Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha te is tudod a választ mondhatod
de most már van,,, utazás előtt 2 nappal
nincs semmi meglepö az 5 literben...Még a hayabusával is tudtam 5.5-6 literrel járkálni... 2 személlyel!
Persze értelmesen :)... akármit büvészkedek kb fél literrel kevesebb most a fazerrel... (csak próba képen)..Nem szoktam annyira figyelni a fogyit.... jókedvűen kikapcsolódunk és kész :)
Te vagy a "sütőtök barát"?
Erre én válaszoljak?
legalább röhögtünk egy jót

van eső nadrágom
Na és mérnökkém kinek az utasitására?

Hát azért nem nyugtattál halálra... de mindenképpen köszi. Már kezdtem préselési hibára gyanakodni...
michelin pilot road2nél megtalálható ugyan ez a csík, csak X km erenként eltűnik aztán vissza jön
ne viccelj már, egyik sütőtök barátomnak tul sok szemet vettünk ki és mi tudtunk venni bele,
tatabányán a pinkmotorsba kérdezted már
Elmentem szemért de nem kapni. Állítólag mindegyiké másmilyen...
Ehhh... nem szórakozok, lesz egy új lánc. A
szagértők szerint egyenlőre nem halálos. Van időm okoskodni...

Viszont a gumám érdekeske. Lassan 6 ekm van benne és a csík még mindíg látszik.

Egy Kawás meg hazudnak nevezett, mert nem hiszi el, hogy 1000-es motor eljár ~5 literrel
lehet kapni külön szemet , veszel kettőt és kicseréled... egy próbálkozást megér
na akkor holnap inkább nem megyek mögötted :-) nehogy hozzám vágd a láncod -:)
de ha majd úgyis le kell cserélni,én a rossz szemet vágnám szét, és csak próbából összekötném egy új szemmel, hogy azzal hogyan fut, ha szép egyenletesen, akkor lehet,hogy.... Bár ki tudja, lehet, hogy egy másik szem még el is szakadna később...
DID az a tuti!
Megyek mindenképp... azthiszem. Az szívás lenne, ha csak a garázsban álna a gép de jó lánccal. Majd óvatosan tolom.
Az egy szemes javításon én is elgondolkodtam, de..
30 ropi körül fáj. eBayos igen. Mondjuk occo volt, de ez azért nagyon durva. 130 lóig jó lánc, és nem volt feszült soha, sőt eddig állítva sem volt. Most kezdett el hirtelen lazáskodni, és ránéztem rendesen.
Mi a vélemény az RK, EK, Iris, és egyéb láncokról? Tapasztalat?
én lehet megpróbálnám kiszedni azt az egy rossz szemet, ha a többi valóban jobbnak tűnik...
Amúgy mennél még holnap kakucsra? Szívesen kinéznék én is, még nem voltam, és holnap ráérek.
mindenesetre szerintem cseréld le, nehogy hátadba álljon
ebay ről vetted
Igen, erre is gondoltam,, sőt üthet is, de a feszülés/lazaság helye 2~3 fordolatonként változik a kerékhez képest. Eredetileg meg teljesen jó volt. Gyakorlatilag 2x feszül meg a lánc. Egyszer a nagy keréknél, egyszer a kiskeréknél, amikor a rossz szem felfut rá, addig amíg le nem ér. Egyébként laza.
Muszakival foglalkozik a gyerek,5ropiert csinalta de meg ezzel egyutt is olcsobb volt mert hivatalosan 15 korul van.
Ez is jogos....volt már ovál kerék.....
Üdv!

mellesleg azzal a fogaskerékkel minden rendben van?
Hivatalosan 4360ft- volt,meg a srac kert 5000 ft-ot ,betolta a motort 20 percet vartam azt ennyi.
Néha gyári hiba is fellép, de legtöbbször túlfeszítés....elég egyszer menni egy kis kört feszes lánccal és megvan az eredmény......ha a gyári erősségűt vetted ott előfordul ez, ha a 130 vagy 130+-ost ott már nem....