Help! Szeretnék venni egy gyári kapaszkodót de nem találok sehol. Az ismert, nagyobb bontókat már próbáltam, de nem jártam sikerrel. Hol nézzek még utána?
Ilyenről lenne szó:
Csak annyi, hogy végülis az itthoni garázsba nem tud aludni.
És persze kibirná, és sok motor úgy alszik, de én nem akarom kinnhagyni a fagyban az enyémet.
Ha minden igaz, februárban már olyan idő lesz, hogy elhozhatom.
hi, snailpapa! itthon nem leltem, minden jel szerint a szüleimnél van, ahol tavaly téliesítettem a vasat. ők legalábbis találkoztak vele. én meg megyek 7végén, uh vasárnapra kiderül..
án tegnapelőtt dunsztoltam be e gépet, idénre vége a jónak
Snailpapa ha nem vagyok túl indiszkrét elárulnád h milyen hitelfeltételekkel vetted a gépet?Érdekelne a dolog.Ha úgy jobb akkor akkor adok mailcímet.Ha nem nagy gond azt is elárulnád h hol találtad a vasat?
Előre is köszi segítséged.
köszi mindenkinek a válaszokat, a segítséget.
Lumbergh, néked megköszönném a magyarszko leírást.
Giorgi, én is megvárom, míg megjön néked , oszt a tapasztalatot hintsd szét közöttünk
az ebay-en rendeltem meg múlt héten csütörtökön, e hétre várom a kézbesítést.
A cucc ára 40 EUR + 16 EUR-ért jön házhoz.
Bankkártyával fizettem, 262 HUF/EUR-on terhelte a számlát, tehát 14.700.-Ft.
Mivel csak alapozva van, még fényezni kell a motor szinére.
A csomagba elvileg a tartó és a rozsdamentes rögzítő csavarok is beletartoznak.
Ha megérkezik, lefényképezem, hogy mit kaptam, meg persze fényezés előtt megpróbálom fel is szerelni, hogy hogyan áll amotoron. A képeket felteszem.
Az oldalon így néz ki:
1. nekem elvileg megvan sajnos két példányban, este megnézem, és ha megtalálom eljuttatom valahogyan.
2. csatlakozom az előttem szólóhoz.
3. láncspray az eddigieken felül féktisztító spray
Én petróleummal szedem le. Nagyon könnyen lejön.
Egyébként a láncot is azzal mosom. Nem teszi tönkre az O gyűrűt és a könyvében is ezt ajánlják.
Jóval olcsóbban jösz ki mintha megveszed a szuper lánctisztítókat.
Bemész bármelyik festékboltba, háztartási boltba és kapsz.
Bocsi, csak külföldön vótam dógozni