6-8 főnél nagyobb csapatban nem is lehet rendesen motorozni. Valakire mindig várni kell, mert leszakad, elesik, pisilnie kell, eltéved stb.
2 fő az ideális, de 4-6 főig még élvezhető, persze csak szelektált részvevőkkel Legalábbis szerintem, de hát mindenki mást szeret. Motoros találkozni is milyen jó lehet, kár hogy én nem értem
A szomszédba 2-300 km-re elszoktam menni egyedül is. Hosszabbra meg kiscsoportos foglalkozás. A 10/15+os motoros túrák kizárva. Antiszociális vagyok :)
Szia!
Erre gondoltam én is,ha keddre nem jön meg,felhívom,hogy szerda délig vagy a pufit intézze házhoz,vagy a lóvét utalja vissza,különben megyek a police-hoz.Neked nem volt ilyesmi gondod vele?
Nem sokkal a baleseted után mesélt rólad Tóth-P. Balázs, jobbulást koma!
@BenceFZ6: Csak híreket olvastam róla, a nevét nem tudom, nem volt publikus, de maximum csak látásból ismerem, semmi egyéb.
@Vontod: De nincs más "sajnos". A DBME-nél is vannak a laza tempós chopperes, és az autópályán 300-zal száguldozó speedesek (kis túlzással). Nekem valami köztes kellene, de nincs társam benne.
Egyébként valóban javítják az utakat, nem régen jöttünk haza Erdély szívéből és azt tudom mondani, vagy jók az utak vagy szarok. Köztes nem nagyon van, mert az összes út szar volt és folyamatosan újítják, tehát főképp ez a két kategória van.
A hornet nem szar, csak konnyebben motorozhato az FZ6-nal. Jobb a futomuve egy fokkal, puhabb a valto, jobb a fek (2005-os evjarattol beszelek). A Z-be tobb az ero/nm, viszon OCSMANYCSUNYA.
Mas Nakedet nem nezel? Ducati Monster, Aprilia Shiver/Tuono, GSR?
Hello, szomoruan olvasom a kalvariadat... Ha megelegelned, kerd vissza a penzt, s vedd meg az enyemet.
Fektetett oval, matt fennyel (tehat nem polirozott), a hangja pedig ugyanolyan lenne
Köszönöm, Ezt nem tervezem megcsináltatni hanem másikat vadászni, de nem FZ6 ot!Valami naked lesz helyette!Tudtok esetleg segíteni?Z750 az elsődleges, esetleg FZ8, FZ1 de azok eléggé drágák, még számításba jöhet a hornet.Valakinek tapasztalata?Hallomása eme járgányok közül?Esetleg javaslat?Előre is köszi!
Nem igaz. Elképesztő mértékben javítják a román utakat. Igaz nem osztrák minőség, de klasszisokkal jobb mint az átlag magyar. Persze indulás előtt nem árt tájékozódni.
Egy jó motorostúra az, amelyik után el tudod mondani, hogy na ez igen, ez tetszett. Motorosként pont a szabadság amit szeretek, jellemzően csak a végcél van megtervezve, minden más ad hoc jellegű. Nehogymár ne álljak meg egy jót fényképezni, ha éppen úgy hozza a sors.
Az alapelvvel igen, de úgy általában nem értek egyet veled. Az életünk tele van marha korlátozásokkal és egyre inkább túlszabályoznak. Én a vizsgáztatási rendszert gondolnám át de sürgősen. Visszatérő vizsgák, teljesen más rendszerű oktatás. De egyébként meg nem vagyok oda a szabályozunk le mindentért...
A gond az,hogy 4 hete várok rá,a pénzt meg én hülye elküldtem előre,mert így nem kell 2000-et fizetni az értéknyilvánításért,meg azt hittem hamarabb kész.
Elvileg hétfő óta szállítva van,azóta a futár már csütörtökön visszavitte neki,mert el volt címezve,vagy mi,pénteken postázta,azt elvileg legkésőbb keddre meg kell kapjam.
Amúgy miután elküldtem a lóvét,vettem észre,hogy zacknak eladó...
Mennyiért adja?
Hát így nyáron lehet több a melója, vagy nyaral, de amúgy 2-3 hét, ha lemész felrakatni. Ha posta is van az nyilván több idő. De Zackyé épp eladó, ha gondolod írj neki mailt (grzack@gmail.com)
2 fő az ideális, de 4-6 főig még élvezhető, persze csak szelektált részvevőkkel Legalábbis szerintem, de hát mindenki mást szeret. Motoros találkozni is milyen jó lehet, kár hogy én nem értem