Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Júúúhúhúúúú megnéztem a Z8 árát az 41e-ft.(180-as) Júhúhúú soha új gumit ilyen áron.Egy 50-55 LCD Tv ára. A két hátsó 08'-09' es contim volt 22e.ft! ( 4mm középpel) és tapad mint a dög!
Peti,

leszereltük a kipuffot es feraktuk a katalizátort is és az eredetit is. Ez volt a legegyszerűbb, bár nem a leggyorsabb megoldás. Ne gondolkodj tovább a megoldásokon.
Én onnan közelíteném meg, hogy jó volt Badár Sanya, és a Nemcsak Berry. Viszont mivel családias volt a létszám így nem kérdéses, hogy bukta volt a rendezőnek. Számunkra egy nap kikapcsolódásnak, és motorozásnak jó volt.
Most voltunk Szlovákban Dobsinánál vagy járunk Lilafüredre is de még sosem karcolt. Bár lehet volt már sokszor 3mm-re tőle! Pedig a "gyors" csapatba tenném magam .
Gyere el a Mátrába vagy Bükkbe, 3. kanyarban leér tuti.
nem
A lánctísztitó a legjobb,csak rendkívül gazdaságtalan 1500-2000 forint és ha alapos vagy 1-et rá is fújsz egyszerre!
szívatsz...
Én is Brigéciollal mostam meg fogkefével idáig. Kipróbáltam a lánctisztító spray-t, hatékonyabban hozza le a cuccot, mint a brigi.
Komolyan. Hátul a conti raceatack-on 5mm a majrécsík most de a lábtartóm még sose karcolt(bár nem is volt cél) a csizmaorr igen,de lehet csámpásan ülök.
Szép a láncod, te!
Múltkor brigivel estem neki, de talán az ehhez készült sprékkel finomabban és talán gyorsabban lehet haladni.
Leírásokban nagyon egyszerűen vázolták... lefújod, letörlöd és kész. Valaki használt már lánctisztító sprét?
Muhaha, ezt most komolyan mondod? Nemhiszem...
Utcán lábtartóig? Akkor én nagyon amatőr vagyok.
Na megvolt a menetpróba a Metzeler Z8-al. Elsőre sokkal másabb volt mint a z6, de ez érthető is, mivel a profil a z8-nál jóval kerekebb, nem olyan hegyes, mint a z6-é volt. De pár kanyar után nagyon rászoktam az új gumira, és lábtartóig lehet dönetni. Mondjuk egy 10-es skálán a z6 7pont, akor a z8 8,5 pont.
Akarsz róla beszélni? (A rendező srác vagy 2 millát bukott.) Már nagyon sajnálom, hogy kihagytam Dokypapát helyette.
A 15 eFt-s árával? Szvsz nem km függő. Amúgy a haverokkal megyünk. Csupa 20-on éves veterán.
hozzád nem közelebb van a pannónia ring
Nagy kár, hogy nem találkoztunk. Még mondtam is a páromnak amikor láttam a motorodat, hogy szerintem ez a srác fórumon rajta szokott lenni. Bezzeg én nem mertem a nagy ezreshez hozzá érni, nehogy lenyomjon a gazdája- utólag már tudom
:jól tettem
Amúgy jó kis rendezvény volt nagyon bejött
Félreértesz (mély tisztelettel!) nem a tudásod kevés! A tapasztalatod. Az tudással pótolhatatlan sajna. Mi vén "hülyék" ezt a tapasztalatot próbálnánk átadni, de sajna csak innen látszik, hogy mennyire lehetetlen. Mindenki saját kárán tanul.
De voltam. Én meg a Te gépedet láttam. Hiába löködtem, nem risztózott, így a gazda se került elő
Összefogtak ellenem az ötvenesek... szép.
Mindenki az aktuális nyugdíjasoknak fizeti a dolgait. Ha dolgozok 20 évesen, azt a mostani nyugdíjasok kapják meg, nem? De.
Ha 65 évesen mész nyugdíjba és most 50 éves vagy, akkor én kb. 35 éves koromban már a te nyugdíjadba is "beszállok",... nem így működik, de ez a képlet, elvileg.
A 20 éves fiadnak adhatnál bizalmat, vagy nevelhetnéd jobban az életre. Természetes, hogy segítesz neki, de a generációkülönbség indokot ad arra, hogy egyes témákat már szinte kötelezően ő kell tudjon jobban. Vagy benned van plusz 1 gén, amitől a civilizáció csúcsára léptél.
Kedves Berber, gondolj 3 darab 50 (körüli) éves emberre. Legyél te középen. Egészen biztos vagyok benne, tudsz olyat mondani, aki nálad gyengébb képességekkel bír, (ő áll alattad) és egy olyanra, akire pedig talán felnézel, mert jobbnak ítéled magadnál. Így van ez minden korosztálynál. Vannak átlag 20 évesek, a fejlettebbek és alsóbb rétegek. Úgy sem tudjátok velem elhitetni, hogy 20 évesen kis hülye gyerek vagyok...
21 éves barátom már 3 országban töltött el időt külföldi, egyetemi tanulmányait színesítve, nyilván elismerem, hogy sokkal tapasztaltabb nálam, de alattam azért bőven vannak...
Az hát mennyünk má
Hello,

irtam :)
Sziasztok!
grZack, ha még eladó a Martin dob, akkor engem érdekelne! privátban megbeszélhetjük...előre is köszi