Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha valaki dobozt szeretne azt hiszem jobb áron nem nagyon talál ilyen minőséget.
http://www.bazismotor.eu/
mivel brigával?.,...okos!
Szia! Én is éppen fékbetétet érdeklődök EBC HH-t. Honnan mennyiért rendeled?
Hali.Brnoi GP jegy c szektorba áron alull átadó 15000 közbejött valami családi okosság.
Az egész egyébként onnan indul, hogy Körmöcbányán összefutottam egy cseh sráccal, akinek ilyen volt a gépen. Néztem mint lukinyúl, hogy ez most mi? Mert ugye olyan Fz6N kinézete van de mégse. Aztán ő mondta, hogy neten rendelte. Azóta dumáltam a gyártóval, megrendeltem. eddig kb 50 ilyen készletet küldött szét szerte a világban. Nem kis mákom volt, hogy pont az egyikkel összefutottam.
Természetesen dobok fel. Elvileg nem lesz túl bonyolult a dolog, mert minden eredeti yamaha által gáyrtott cucc (kábelek, lámpatest, csatlakozók), tehát nem nagyon kell elektromosan mókuskodni, csak egy szimpla relét kell közbeiktatni.
Ez kérelexépen a yamaha fz16os modell lámpája, ezt fejeli meg egy indiai srác egy légterelővel, egy univerzális tartóplatformmal meg pár kiegészítővel, mely szerinte bármely 2000-2009 közötti yamaha modellre applikálható.
Fz16:
http://www.keralapals.com/wp-c...
20.-án valaki kunmadáron?
Én ott leszek nyálat csorgatni
Ez valami egyedi gyártású lámpa? Nekem olyan vegyesnek tűnik Felsejlik benne egy kis FZ1, egy kevés MT-03 és a gyári FZ6-ból is van benne valami Amúgy mitől jobb? Vagy csak más?
Nagyon szép. Az átépítésről dobhatnál majd fel egy galériát.
ki jön dobogóőre
tulajdonos váltás volt vagy mi, de majd szerzünk az importörtől...
Ha így folytatjuk lassan semmilyen ország nem fog közösséget vállalni MO-al.
Köszi Megis rendeltem, holnap már benne lesz a mociban:))
megkaptad a penzt? ;) hh nincs olyan zsir?
pislogtam csak...
Ez nem keleteuropa... ez keremszepen nyugat Ukrajna.
Igen azok a saját kollégáikat trafizzák!
Király mi?
Tegyél rá HH-st az EBC-ből. Brutál, nem zajos, nem koszol, és nem eszi a tárcsát. Saját anyagát égeti rá. Nekem nagyon bejött. Aztán óvatosan az első fékezésekkel. Fejre ne ess.
Jelenleg ott tartunk, hogy 330 USD lesz a cucc, amiben benne van a lámpa, a légterelő, a műszerfal rögzítéséhez egy univerzális adapter az összes kábel, csavar minden ami kellhet a beszereléshez. Még lesz egy kör a tompított és refi magyarosításával, mert egy relét még valahová be kell iktatni.
a fejleményekről számolj be!
Új projekt a láthatáron. Rövidesen megjön a kit és elkezdődik az átalakítás, melynek a végeredménye valami ilyesmi lesz:
Továbbra is:
! Ha valakinek lenne eladó fejidoma, A és B panelje (fejidomhoz tartozik), illetve zselés ülése, kérem szóljon !
I don't know if this is sad or scary.
Ahh, köszi, hogy belinkelted
Igen Ő csinálta, hétvégén kap egy fekete plakettet, amit fel is erősít és adja a műbizonylatot is.
65k pénz az ára + 20k a katalizátor mentesítő.