Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a gárdonyit :) Jó volt a víz, meg a felhozatal is :)
Pesti rakparton is volt egy hasonló:S kegyetlen
én ma megjártam az agárdi szabadstrandot...te nagy fejűűűű
Szívesen.
Egy másik ló,de az csak 1 lóerős
Rosejblee nagyon szépen köszönöm mégegyszer a gumit!
Gyúrok vazze!
Ma délután.
Nekem sem adja ki Nem merem megkérdezni hogy mié a főszerep
Én nem tudok menni,mert félig nyaralunk Meg idén nem a motorásé a főszerep,most pihentetem
Vasárnap gurultok?
Megátott az esés,vagy a nap sütöt meg? Ezt nem biztos hogy csak énnem értem.
KOCSOG csupanagybetüvel,majd legközelebb te felemeled a motrodat
Biztos megvan,biztos a méret,és nullahathetvenavizgaz
06702849429
jöhetsz bármikor.
Ezt a bunyevácot! Nem volt hajlandó külföldinek eladni a cuccot! Inkább eladta 102€-ért!
Azt az első mondatot majd újra gondolod te még...
Téged az ég küldött! Akkor kérlek, megnéznéd nekem, hogy tényleg megvan-e, és hogy tényleg 110/70-e? Az elekes.adam@gmail.com-ra ha elküldöd a számod és azt, hogy mikor hívhatlak (meg, hogy milyen sört szeretsz), akkor megbeszélhetnénk egy találkozót.
A "modorodból" ítélve azt tippeltem volna, merénylők hulláival van tele a pincéd.
Asszem a pincében van 1 50%-os 2008-as egy hangos köszönömért elvihető.
Most kb 3-4 hétig úgyse nagyon tudok majd motorozni, nem sűrűn leszek itthon. Ha mégis, akkor még jó lesz 1-2 karikára a mostani 1,5 mm-s M3. Aztán ha lesz 45 akkor az lesz, ha nem lesz, akkor meg valszeg 023 lesz. Előtte majd megkérdezlek mégegyszer a km-állásról meg az állpotról. Köszi!
Hogy mennyit FOG menni, a BT 023 arról fogalmam sincs. Tapad úgy mint a BT45, és ~3000km után még látszik az öntőforma választó csíkja. Viszont ez drágább gumi szerintem Monddjuk olcsón vettem, de nem tudom szériában annyiért.
Az enyémhez való fejidom tartóról annyit (meg a vázhoz csavarozott két "tartó-fül"), hogy kézzel, minden erőlködés nélkül vissza lehetett hajlítani. Meglepően gyenge.
és az új gumi,hogy jött be
Annál valamivel félelmetesebb kellene.