Természetesen ha kiegyenesedik az út, és semmi szembejövő, azért helyükre rakom a dolgokat, csak hogy tudják, hol a helyük, és nem azért mentem elötte lakott területen 50-el, mert nem tudnék gyorsabban. Persze nem akarom bántani az autósokat, jómagam is autózok, de ha egy trabi megy előttem, nem akarom mindenáron megelőzni, mert nekem astrám van.
Ha meglátom a tükörben a mögöttem jövő lámpáit, és az xenon, jobb vigyázni. Ez tapasztalat. Ilyen általában a felsőbb kategóriás autóknak van, és ők nem mindig nyelik le hogy a motor gyorsabb. Bocs minden xenonlámpás autósnak, de a legtöbbjük akár veszélyhelyzetet teremtve is megelőz.
ja mindenhol ez van elözönap még belefér másnap má gépészkedni kell a kicsikével hogy ott maradjon az uton furcsa..... de most tanultam valamit nem elég magam elött figyelni gyakan a tüköt is bámulnom kell de eddig nem volt ilyen probélmám nem nagyon akart senki megelözni föleg egyenesben nem most sem sikerült de én huztam a rövidebbet .......
Áh, ne is mond. Ilyen flash-eket nem kívánok senkinek.
Borzalom ez a reggeli közlekedés már nálunk is. A Pesti út legalább széles, azon még meg is úszhatná az ember de az csak pár száz méter.
Viszont az Isaszeg felőli oldalon csináltak valami telephelyet (?): bemocskolják az utat rendesen. Ez most csak ráfagyott sár, de nyáron por lesz azon a szakaszon, én meg jönnek kilóval, hááát, nem tudom.
az a baj hogy semmit nem tudok rola csak hogy fekete auto ezt is onnan hogy egy fabiás ment elöl és ö megált és vissza jött segiteni megnézni mi van velem de ö sem nézte mert ö nem tudta hogy az a parszt okozta a balasetet ezé nem is nézte csak azt látta a tükörbe hogy fröcskölneka motordarabjai és meg állt segiteni ..... csori ott szabdkozott hogy nem nézte meg de mondta neki hogy nem tehet rola .....
Figyu! fogj meg egy elemet a motorodról, és kocogj el egy festékboltba ahol autólakkokat is árulnak! Kikeverik másnapra a minta alapján. Viszed a "fényeződnek" (akit nem fényeztél agyon ) a kétkomp. festéket amibe már a megfelelő arányban belekeverték az effektet is, lefújja oszt jóidő. Kikeverik a minta alpján de színkódot is vihetsz egy fecnin mert táblázataik is vannak. Az a baj csak, hogy felétek nem vagyok ismerős, de Fehérváron van ilyen bolt. Ha máshol nem hát pesten tuti találsz.
Képzeld el, hogy belegondoltam hogy senki nem jött szembe reggel !!!!!!!!! pl most ott épitik az m0 ást és egy ilyen nyolckerekü vagy ilyesmi végigondoltam és levert a viz ........
és utánna ott áltam szegény pára mellett és teljessen ki voltam ugy vigyáztam rá és egy ilyen buzeráns miatt rommá törtem ... fuuu semkinek nem kivánom amikor kiderül hogy te egyben vagy és utánna csak nézed a motort és az a tehetetlen düh ........ biztos elkentem volna a száját ha megtalálom ......
Én olcson megusztam mert mindig minden hova beöltözve megyek még ha meleg is a bör de ennek köszönhetem hogy "csak" egy zuzodott alkarom (oda érkeztem) és két repedt bordám volt az alkarom magam alászorult az repesztette el de egyébbként semmi más csak oda lett a cuccom csak a csizmám maradt éppen
Ja modtam a fényezönek nézzen utánna aszinnek 20.000 ezerért de azt mondta ö nem érrá és nincs benne a gépébe ez a szin imádom de má nagyon kell a tankom
persze publikus oktober 11 reggel mentem munkába ahogy szoktam pécelröl kiértem csaba felé a hosszu egyenesbe épp oda huztam volna neki amikor hátulrol kilökték a motort alollam mint késöbb kiderült elözni akart engem is 100 nál de szemböl jöttek én voltam az egyszerübb eset neki ja és megállás nélkül tovább ment az volt a szerencsém hogy elkezdtem gépészkedni és ugy dobtam el szegényt hogy a sajátsávomba csusszon én megutánna és persze senki nem látta a rendszámát csak hogy valami fekete auto ...........
Borzalom ez a reggeli közlekedés már nálunk is. A Pesti út legalább széles, azon még meg is úszhatná az ember de az csak pár száz méter.
Viszont az Isaszeg felőli oldalon csináltak valami telephelyet (?): bemocskolják az utat rendesen. Ez most csak ráfagyott sár, de nyáron por lesz azon a szakaszon, én meg jönnek kilóval, hááát, nem tudom.
Csemegézz itt pl.
Életveszély ez az átmenő forgalom, bár ellenkező irányban nem annyira veszélyes.