Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rossz, csak nem olcsó. Elfogadnék egyet.
irtam! te törted össze? te tulajdonod
Te mániákus gyűjtő
a hirdetést bővítettem, a félreértések elkerülése végett, nem 50ezer forintért eladó a motor.
Dobj egy e-mailt és akkor ott meg tudjuk beszélni a részleteket, ha valóban érdekel a komplett motor.
én vasárnap voltam, király volt, rengeteg nővel
hali,
mennyiért adod
Sziasztok,
ha valakit érdekel, emailben bővebb info:
http://www.autoalkatresz.hu/mo...
16án Gárdony pancsi :)
Hali,

Holnap valaki Velence pancsi?
Jos, nézd, ezt vettem:

http://www.youtube.com/watch?v...
várom, hogy megérkezzen.
Azt megköszönöm, ha hozol nekem
Mármint az új rucim? Nem rosszabb mint Zacky motorja
Én ilyen német ALDIs folyékony, fehér színű bőrápolót használok. Nem tudom itthon lehet-e kapni, de nem hiszem. Ha gondolod hozok neked, ha megyek ki faterral, elég jó anyag 400-500 Ft. Megnézheted Zack dzsekijén.
De nem lennék a helyedben mikor azt a bőrruhát takarítod.
Nem mondod?
Jos! Te melyik bőrápolót használod, amelyik nem oldja meg a festéket? És hol veszed?
Legközelebb megpróbálom a láncról a rozsdát lesikálni óvatosan drótkefével. Remélem menni fog.
A WD40 a folyékony arany, megint
Petróval lehet tisztítani, de jobb semmivel...csúnya lesz, de nem megy tönkre....a brigi sokak(szerintem is) nem túl jó, de ezt a több éves vitát nem szeretném feléleszteni...
Én mindig áttörlöm WD-40-nel az oldalát, miután letakarítom. Az ad neki egy kis kenést és nem rozsdál be.
Nem kormány teleszkóp egyelőre még csak a tetején, ahol jár ki be a szár ott nem. De ami késik...
Éppen a Viktor kezdte meg aszéthajtását 3.ban 187 megy ez neki,csak miből szervizeli majd?
Szombaton Zalaegerszeg
Vasarnap tura ha minden igaz! De ha megsem, elmegyunk haztuznezobe. Ha festetni akarnal velem, nem jarnal jol... Ellenben kivaloan tudom mondani, hogyan kellene.
(elmelet 5-os, gyakorlat 1-es)
tán egy puhább drótkefével megpróbálnám az oldalát...
kormányra krómtiszító, de tul sokat nem tudsz rajta segíteni, irány a krómozó és újra krómozzák...
ezt majd Viktortol kérdezd... szerintem egy ideig marad
valamikor elnézhetnél,pl. hétvégére festést tervezek
Berber, vagy valaki hozzáértő!
Hál istennek nemrég kint állt a mocim az esőbe és mikor hétvégén takarítottuk a láncot meg a motort észrevettem, hogy a kb. 1500 km-t futott láncom is megsínylette. Méghozzá rozsdás lett. Sajna a brigéciolos mosás nem szedte le teljesen. Csak a szemek oldalán a a kis pöcköknél van főként, de baromira zavaró. Valami megoldás, hogyan szedhetném le a rozsdát? És mivel lehet megelőzni? Úgy látszik a láncspray nem elég...

A másik, hogy a telószárak tetején is kezd ilyen "vakrozsda" vagy mi a szösz megjelenni. Ilyen pici pöttyök. Hiába 15 éves, japán belpiac. Esetleg erre valami megoldás?

Köszi a helpet
Peti, Jos, Rosi,

mi lesz a fekete-pezsgo szinu MOTORRAL?
Sziasztok!

Tudja valaki hogy létezik-e pályaidom fZ1-hez? és mennyibe kerül?