Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Full tanktól, villogásig (tartalékig) mértem ennyit. 14 vagy kicsivel több liternél többet még nem tankoltam bele, a többi tartalék nálam.
Ahogy jött be a meleg, folyamatosan nőtt a fogyasztás. :D Ez azt jelenti, hogy a hazafelé vezető ~15 km-es országúton az átlagtempó 120-130-ra nőtt. Lámpánál mindig bőgázzal startolok, de nem áll kerékre a motor persze, tehát szerintem a vezetési stílusom benne van a normálisban, de mégis amolyan "motoros", totyogni nem szoktam, mindez a forgalmi körülmények függvényében alakul.
S verzió estén picit magasabb a fogyasztás, de! ennyivel többet nem kellene fogyasztania. Az oké, hogy 250 km körül mész tankolásig, de mennyit tankolsz? Ne feledd 19 lityis a tank!
Nekem átlag 280-330 km-t megy két tankolás között és és úgy 14-15 litert szoktam tankolni.
Én is mentem ma röpke 380 km-t, közben mértem egy fogyasztást is. Lájtos tempó volt egész nap, telitankolás után 232 km-re tankoltam 11,55 litert. Ez kb 5 lityis fogyasztás , eddig 5,2-nél sosem mértem kevesebbet, de inkább 5,5-5,8 szokott lenni. Persze abban azért már van marhulás is.
6 db sebességi fokozat van. Megvan neked az összes?
Nekem 230 és 250 között produkál, ennél többet még nem mentem egy tankkal.
Az jó. Nekem eddig 4.08 volt a legjobb amit produkált. A Zlatibor-Pljevlja-Tara kanyon-Podgorica-Ulcinj-Shkoder útvonalon.
Sziasztok,
valaki meg tudná mondani, hogy egy szelephézagállítás mennyi pénz kb? (fz6 s)
Illetve valaki állította már magának? Megoldható házilag? Óra vagy hézagmérő kell a méréséhez?
Jahh, hát elég jól lehet manőverezni vele én is próbálgattam haveromét. A terep képességei nem a legjobbak, de földúton, meg múrvás úton viszonylag jó.
Jaja, előtte produkált (szintén ma) egy 4,3-at. (4,64l/105,8km). S mentünk gyök kettővel is s volt 150 felett is többször.
Peti, ma lattam 2 varaderot. Nagyon durván közlekednek azok a dögök. Atomstabilak. Tudják szedni a lábukat. Ha akarsz venni majd, nem próbállak meg lebeszélni róla.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Ez csini gépezet lehet...
Basszus ez nagyon jó.
A mai fogyasztás 4,1 literre jött ki!
14,38-at tankoltam 348,3km-re.
és ha platni fent van, meg mondjuk a platnin a doboz ? az nem fogja vissza a füstöt valamennyire ?
Azért mi megyünk elég folyamatosan és érezhető a különbség amikor fent ülök Zacky mögött vagy ha saját motorral megyek. Konkrétan a ruhám, hajam, táskám, ami hátul van minden átható szagú és ilyenkor a teraszra költözik a cucc szellőzni... Én nem mondanám kellemes illatnak, de kinek mi
Hali !
A Trost auto Kft-nél be van akciózva az 5100-as, 2000+áfa/liter

http://www.maximizeronline.com...
Motult akarok bele többen is azt ajánlották :) csak neten nem tudom ,hogy hol érdemes rendelni :) ezért kellene egykis segítség
Boltba neee!
Szerintem van jobb megoldás.
Jelentkezni fognak" az okosok"
A Motul-t NE CSERÉLD LE!
Imádja Yamaha.
Sziasztok! Fz6-omba szeretnék MOtul olajat venni neten hol tudnák rendelni? olcsón? vagy egyszerübb ha elmegyek egy boltba?
Annál édesebb az asszony illata este. (már ha nem fürdik)
Szinte észrevehetetlen az "ülésfűtés".
Menjél folyamatosan és nem lesz auspufgas szagú az utas. :) Az utas tényleg füstölődik, dehát mi ugye szeretjük a kipufogó illatát :) :) :)
Akkor egy vízben lubbantottunk. Csak én Velencére voltam egy Buldog találkozóra. (Francia Buldog nem Yamaha )
Jó utat a mai tekergőknek
Sziasztok.
Az FZ6S és FZ6N hátsó ülése alatt lévő kipu mennyire melegíti az ülést?
Az utasnak tényleg büdös lesz a ruhálya a kipufüst miatt?
Válaszokat előre is köszönöm.