Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uj kollegam 90.000 km-t bett bele az SV650-esebe 4 ev alatt. Azt mondta, hogy a lancai 25.000 km-eket ment el ugy, hogy fujta, tisztitotta, apolgatta. A mostani lancaba 20.000 km van, DE sem nem fujja, sem nem apolja. Nemcsak kicsit sem apolja, EGYALTALAN nem apolja.
Mire a 125ös keeway-ekkel feljutnak lehet generálozni
Már 10-et is
Mire ilyenné vált arról sokat tudnék mesélni
Talált. 2005-ben készült el? Szóval nem sok a kátyú. Csak bazi messze van és ahhoz képest csak 11 km natúr kanyar, vagy 11
00m szintkülönbséggel. Vannak helyek...
Ha jól tudom, ez Kína, Tinamen hegység. Az ideális ív viszonylag tisztának tűnik. Nem semmi út!
bátraké a szerencse! nem is áztam volna el ha mondjuk fél vagy 1 órával hamarabb megyek
Köszi. Így vettem (feketén), de nem egyszerű, mert mikor összetört elég sokat kínlódtunk vele. A kényelmet nem tudom, hogy sokat veszített-e, mert még sose mentem rendes fazerrel. Eléggé rácsúszok a tankra az üléspozíció miatt.
Nem mondta senki telefonon, hogy ne menj mert a környéken mindenhol esik az eső?
Ott is esik. Anyosomék két napja jöttek haza, mert olyan moslék idő volt ott is
Menjünk, mikor?
Menjünk le Horvátba fürdeni. Ott nem esik. Asszem.
jó, jó, de mennyit? 2000-et vagy 8000-et?
ne is mond. eddig idén minden túrámat essőruhában fejeztem be... kivétel nélkűl..
Már sok ezer km-ert.
Soha nem olyan dzsuvás mint a tiéd
ez a nyár eddig nem igazán a motorozásrol szól, pedig jo lenne már egy kiadós
Légy erős! Az M7-en vetteük a haverral Velencei benzinkúton. (OMV?MOL? Passz!) Eddig csak Castráltam a láncot. Mostmár Molni fogom! Amúgy lesz@rom. A láncszet is 25font? volt!
Viszont a BT023 nagyon komoly! Pályán szépen előadta. Nem sok (semmi) majrécsík se maradt. A középső forma választó csík meg még látszik, vagy lehet hogy öntéshibás? Az nem lehet hogy 4000 km után még ott van! Mondjuk a barázda is mind megvan.
nehogy bedőlj neki,
Mennyit mentél azzal a cuccal?
annyiért elég jo! kínai piacrol van? "leesett a kocsirol..."
igazi mocsok
...és a felnid milyen?
ondom automata olajzó,és nincs több sikálás,meg fújás