Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zackyé? Pedig az utolsó pár10 alkalommal mindig húzott egy gumicsíkot érkezéskor a viacolorra
Nekem a gyári BT20as most jár 17.350-nél. De még a kopásjelző most jelent meg. Még a szezont kihúzza :)
m5 is 8e körül megy el, bár ott van Doky aki a d252 vel több mint 25ezret ment e l, ez a fazer egyik gyári gumija és elég gyorsan kopik,,,
konti kával c nélkül.
ahahahha, bárcsak ott tartanék már...

amúgy 57 az M5 párba. 100x jobb a kontinál.
Nem azé' mondtam, hogy azt lerendezzük, csak, hogy megkaptad-e, eszméletlenül félek a rossz helyre utalástól...
te beszélsz aki egyfolytában egykerekezik és gumit éget
meg-meg, a zsirt valahogy rendezzük, lesz kis szabadidőm,,,
most néztem meg, az én pilot road2 be most van 11 e km , és közel 4mm van még rajta
csuklófüggő. Én nagypapatempóm...

MEGKAPTAD A PÉNZT?
Nekem Bridgestone BT016 van fent, elöl 3 hátul 5 zónás. Még szőrös pedig már 5500 km van benne...
pl egy diablo corsa, corsa3,D208 6-9 ezret megy el, sporttech m3 , michelin pilot power 9-11e,
de inkább a csuklod határozza meg
Értem.
szerintem a mai gumiknál, inkább a "sofőr" határait lehet feszegetni, mint a gumiét,,, bt20as gumival is láttam már fz6 ot térden fordulni bt20 az meg egy kőkemény tura gumi....
Egy ilyen gumival mennyire lehet döntögetni a szerpentinken? Nem túl kemény hozzá? Egy puhább sportgumi mennyit birna ki szerinted az FZ-n?
leszoktál a macadamrol csalódtam benned
Az időjárás állítólag sokat nem változik már. Igaz nem is sok van már a nyárból.
krisztianfz6 szavai mindent megmagyaráznak.
nekem nincs tapasztalatom benne de nekem sem tetszik a contimotion ami a motoromon van ,ha ilyen marad az időjárás és a benzinár ,akkor még 3 év múlva is ezek lesznek a motoron sajnos :(
2 vagy 3 ?
Pilot Road
Nem eszi a gumit? Magyarázatot kérek...
Milyen gumid van? Ez nekem nagyon szimpatikus ebben a gépben (FZ6), hogy nem eszi a gumit.
Az enyém most lépte át a 20.-ret, és hátul van még 2,5 mm.