Sziasztok.
Sajnálom, hogy ilyen okokból kell megválnod a motorodtól. Remélem a biztosítóval jól kijössz, és tudsz venni másikat, vagy megcsináltatni ezt.
Sok sikert, és mielőbbi "gyógyulást"
Üdv!
Sajnos volna 1-2 eladó cuccom FZ6 hoz! http://www.kepesmotor.hu/motor...
Meg van egy konkrét törött motorom ha valakit tudtok akit érdekelné érdeklődhet a hirdetésben szereplő telefonszámon!A motor még addig nem vihető el amíg a biztosító nem látta!
Köszönöm!
Jönni jöhetsz, ha el tudod viselni hogy 12-14 órát a nyeregben töltünk 1 nap, és nem riadsz vissza a bárhol történő sátrazástól
Olyat veszek amilyenre lesz pénzem
Ha az utifuti projekt befejeződik, akkor lehet hogy még egy darabig megtartom a GS-t. Ha meg nem, olyan gépet veszek, amivel szintén lehet húzni utánfutót.
Ritka legyen, és bírja a 140-150es utazót és max 500k forint, hogy ne kelljen félteni sehol. Régi katana 750/1100, légolajos 1100 gixer, trx 850..esetleg triumph a 90es évekből, szigorúan 3 hengerrel.
Értem.
Ha lesz rá lehetőség jövőre szivesen elmennék veletek egy hosszabb túrára. (persze ha nem zavarok)
Off: ha sikerül eladni a gs-t milyen mocit veszel?
Am ha már olyan nagy túrát tervezel, sokkal inkább probléma lehet, hogyha elfogy a fékbetét (hajlamos róla az ember megfeledkezni), vagy a lánc adja meg magát féltávnál.
Egy 3-4ezres túrán elég sok mindenre oda kell figyelni, már indulás előtt, hosszabbakról nem is beszélve.
Olajcsere periódusnál hosszabb túrára még sajnos nem mentem, pedig igényem az volna rá
Csak úgy indulok el túrára, hogy az az olajcsere intervallumba beleférjen. Ha ehhez az kell, hogy 4-5ezernél lecseréljem az olajat, akkor lecserélem előtte.
Am ha mégis olajat kéne cserélnem egy nagy túrán, azt valami nagyvárosban ejteném meg. Nagyvárosban vannak motoros boltok, lehet kapni olajat meg szűrőt. Használt olaj vissza az új flakonjaiba, benzinkúton meg kidob.
Nekem az eddigi motorjaimnál 6000km-nél kellett olajat cserélni. A srácnak az egyik legnagyobb túráján a cimborája egy gsxr-el ment (annál biztos 6000km-nél kell olajat cserélni).
Szia. A képeidből látom, hogy Te is egész komolyan nyomod a túrákat (elismerésem). Egy kérdésem van amire Te biztos tudsz válaszolni: a több ezer km-es túrákon hogyan oldjátok meg az olajcserét?
Választ előre is köszi.
Tavasszal találkoztam vele utoljára. Megvan, köszöni szépen. Ősztől már azt hiszem a Balaton partján fog lakni.
Am éppen most próbálom elcsábítani a transalpinára. Remélem eljön, mert 2009 óta nem gurultunk együtt. Na jó, ez így nem igaz, egyszer azóta hazavittem motorral a patikából
Sajnálom, hogy ilyen okokból kell megválnod a motorodtól. Remélem a biztosítóval jól kijössz, és tudsz venni másikat, vagy megcsináltatni ezt.
Sok sikert, és mielőbbi "gyógyulást"