Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

freemailpeter@freemail....
IngyenlevélPéter!
Jól emlékszem, te voltál az USA-ban manapság?
Megadnád az email címed kérlek, kérdeznék egyet, de nem akarom feltartani az ittenieket OFF-fal.
Köszi!
hétvégéig azt hittem a rendőrség is kivételezik vele, de nem
Veled mindíg kivételeznek? Ma még a TV-ben is esett!
felém nem esik
Esőben szar motorozni, úgyhogy én most elmegyek aludni, és csak akkor kelek fel, ha már nem esik.
Jó, de ha nincs baja, meg kell nézni, mitől jó
HAHAHA
Nemhogy örülnétek a hangjának! Az nagyobb baj ha nem hallod, azt kitámaszt. Nem is értelek benneteket. A gépemben 52 ekm van és még nem is láttam a vez.láncot. Ha zajos, állítok a feszítőn, de 2 1/4. fordulatnál nem fogom kicserélni a láncot mert hangja van. Még a feszítőt sem fogom utánfeszíteni, annyira nincs kinn. Aztán halk a kipum. és hallom a blokkot rendesen. Mégsincs zaja.
Nem egy ócska tipus ez, hogy állandóan szerelni kelljen.
Legközelebb, vigyed! Zalaegerszegre megyünk, meglátogatjuk Martint.
cél 500 km er esőben
hova mész hétvégén amikor kiprobáltam nem figyeltem fel semmire, ahhoz picit hosszabb utra kéne vinni
Amikor kipróbáltad tegnap nem hallottál vmit az enyémen? Én ma figyeltem fel vmire... de lehet, csak a lánc működési zaja tűnt fel (állítottam a sisakszellőzőkön... LOL)
290km jelentem. Ebből 130 masszív esőbe. Még jó, hogy tegnap lemostam a motort.
Jövő hétvégén 500 a cél. Hét közbe pedig 180
Üresbe alapjáraton is cicereg?
Az enyémet 14.000 km-nél kellett szelephézagot állítani (csak két kipuffot) ÉS vezérműláncot cserélni, mert megnyúlt. Nem lehet hogy azt hallod? A 2006-osok mind ilyen betegek.
én is az vagyok,,, mindig meghallom a szelephangot
Lehet egyszer fel kéne vennem a hangját, nem tudom mit tud a video,
ha lassan forog a motor kurva szar hangja van mindenesetre.
Lehet csak én vagyok white fülü.
vagy hogy idézzek valakit:
"és spec. szeretem a szelephangot, mert akkor tudom, hogy van hézag. Ha kicsi, az kompresszióvesztést, szelep és ülék kiégést, és fokozott bütyökkopást okozhat. Persze ne legyen nagy a hézag, de ha nincs az 100x rosszabb."

gyári gépkönyv 40e nél írja az ellenőrzést,ha jol tudom,
Az ez előtti motorom suzuki sv 650 -en volt annak is hasonló volt a hangja amikor lapkás lett, azt én meg is csináltam csak nem tudom biztosan a henger sorrendet. 1,2,3,4?

Volt ma motorozás
Euroringen volt már valaki ki kéne menni valamelyik nap, amikor épp nem esik
Egyre idegesítőbb ez a zaj főleg alacsony fordulatszámnál jön elő.
És ha egyesbe meghúzom és hirtelen lassítok akkor utána durrog mondjuk ez normális. Csak a ciccergés egyre hangosabb.
elkezdett cicceregni a betyár, olyan mintha egy kis csavar néha rezegne 26000km van benne
Nincs probléma,csak kicsit átállítaná
mi a probléma