Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szegedi rakparton is meglett a baj... (jogsi nélkül, kölcsönmotorral)
Tartópillérnek vágódott
Más az ülés, csúszásgátlós bevonat van rajta. Komolyabb az első fék.
Paraszt vakítás. Normál félszint.-es olaj. Amúgy mindegyik észterezett. Akkor már 7100. A 300V eleinte jobb, de 3000 km után roszabb mint az 5100. Belső infó. Nem kéne tovább adni.
Sziasztok,
A kilométer órán meg a hátsó villán kívül van valami komolyabb különbség az FZ6N és az FZ6N S2 között?
Válaszokat előre is köszönöm.
Rengeteg a 40 rugó én sokallottam még a 20-t is amennyiért az enyémet vállalták!
Én is kíváncsi vagyok a javításra fényképen!
Sziasztok.

Szerintem a 40e sok egy idom fényezésért, ha csak abból indulok ki,hogy kb 20 ezerért fényeznek egy elemet az autón.
Nem gondoltál rá, hogy Pesten csináltasd meg?Biztos van aki tudna jó mestert mondani aki normális áron, és idő alatt elkészíti.
Képre azért kíváncsi lennék.
Köszönöm! Sajnos E betű nélkülit nem vennék plusz a motorom színéhez sem passzol.

Fejlemények: sajnos 4 festőből 4 pihenni van, így vissza lesz rakva a fejidomom, s csak valamikor aug. közepén/végén lesz lefestve.
Sajnos, a barátom, aki 5k-t kért volna érte (ráadásul a BMW-nél van) egy hete ment ki Angliába dolgozni, egy másik pedig 40e HUF-t szeretne a munkáért...
Én sokallom, de ez reális szerintetek?
(Egyébként 5.5k-ért csinálták meg a műanyagragasztást. Ebben volt hátsó és első sárvédő, amit még a múltkor rongáltam meg. Minőségéről nyilatkozni nem tudok, annyi biztos, hogy nem olyan, mint amit a kolléga linkelt, talán más módszert alkalmaztak (vagy az már utókezelt volt), esetleg töltök fel képet is)
5100 10w40, 7100 10w40
Sziasztok 1 kérdés.
Fz6-omba olajat akarok cserélni vagyis már kell Mine olajat ajánlotok bele? MOTULT szeretnék de azon belüll van valami spéci hozzá vagy?
Phaser-Six találtam neked valamit!
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Lehet hogy ott leszek legalább 1 nap szinte bizti!
ülj rá egy 1200es banditra és ujra király lesz
....ezért motorozunk mi Yamahával.
Már nem tudom hanyadjára nézem a képeidet, de még mindig le vagyok döbbenve, hogy mit kibirt eddig a kis fz.
Meg persze az sem mellékes, hogy Te végig csináltad.
Kicsit "késésben" is vagyok, mert a srácnak a gépe (ragasztó) szerelőnél volt, így kellett pár napot várni.
Bár annyira nem siettetem, mert kellett egy kis pihi a dolgok után, viszont Sirokra (Stray Dogs MC) nagyon el akarok menni. Innen jön/megy valaki? Állat programok lesznek!

U.i.: A javítás és újrafestés minőségében csak bízni tudok! Remélem jó helyre vittem.
Jogos. Nos akkor javíthatóak az idomok ezek szerint. Jó tudni.
Elég gyorsan a tettek mezejére léptél, hogy már majdnem kész. Azért kíváncsi leszek hogyan sikerül helyreállítani.
Jó vétel lenne, ha új kellene. De ezt is elviszem műanyagoshoz, aztán újra kell festeni, ígyis-úgyis. Akinek viszont ripityára tört, megéri.
Enyém, ha minden jól megy, holnap kész, majd mehetnek festőhöz az alkatrészek.
Sziasztok.

Az ilyen oldalakat gyakran kell nézegetni link ugye
Ki volt tőltve Uram (jacis vagyok) csak valami majom beszopatot.
Az adatlapodat illik kitölteni, mielőtt kérdezel.
Arra értettem, hogy a két képen két különböző hátsó doboz van.
Kicsit bonyolult.
Ahhoz, hogy fel tudd rakni, szét kell szedni a motor hátulját és fel kell tenni egy kis tartót, amire csatlakoznak a karok. Ha ez megvan, a kar két ponton, két csavarral rögzül a motorhoz.
Sziasztok !Meg mindig elado egy gyári túradoboz(45l)!Érd :06308480663
Nekem oldalra nem kell majd doboz. Csak a hátsót akarom majd rátenni a járgányra. Mennyire nagy munka feltenni meg levenni a tartó részt?
Egy évben kb. 3-4 olyan túrám szokott lenni amikor majd kelleni fog. Máskülönben elèg a tanktáska is.