret bírt de nem egy típusu a motor.Az E-R6N.
Én most megmértem a csomagjaimat, a 3 Givi táskával együtt +30kg az utazósúly, plusz még rakok a hátamra egy táskát.
Nem tudom mi lenne, ha egy hétre mennék, szinte mint a csajok... De most végre úgy néz ki, mint egy igazi túra motor.
A kép meg valószínűleg csak vicc.
1, sofőr nem tud felülni
2, ha eltávolítják az ülésről a cuccot, és leül, akkor előre nem lát ki
3, ha leveszik a cuccot a tetejéről szemmagasságig, a kormányt akkor sem tudja majd elfordítani
4, nem mellesleg ott egy második bukó is, talán egy másik személynek, aki meg végképp nem fog elférni sehogy.
A "Fönöktől" kaptam egyenesben. Nem járható út 2x. Viszont 51-ért már több hely is volt. A neten ki lehet pirgálni, csak ne fogadd el a lehúzós árakat elsőre. Amit meg nagyon reklámoznak, az megint biztos gáz.
-szerintem -
Motor Age.
Ezeket Te árulod?
Nem tudom mi lenne, ha egy hétre mennék, szinte mint a csajok... De most végre úgy néz ki, mint egy igazi túra motor.
A kép meg valószínűleg csak vicc.
1, sofőr nem tud felülni
2, ha eltávolítják az ülésről a cuccot, és leül, akkor előre nem lát ki
3, ha leveszik a cuccot a tetejéről szemmagasságig, a kormányt akkor sem tudja majd elfordítani
4, nem mellesleg ott egy második bukó is, talán egy másik személynek, aki meg végképp nem fog elférni sehogy.
Na így már jó lesz.
FZ6 pakolhatóság:
http://www.facebook.com/?ref=h...!/photo.php?fbid=25
3000614728726&set=a.252976681397786.78490.100000563693705&type=1&theate
r