kösz.
Elvileg van hozzá valami szimering féle, de közel se olyan mint a gyári. A szerelő nem ajánlotta, mert hogy hamar tönkre fog menni, és rendeljek gyárit. (36.000)
Mivel most anyagilag nem állok túl jól, ezért belerakattam, majd próbálok nem esőben közlekedni. A szezont bírja ki. És majd jövőre kap olyat amilyet kell. Te hol vetted a tiédet? Milyen típúst stb...ami jó is?
Cseréltem. Az alsó szimeringre gondolsz? Kormánycsapágyat csak szettbe szabad venni, amiben benne van a két csapágy, és a módosított alsó szimering is.
Sziasztok,
Lenne egy gyors kérdésem, extra sűrgős lenne.
valaki cserélte már a kormánycsapágyát fz6-on görgősről kúpgörgősre?
ha igen, akkor rá tudta tenni a szimeringet is?
Az enyémhez meg lett rendelve, de most az van hogy a szimeringet nem lehet rárakni. Most gyárit kéne rendelnem de azt kicsit sokallom!
Ma reggel megérkezett,fel is szereltem,kép,és videó hamarosan.Ám azért volt egy kis turpisság a dologban!
Elvileg a dobok már múlt héten hétfőn (18-án) fel lettek futárral adva,de valami elcímzés miatt ezt visszavitték neki csütörtükön délután,és péntek reggel 9-kor (22-én) feladta postán.ÁM! A darabok pénteki,22-ei zalai hírlapba voltak becsomagolva... Nem hiszem,hogy csütörtökön,amikor visszaszállították neki,akkor kibontotta a dobozt,és minden darabot újra becsomagolt.
Azonkívül a kísérőlevelen is az volt,hogy tegnap adták fel 17:16-kor Zalaegerszegen ...
Szerintem 16:30-kor még polírozták.
Teljesen mindegy,nagyon szép,minőségi munka,gyönyörű hang,bár még menetközben nem tudtam kipróbálni,mert szakad az eső.Mindenkinek ajánlani tudom,igaz 1.5 hét csúszással lett meg,de most már mindegy.
Tanulva ezekből,ha lesz egyszer motorváltásom,és kell rá dob,akkor is vele csináltatom,csak télen,hagyva neki elég időt. :-)
Most már csak a TÜV papírt kell kivárnom,mert : KIMARADT a csomagból !
Véleményem szerint sem fog senkit átverni. Nem ér annyit neki az a 88eFt.
Én amúgy ha egyszer végre meglesz az FZ6N akkor a gyári dobokat fogom a PRC-s csapattal átalakítattni. Abba biztos nem kötnek bele a rendőrök majd.
Írtatok már a Motordoktornak Total Bike-on? Állítólag "postafordultával" érkezik válasz, ellenben én lassan egy hete várok... Ugye az a fránya posta...
Szerintem a Martin dobok alapvetően híresek, és népszerűek. Képzeld el, ha egyetlen egy embert is átverne, az elkezdi terjeszteni Martin úr rosszhírét, terjedni fog, mint egy vírus, ami óriási presztizs-romlást okozna. Szerintem egy józan ember, aki felépített egy ilyen márkát, nem kockáztatná. Én biztos nem vennék már tőle, úgy hogy tudom, már átvert valakit. Minden szakmabelinek fontos a jó híre.
Enyémet, olcsóbban?
Előbb intézd el ezt, aztán majd ráérsz tanakodni. De, hogy lásd nem vagyok részrehajló.
Alternatívák:
- PRC-nél kiherélik a gyárit. kb 35k
- Finster (kb egyár)
- Sakál (nagyon drága)
- használt dobok (60 körül)
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nagyon f.s visszhangos a garázs,élőben brutálisabb.
http://www.sportmotor.hu/motor...
A végeredmény a lényeg!
fékbetét gyári
kb így van a készlet
Elvileg van hozzá valami szimering féle, de közel se olyan mint a gyári. A szerelő nem ajánlotta, mert hogy hamar tönkre fog menni, és rendeljek gyárit. (36.000)
Mivel most anyagilag nem állok túl jól, ezért belerakattam, majd próbálok nem esőben közlekedni. A szezont bírja ki. És majd jövőre kap olyat amilyet kell. Te hol vetted a tiédet? Milyen típúst stb...ami jó is?
http://www.kepesmotor.hu/elekt...
http://www.agomotors.hu/websho...
Lenne egy gyors kérdésem, extra sűrgős lenne.
valaki cserélte már a kormánycsapágyát fz6-on görgősről kúpgörgősre?
ha igen, akkor rá tudta tenni a szimeringet is?
Az enyémhez meg lett rendelve, de most az van hogy a szimeringet nem lehet rárakni. Most gyárit kéne rendelnem de azt kicsit sokallom!
Elvileg a dobok már múlt héten hétfőn (18-án) fel lettek futárral adva,de valami elcímzés miatt ezt visszavitték neki csütörtükön délután,és péntek reggel 9-kor (22-én) feladta postán.ÁM! A darabok pénteki,22-ei zalai hírlapba voltak becsomagolva... Nem hiszem,hogy csütörtökön,amikor visszaszállították neki,akkor kibontotta a dobozt,és minden darabot újra becsomagolt.
Azonkívül a kísérőlevelen is az volt,hogy tegnap adták fel 17:16-kor Zalaegerszegen ...
Szerintem 16:30-kor még polírozták.
Teljesen mindegy,nagyon szép,minőségi munka,gyönyörű hang,bár még menetközben nem tudtam kipróbálni,mert szakad az eső.Mindenkinek ajánlani tudom,igaz 1.5 hét csúszással lett meg,de most már mindegy.
Tanulva ezekből,ha lesz egyszer motorváltásom,és kell rá dob,akkor is vele csináltatom,csak télen,hagyva neki elég időt. :-)
Most már csak a TÜV papírt kell kivárnom,mert : KIMARADT a csomagból !
Holnap kiderül minden,remélem.
Én amúgy ha egyszer végre meglesz az FZ6N akkor a gyári dobokat fogom a PRC-s csapattal átalakítattni. Abba biztos nem kötnek bele a rendőrök majd.
Előbb intézd el ezt, aztán majd ráérsz tanakodni. De, hogy lásd nem vagyok részrehajló.
Alternatívák:
- PRC-nél kiherélik a gyárit. kb 35k
- Finster (kb egyár)
- Sakál (nagyon drága)
- használt dobok (60 körül)