Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

kozani felöl mentünk, ezen az útvonalon majdnem 120 km .. :)
"írtó kényelmes (naked) túragép"
ezt nem értem...
naked motorok azok nem valami irtó kényelmes túragépek legalábbis én az elmúlt 30ezer kilóméterben ezt éreztem. nyilván egy gyorsasági motorhoz képest igen, de valami literes szélvédett túraenduróhoz képest háthh...
Én is tavasszal akarom megvenni a következő motorom. Két motoron agyaltam én is: FZ6N és a Z750
Én azért döntöttem a Yamaha mellett, mert véleményem szerint az utasnak jobb helye van rajta ill. a dobozolhatósága is jobb. A Z szerintem jóval sportosabb mint a Yamaha és nekem meg éppen most jött el az az időszak amikor már elég volt a sportos mocikból és kell valami írtó kényelmes (naked) túragép.
És nekem ALBÁNIA a csúcs!
Talán azért nem mert június végén +45 fok és majdnem elájultunk a melegtől!
Na kanyar az meg nem volt.
Akkor inkább Montenegro az Király!
nem is értem, hogy görögország felé miért nem szerveződnek motoros túrák... mindenki csak az alpokba van beleszerelmesedve, pedig biztos vannak brutál kanyarok ott is csak nem akkora divat mint az alpok
Igen , igen !
A meteorákig sík vidék,de azután Korfu felé kezdődnek a hegyi utak !
Egyéb vélemény?tipus hiba?gyengesègeik?z fele huz a szivem!nekem nagyon bejön!
A Meteoránál nincs 120km kanyargás.
Kalanbaka településtől vagy jobb a "nagy meteorák" felé vagy balra a kolostor felé mehetsz.
Előtte sík vidék van!
Én jártam arra jó pár évvel ezelőtt ,igaz kocsival !
Paralia-Larisa-Trikala-Kalambaka ( itt vannak a Meterórák )-Ionnina-Igoumenitsa-Komp Korfura utvonalon !
A Meteorák után a 92 -es úton egészen a tengerig elképesztően kanyargós az út , persze jó magas hegyek között. Életemben nem tekertem ennyit a kormányt egy nap alatt. Az út elég széles, de szalagkorlátot elvétve lehetett csak látni . Szerintem ahogy a görögöket ismerem azóta sem változott !
Szia!

Meg tudnád nekem írni pontosan, hogy a görög meteoráknál az a 120 km-es szerpentin pontosan hol található? Hol érdemes ott gurulni, hogy meg tudd nézni a meteorákat?
oksa,remélem a jövő héten már én is megtapasztalom.
Köszi mindent,jó éjt!
Hangtompító nélkül elég meredek, javasolt a füldugó Mondjuk nekem bejön és a sajátomat is úgy használom, de Zackynek már rövidebb távon is megfájdul a feje, szóval ő azzal használja. Mondjuk úgy se rossz és még azzal is visszadurrog simán
Jövő héten beszámolok róla,mi történt.Ha netán valami csoda folytán megjönne,akkor mit tanácsoltok,hangtompítóval,vagy nélküle használjam?
Üdv
Én is alá tudom támasztani, azt hogy a Román utak egyre jobbak. Van egy-két szar is, de már fogynak.
Én is ma regeltem be a motorozz.hu-ra . Ott tényleg pikk-pakk be lehet nevezni egy komolyabb túrára és gyakorlatilag semmit nem kell intézni.
PRC?
Meglett volna már akkor az a bötű, ha nem a plakettre vársz, hanem hagyod hogy beleüsse a külön kis pántba mint nekem Amúgy meg az egy évet úgy kell érteni, hogy az elkészülte után kb. 1-2 hétig telefonálás, aztán semmi, majd októberbe megint telefonálás, mert lementünk autóval a gyáriért, majd megint telefonálás utána pár hétig, majd semmi kb. 1 hónappal ezelőttig

Én kétszer voltam lent nála s eddig mindig barátságosak és közvetlenek voltak, kaptam szerszámkészletet, ebédet, inni meg ilyenek, kb. hazajárok, pedig nem is ismert korábban, csak hát a jó öreg motoros az ilyen
Megertelek teljesen! A plakett es az E betu nekem - eddig - nem volt annyira fontos, de most mar azert mennek kulfoldre is, ott pedig buntiznek erte...
Kitartas baratom. Kitartas.
Az igen.Egy éve?Van türelmed,nekem nincs annyi...
Jó fej,persze,de nekem nem télre kell a dob.
Valószínű,hogy bevállal rövid határidővel dolgokat,aztán meg csúszik.
Leszarnám amúgy,ha nem fizettem volna ki előre,jóhiszeműleg.
Nem volt nekem ilyen problemam vele. En a plakettre es az E betu beutesere varok egy eve .... ;) De ez meglesz oldva 1-2 heten belul. Szerintem hanyagold a rendoroket, ertelmetlen veluk fenyegetozni. Jo fej ember, megerti a motoros tarsa frusztraciojat.
Múltkor átszaladtam Kecskemétre, kb. 100 km-re van, de egyedül nem volt túl izgalmas. Mehettem saját tempóban, hol nyolcvannal, hogy duplájával, de nem volt olyan jó egyedül. Megálltam a Merci gyárnál is, ahh, szép monstrum!
Őrségi túrán 12-en leszünk, ami tényleg sok kicsit, folyton kell koncentrálni, előtted és mögötted is kell figyelni folyamatosan.