Ha esetleg érdekel vkit! Szeretném lecserélni a Hondámat egy 1000es Fazerre(2001-2005!)! Részleteket privátban megdumálnánk!
Ha esetleg vki fantáziáját érdekelné:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_929_rr-4
865731
Én kaptam ott 10% kedvezményt,igaz vettem ott már több aksit.Kiveszik,beteszik,,a töltésedet megmérik.Én és a barátaim is nagyon megvoltunk elégedve velük.
Sziasztok!
Ma megadta magát az aksim
Tudnátok ajánlani valami megbízható aksit FZS600-ba? Esetleg olyan boltot, ahol sos tudnék venni szombaton? Mert vasárnap túrázni akartam, de így nem merek elindulni
Köszi!
:) bocsesz.El vagyok havazva az utobbi idöben de a kipuffra talán irtam hogy már nincs.Van még az üléstakaro meg hátulra egy vortex lánckerék,aggyal együtt meg oldalra bukogombák,eredeti hossztott csavarokkal.marko_attila@yahoo.com ez az emailem
üdv.
sziasztok ma felkerultek az uj tarcsak es jok lettek szoval nagy az orom
Mivel a regi tarcsaimbol egy darab hibatlan allapotu ezert azt eladnam ha kell valakinek 15e ft alku nelkul.a legolcsobb amit itthon talaltam az 20e volt
2004 es fz6 os modellekre jo
Az sem mindegy, milyen motor van alattad! Az FZ-6 -nál, ha kanyarban bele kellett nyúlnom az első fékbe, nem nagyon szerette, egyenesedett fel rendesen. A mostani viszont sokkal jobban tolerálja azt, ha kanyarban belefékezek, sokkal jobban attól függetlenül nem szoktam kanyarban csak enyhén fékezni ha kell.
Ha esetleg érdekel vkit! Szeretném lecserélni a Hondámat egy 1000es Fazerre(2001-2005!)! Részleteket privátban megdumálnánk!
Ha esetleg vki fantáziáját érdekelné:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_929_rr-4
865731
Ma megadta magát az aksim
Tudnátok ajánlani valami megbízható aksit FZS600-ba? Esetleg olyan boltot, ahol sos tudnék venni szombaton? Mert vasárnap túrázni akartam, de így nem merek elindulni
Köszi!
Legyen könnyű neki a föld! :'(
üdv.
megvan meg a LEO VINCE-ed? Egen foldon kerestelek!
van még egy üléstakarom elado ha valakit érdekelne FZ6ra
20 000FT
Mivel a regi tarcsaimbol egy darab hibatlan allapotu ezert azt eladnam ha kell valakinek 15e ft alku nelkul.a legolcsobb amit itthon talaltam az 20e volt
2004 es fz6 os modellekre jo
Fényező nekem is kellene majd. aki JÓL dolgozik. Sajnos akit javasoltam volna már nincs köztünk.