Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

relé kuka...
Elég azt 30-nál is.
Második, harmadik hely is az eleje még.
Sziasztok!Jövő héten műszaki és még nincs megoldva a vészvillogóm.(Bekepcs egyet villan aztán csá)Valakinek ötlet?Előre is köszi.
Tényleg! 20.000nél gyertyacsere!

Milyen gyertyát érdemes bele tenni?
Castron Evo X-Tra 10W40 ment ma, jött Racing1 10W50.
Szereti a kislány! ;)
ja Checa nyerte mind a kettő versenyt
ő meg nem Yamahás
Szia! FZS 600-as boldog tulaja vagyok, attól függetlenül összefuthatunk
Én is kecskeméti vagyok. Milyen géped van? Ha N-es egyszer megnézhetem?
Laci
Olvasd el a linkeket tényleg végig. Számítógépesen szólva a szintetikus fellülről kompatibilis.
Köszi!
Bocsi, miután elküldtem láttam egy kissé bunkósra sikeredett. Szóval kecskeméti vagyok és itt a Rodeo Ride üzletben vettem. Van nekik üzletük még Cegléden és Szolnokon.
Ma beszereltem ég és föld a különbség. Tényleg akkorákat bólint fékezésnél, hogy az csak na.
Oké, hogy boltban, de melyikben? Azért kérdezem, mert konkrétan nekem is pont kellene, és ez az ár alatta van az eddigi találataimnak.
Ezt olvastátok?
A hét végén legelöl végeztek a Yamahások a SBK -on
te megint ittál....
Nekem azt mondták, hogy a '99-es FZS600-ba ásványi kell még. Azért mondtam, hogy jövőre azt kap........
Örülök, hogy vicces a hangulat. :) De gondolom akkor keverhető a két olaj...... csak nem akartam, hogy összevesszenek :)
A Hoffer traktorokba kell ásványi! link link
Igen de csak akkor ha nem túrázol ezentúl a motoroddal, mert ugye az idei dobozon nem túramotor van, hanem sportomotor ! Ez nagyon fontos különben teljesen elromlik az egész és karbiszinkront kell állítani az injektorokon !
Üdv!

Olajos kérdés: Idén REPSOL olaj lett a motorba téve, valami sport akármilyen, full szintetikus. ( tudom, hogy ebbe ásványi kell, majd jövőre azt kap).
Után kellene kicsit tölteni, de ebből az olajból nincsen, viszont van a tavalyiból, még durván 1 liter. Arra is full szintetikus van írva, de más rajta a matrica. Míg az idein egy sportmotor volt, a tavalyin egy túramotor van.
Keverhetem a két olajat, kb. 1-1,5 dl kéne beletölteni, vagy inkább vegyek a másikfajtából.....
THX
"Olajam" van még a tavalyi olaj cseréből több mint fél flakon, tehát elég lesz ehhez is.
Fekcső is megvan már, fém, teflon bélessel. Wezmoto, Angliából.

A kérdés, van-e bármilyen trükkje vagy csak szedjem szét, vigyázzak a festésre, aztán összerakás után feltöltés és légtelenítés?
Olaj kidobós, ha szeretnél rááldozni jöhet a fém fékcső,az drága de jó!
Hello!
Szeretnék fékcsövet cserélni a mocin de előtte megkérdezném hogy van-e valami bevált gyakorlat rá. Olyanra gondolok, hogy benn lévő folyadékot érdemes-e elötte leszívni a tartályból, csőből kipumpálni, hol kezdjem a bontást, lenn vagy fönt stb.
Köszi
Basszus ez tényleg jó ár érte.
Boltban vettem 9500 Ft/garnitúra áron