Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te, meg az egyedi maszkok...
r17-nél azt mondták, kb 2 hetente kapnak 2-3-at, de eléggé várólistás, most is várnak rá többen. Mindenesetre feladtam egy rendelést rá, aztán majd írnak valamikor. Olvastam a 45-ös teszted alatt, hogy BT023-at is próbáltad, arról tudsz mesélni? Nekem olyan gumi kellene, ami az én nyugdíjas tempómban elmegy legalább 15000-t, és ehhez képest olcsó.
Akkor már érdemesebb Streetfighter motort csinálni belőle.
Ha 100k értékre sérült volna az FZ6 S eleje, akkor biztos átalakítattam volna N-re vagy valami egyedi maszkot készítettem, raktam volna rá.
Azt hiszem még itt beszéltek régebben bontott dolgokról, akkor említették a fejidomot 50k-ért. Az hibátlan volt, ám lehet, hogy karcos, azt nem tudom, de sérülésmentes volt. Azt viszont nem tudom, hogy panelekkel együtt-e, vagy csak a fejidom maga.
Utána jártam. Március óta hiánycikk. A márkaképviseleten sincs, ahonnan szétosztják. Lehet cunamis lett a gyár.
Újat keresek, de sehol az égvilágon nincs. Mindenhol fent van a honlapon, de készleten sehol sincs, hozatni meg nem tudnak... Ezért kéne varázsolni.
Szia!
Azé varázsló nem vagyok. Szívesen segítek, de mi az elvárás? Új, jó állapot, occccsó?
Mondjuk gumit csak újat vennék. Esetleg apróból eladót. A gumira mindíg kiadtam a pénzt. Az akkor jó ha primőr. Az életem is múlhat rajta akár. Külföldről nem jó behozatni. Inkább itthon. R17, Kék hold, 17~16 eFt.
El se merem mondani, hogy most küzdök FZS600-ra. 2002-es évjártra egy komplett fejidom+lámpával-ért ~100€-ért +PK Meglátjuk sikerül e.
A tartó 20 font... lenne hozzá +PK.
Berber, kérlek valahonnan varázsolj nekem egy BT45 110/70-et.
Valóban töri a lámpa füleit is, de nem egy energia elnyelő elem.
Amúgy az enyémhez 250 euró egy új fejidom+ ugyanennyi a lámpa és a legdrágább a fejidomtartó.
Természetesen az itthoni árak ettől még magasabbak!?
Egy pusztító videó:
http://www.youtube.com/watch?f...
Sziasztok.

Komplett bal oldal, vagy csak a sérült darabokat adnák 50e HUf-ért?
Hasonló nyugis helyre én is kíváncsi lennék.
Az enyémforma. FZ6-ét még nem gubiztam, de ha gondolod 60 font
Egyébként tényleg drágábbak!
100 Euro lenne + PK? 50e,- HUF-ért ajánlgattak magyar bontottat.
Üdv!

Skacok egy kis segítséget szeretnék kérni, szeretnék menni a kiccsaláddal Horvátba egy hosszú hétvégére valami nyugisabb, helyre, ahol a gyerkőcök is jól érezhetik magukat.

Tudnátok nekem ajánlani valamit, esetleg mail, vagy internet elérhetőséggel, esetleg telefonszámmal?
Előre is köszönöm
Nem mondtam, hogy nem lehet szépen megcsinálni Viszont ami gép nálam van, és már hegesztett fejidomos, ugyanott tört végig ujra, és még tovább. Leszakadtak róla a rögzítési pontok, és a lámpa rögzítéseit is vitte. Tehát a fejidom kivégezte az egyébként hibátlan lámpát. Mondjuk a tipusunkhoz drága a fejidom. Megvan 100€-is hirtelenbe, úgyhogy valószínű hogy indokolt a hegesztés ha nincs más mód.
U.i.: Egy kis Paint és voálá:
Szép lett. Lefested és mintha meg sem történt volna!
Szerencsére van 200+ képem a motorról és meg tudtam nézi a régi és az új bukócsövet. Feltöltök két képet, ha egymás mellé rakjátok, láthatjátok, hol módosították. Ha csináljátok, megfelelően oldjátok meg, sok múlik rajta!
Az egy MRA túra plexi én evvel vettem, de nem vagyok tőle elájulva.
Én 183 cm vagyok és pont a sisakra tolja a menetszelet, bár a gyári plexivel én még nem mentem az lehet, hogy még rosszabb.
Szia!

A plexit, ami a 3. képen látszik, hol vetted? Pont olyan, amilyet én is szeretnék. Hogyan viselkedik nagyobb sebességnél? Szélvédelem úgy általánosságban?
Köszi!
Az enyém ilyen volt ilyen lett!
Ennek örömére kimegyek, és az udvar árnyékos szögletében lemosom a gépet még ebéd előtt...
Tegnap kb 80-nal előztem egy kisteherautót országúton. Bal oldalról jobbra kanyarodva (tehát nekem szembe) a mellékútról a papi Daewoo Matizzal nyugisan kifordult elém. Egy hajszálon múlott... Amikor rákérdeztem, hogy mégis miért nem néz jobbra, akkor azt mondta, hogy nekem kéne néznem előzés előtt. Éljen a Kresz mindenekfelett!
Sziasztok.

Sajnos a villamos balesetnél és a Mátrainál is pár napra rá meghaltak.
Nagyon nagy gondok vannak az utak minőségével, és a vezetési morálnak köszönhetően ez így már nagyon veszélyes.