Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sveti Stefan valóban nagyon gyöngyörű. Gyorsan rakok is fel olyan képet ahol nem takarja fehér Yami :)
Ami még nem rossz az a Kotor-Cetinje közötti Szerpentin. Összesen 42 hajtűkanyart tartalmaz, melyből 25 számozott. Az úton több leírás szerint nem ritkák a tehenek. Én is összefutottam velük.
Odabasz!
-Ídesapám csúklik a lú!
-Jáj Gázsi aggyá neki vízet!
-Nem úgy.......össze...........
Bírom ezeket az ajándéktárgyakat!

Lefotózod a saját motorodat és szinte bárhol olyan posztert nyomtatnak belőle 3e-ért,hogy megszólal!
Már ha pont ez hiányzik a garázsbol!
Az a kis falucska a tengerben... Gyönyörű Meg a fehér fz is
Itt ülök a horvát tenger mellett és irigykedem. Ez érvényes?
Egyszer muszáj lesz nekem is felnőnöm a rendes túrákhoz, különben mindenről lemaradok
Van aki ilyesmiért pénzt ad ki? Én személy szerint eltankolnám a zsét. Sok sikert az eladáshoz.
Még ingyen sem.
Peti! 0-ra futott elől hátul a Z6 .
Nincs valami tuti gumi ötleted?
az ilyen embereket nem érte, van egy viszonylag kényelmes sport/tura motorja, arra minek csutkakormány mert,hogy ettől sport motor nem lesz belőle,,,, kényelem meg ugrik...
én már azt megbántam,hogy leültettem az elejét 10mm er, sokkal kényelmetlenebb hosszu uton, és nem nagyon tudok tőle jobban kanyarodni, kanyarodás inkább azon múlik, hogy ki mit mer, milyen vakmerő...
nagy takarításnak is nevezhetném mai nap a garázs jön munka is sok volt a héten,,,
A kormány lett csutka. Egy Dénes nevü emberé. Nem fórumozik, de megígérte, hogy fog. Említettem neki, hogy mennyire komoly tud lenni egy rendes faridom is.

Te meg mit csinálsz, hogy ennyire hallgatsz? Kiscica elvitte a nyelved?
r6 á formailag vagy motorikusan
hány napos tura volt
Sok fehér N-es Fazer szaladgál? Tegnap Etyeken egy kút előtt láttam egyet. Egy másikat s-et meg egy B.örsi szerelőnél éppen R6-á alakították.
Én végigfürödtem Kotortól Albániáig a tengerpartot. Albániában Shengjin egész normális homokkal borított stranddal bír.
Sveti Stefan
..amikor én voltam a Varásokkal akkor mi ott is fürödtünk :)
egyszer az életbe még biztos visszatérek de akkor meg nem állok Albániáig.
A fogyasztásban csak hozom az átlagot. Túratempóban szerintem mindenkinek ennyit kell, hogy fogyasszon a szamár.
Az nagyon jó fogyasztás. Képek jöhetnek.
Ja a Pisti tényleg jó srác. Minden kérdésedre válaszol. Amit megkérdezel. Szóval ha tudsz kérdezni, akkor hajrá :)
Háj emberek! Visszatértem a montenegrói nyárból ide a jégkorszakba :) Majd rövidesen írok egy hosszabb leírást is, de elöljáróban csak annyit, hogy eszméletlen jó volt :)
2500 km, 4.7es fogyasztás :)
OK.
f10-10 körül hívlak! De tényleg!
Piliscsaba, 10-es út.
Nem olvad el. A fékbetétet lehet látni szétszedés nélkül is.
Holnap reggel piacra megyek, aztán szerintem ráérek. Mielőtt indulnál rám csörögsz, az a biztos. Te hol laksz egyébként honnan jönnél