Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsit vicces is, de az "alföldi gyerek" felmegy a "hegyekbe", azt első körben el is esik... Orfűre mentünk.
te pécsen

Az enyém Puig Racing, ami a kagyló alak legmagasabb pontján csak 2 centivel magasabb, mint a gyári, de máshol kisebb. Megváltoztatja a szélterelést, kicsivel jobb lett tőle. A másik az a Puig Touring, az jóval magasabb.

Touring
és
Racing

Puig USA - Itt pedig meg tudod keresni a valós különbségeket.
Sajnálom.

A Stage 4-es képeken van a motorodon egy nagy plexi? Puig plexi? A túrás változat? A gyárihoz képest hogy vált be?
Pécs és Komló között kicsúsztam egy felfelé vezető (szerpentines) úton.
elestél
Ok.
Köszönöm! Tél beköszöntével újra jelentkezek ezen ügy kapcsán :)
Kérlek szépen nekem Sülysápon csinálták. Először homokfújták, majd szinterezték. Nem kértek érte pénzt, de kb. 3e Huf-ból megúszható, és pár nap alatt megcsinálják csak ajánlani tudom.
Neked ki fényezte? S mennyiért?
Aki nekem csinálta, ugyanolyan vastagságú anyaggal toldotta meg. Szó mi szó nem volt valami vastag a cső, de simán lehetett hegeszteni. Azért azon is sok múlik szerintem milyen lett a hegesztés minősége, bár nem értek hozzá. Amiben tudok segítek.
"Jézus" motorjáról való darab.
Szia.

Holnap csinálok képet, mert érdekelne a dolog. Így kicsit megingott a bizalmam benne.
hogy heggesztették azt meg? Ellátta a feladatát?
Sziasztok.

Mi történt? pontosan hol tört el? Ha képet mutatsz talán megtudom mondani. Kb.3cm-t kell toldani, és max. 5 cs-el kerül magasabbra.
Én legalábbis így csináltattam.
Igen, a T-alak egyik ága tört el, mint egy porcelán. Pedig nem kapott nagyot!
Hol tört el? A deklik-hez közel? ahol van a T alak?
Én úgy tudom, hogy az enyém ott lett elvágva és néhány cm-el feljebb lett rakva, hogy még épp kikerülje a hasidom felső részét.
Zack! Vagy akinek még átalakított bukócsöve van;
Képen bejelölnétek kérlek, hogy hol módosítottak a szerkezetén a "toldás" miatt? Mert az egyik heggesztésnél eltört a bukócsövem és kíváncsi vagyok, hogy ott kellett-e alakítani, mert akkor jelentősen gyengült a szerkezete!
Köszönöm!
Legyél okos
link

vámmentesen is
Ott a pont.
jogos....
Majd megveszem kis pénzért, mikor kitalálod, h másmilyen kell.
Tehát mégegyszer, az utolsót vettem meg.
Nem is, amcsiba még van, csak jó drágán és vám meg áfa teherrel...
az utolsót vettem meg. :)