Uj kollegam 90.000 km-t bett bele az SV650-esebe 4 ev alatt. Azt mondta, hogy a lancai 25.000 km-eket ment el ugy, hogy fujta, tisztitotta, apolgatta. A mostani lancaba 20.000 km van, DE sem nem fujja, sem nem apolja. Nemcsak kicsit sem apolja, EGYALTALAN nem apolja.
Talált. 2005-ben készült el? Szóval nem sok a kátyú. Csak bazi messze van és ahhoz képest csak 11 km natúr kanyar, vagy 11
00m szintkülönbséggel. Vannak helyek...
Köszi. Így vettem (feketén), de nem egyszerű, mert mikor összetört elég sokat kínlódtunk vele. A kényelmet nem tudom, hogy sokat veszített-e, mert még sose mentem rendes fazerrel. Eléggé rácsúszok a tankra az üléspozíció miatt.
Légy erős! Az M7-en vetteük a haverral Velencei benzinkúton. (OMV?MOL? Passz!) Eddig csak Castráltam a láncot. Mostmár Molni fogom! Amúgy lesz@rom. A láncszet is 25font? volt!
Viszont a BT023 nagyon komoly! Pályán szépen előadta. Nem sok (semmi) majrécsík se maradt. A középső forma választó csík meg még látszik, vagy lehet hogy öntéshibás? Az nem lehet hogy 4000 km után még ott van! Mondjuk a barázda is mind megvan.
00m szintkülönbséggel. Vannak helyek...
Viszont a BT023 nagyon komoly! Pályán szépen előadta. Nem sok (semmi) majrécsík se maradt. A középső forma választó csík meg még látszik, vagy lehet hogy öntéshibás? Az nem lehet hogy 4000 km után még ott van! Mondjuk a barázda is mind megvan.