1. Nincs.
2. Van. Nincs, csak.
Különben az valóban egy biztonsági kapcsoló, hogy ne tudj elindulni lehajtott támasszal.
A mocskosul ráragadt láncspray lejön brigéciol nevü csodaszerrel, amit lehet kapni a mol kúton meg a tescoban is. Zöld szinü folyadékot keress, az leszed minden trutyit.
Bár én nem vagyok Fz tulaj, de azért oldalsztender kapcsoló ügyben tudok segíteni.
Az a kis kapcsoló azért van ott, hogy lenyitott oldalsztenderrel ne tudj elindulni.
Próbáld ki:indítsd be a motort lenyitott oldalsztendernél és próbáld egyesbe rakni,
rögtön leáll. Ezzel vége azoknak a régi szép időknek amikor a simsonon lenyitott
hátsó szenderrel is lehetett körözni az első kanyarig, amikor is leért és oat csapott a
vázra
A láncspray "leoldására" Kozmaxék tudtak egy jó szert! Remélem olvassa és
elárulja neked is a titkos szer nevét!
Kérnék egy kis segítséget TI PROFI FZ tulajok.
1. Ha lenne vkinek magyar nyelvű gépkönyve, megköszönném, hogy vmilyen formában hozzájuthassak. ( nékem csak német van és nein beszéni ich german )
2.Az oldalsztenderdnél van egy kapcsoló. Van-e visszajelző lámpa, és hol, ha van, vagy minek ott ???
Előre is köszi.
Ui: egész délelőtt pucováltam a kicsikémet, a láncspray vmi mocskosul nehezen jön le a felniről.
jó volt link-tipp, rögtön rendeltem is egy alsó spoylert, sztem jövő hét elején meg is érkezik.
Legalább télen lehet vmit ügyködni a motoron.
A középsztenderdel kapcsolatosan lumberghnek igaza van: aki pályázik, annak csak zavaró.
Aki viszont nem (pl én), annak azért a hétköznapokon jól jön. Többek között emiatt férünk el a garázsban és szerelgetni is sokkal könnyebb, mint oldaltámaszra állítva. Szerintem stabilabban is áll tároláskor.
power commanderrel át tudod írni az elektronikát. nagyobb lehet a teljesítmény, de jobban is kopik. utcára nem hogy semmi értelme, hanem kifejezetten káros
grat a vashoz!
középsztender sztem nem elengedhetetlen, egyedül a láncfújásnál van értelme illetve téli tárolásnál nem kell emelő. nekem egyáltalán nem hiányzik. ha ráadásul ki akarsz vele menni pályára, hamarabb leér, és hajlamos kiemelni a hátulját, ami fix zakó. én örülök, h nincs az enyémen.
Thx a bíztatást.
Sokan láttak a halálomat ... ami azért bíztató, mert nem akarnak holtan látni
Úgy döntöttem a végére, h elkezdem a keresést.
2007-es modellben tetszik pár dolog, amiért viszont nem biztos hogy hajlandó leszek megfizetni a "2007"-es árkülönbözetet. Mivel részletre veszem és casco-t nem nagyon akarodzik kötni, így mindegy, h 4 hónapig itt áll nálam vagy sem ... legalább simogathatom és néha ráülve brümmöghetek álmodozva
Snail ... grat meg1x ... osztom az örömöd
Döglöttek a linkek. Itt sajna nem lehet túl hosszú linket beadni (esetleg próbáld meg simán a link gomb használata nélkül, bár úgy sem biztos a siker (egyszer akartam a terkep.t-online.hu-ról betenni egy útvonaltervet, persze nem jött össze...
2. Van. Nincs, csak.
Különben az valóban egy biztonsági kapcsoló, hogy ne tudj elindulni lehajtott támasszal.
A mocskosul ráragadt láncspray lejön brigéciol nevü csodaszerrel, amit lehet kapni a mol kúton meg a tescoban is. Zöld szinü folyadékot keress, az leszed minden trutyit.