Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.sportmotor.hu/motor...

Martin bácsi csinázta Z.eg-en,merem ajánlani,nekem is ilyen van,csak kerek,nem ovál,a hangja brutál!
ma ahogy hazaértem, a ház előtt egy BKV-s skoda autóból trafiztak nah de kit buszokat
Miféle?Link esteleg?Még nincs meg a következő motor de lehet h ismét FZ6 lesz csak S2 es!
Sziasztok!
Esedékes lett a Fazeremen (2001 FZS 600) a fékbetét csere. Milyen betétet ajánlotok?
EBC FA 252 -n gondolkodom
Zackyé épp eladó
Nekem annyira nem volt hang,inkább csak amiatt próbáltam,mert írtad,hogy ebből azt is meg lehet tudni,hogy mennyi van még a lánc élettartamáról.
Biztos Ráhúztál még? Hanggal mi lett
Betekertem,2 fordulatot ment,elengedtem,1.5 fordulatot jött ki magától,en kitekertem még egy bő fél fordulatot.
Akkor még jó a láncom?Azt írtad,5 teljes fordulatot tud.
Helló!
Érdekelne h milyen kipufogók vannak FZ6 hoz ami E szabványnak megfelel és mi pénzt kóstálnak?
Semmikép. Bonyolítaná.
akkor ehhez nem kell kiszerelni,ugye?
Ami a kézben van az a láncfeszítő. A kép azt mutatja, ha kitekered a hátsó csavart (lt.10) akkor be tudsz nyulni egy keskeny csavarhózóval (kb.4~5 mm) és kifelé tekerve a bentlévő menetes hüvelyt ráfeszíthetsz a vezérmű láncra, amitöl az a ciripelés elmúlik. NE TÉPD AGYON. Felesleges. Esetleg ha ellenkező irányba tekered koppig, megtudod hány menetet ment a feszítőd előre. Ez egyértelműen megmondja mennyi van még a vezérműláncodban. Azthiszem kb. 5 menet a teljes hossz, de lehet több.
Utána visszapörög a helyére ujra, de ha nem, segíts neki kicsit, mert gyárilag hátra tekerve szállítják a beszerelhetőség miatt, és a betekert véghelyzetben meg kell akadnia. Beszerelés után 'elsütik'
Léccí,írd le,mit is mond a kép.
Kép lemaradt.
Próbálj meg húzni a feszítőn. Ha segít csak laza volt és elakadt.
Vezérmű láncot mennyinél cseréltél utoljára, és hányszor?
Normál használat mellett (tiltás mentesen) nem szabad a szelephézagoknak elfogyni 15/30 ekm alatt.

Nem rossz a 5W-60-as MOL olajom, de a következő asszem az lesz amit Te mondtál. Castrol 10W-50 fulsint.
Én nézegettem 40-nél, 60-nál, 80-nál, de mindig ugyan annyit mértem, így már lexarom, nem szedegetem szét feleslegesen.
addig örülj Kapitány
Mindig mondod...csak valahogy elmarad
össze verlek kisfiú
Látod Peti,milyen butus vagy
Írtam is.
A négy pont helyett a ".hu" rövidebb lett volna.
Itt délen is kaka az idő, bár ma délután, esetefelé kellemes volt a napnyugta.
Az a trükk,hogy nincs trükk
Milyen elmés! Elmés Te ....
..... én meg már azt hittem ..lócitromgyümölcse@citromail.hu