Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem metálhupi-rózsaszínűt vegyél...
Stratégia fontosságú az a vessző a mondat közepén.
"ettem a sütit egyik délután a motoron"
mivan?
Köszönjük, nem rendeltünk sültkrumplit!
Egyébként, milyen színű a tükör?
Vannak sokkal komolyabb,és fontosabb dolgok mint a szájkarate
Már hiányoztál! Komolyan... ettem a sütit egyik délután, a motoron gondolkodtam és beugrott, "de rég hallottam Rojeblee felől is.."
A maszk után neked nem mindegy?
Mit gondoltok, fekete-szürke Fazerre (mint az enyém is) metál-fekete vagy matt-fekete plexi a szebb? Mattot nem tudok elképzelni, ezért kérdezem tőletek, mivel ismeritek a Fazerek gyári fekete -sötét grafit- fényezését.
Elég szar helyre kerülne a "műszerfal"...szóval vicc lenne az egész
Ilyenen én is gondolkoztam de a régi fajta fazeren lehet bután nézne ki és elég kicsi is lenne
A lámpáról van szó :)
Vélemény?
Hát persze, hogy ilyenkor melózok...
Barátnőd tud róla
Hát nem épp erre vonatkozott a trafi, de ha úgy vesszük igen Holnap lesz a Nemzetközi Női Motoros Nap, felvonulással egyebekkel, este meg ivászattal. Szombaton egy minitúra, kanyarvadászat kicsiben, csiga tempóban, csajokkal Még lehet jelentkezni
Jelen esetbe nem igazán kivehető, hogy miből lett, de UEB-543 lett a végeredmény, és az U-n kívül a másik két betű gyanús volt. A számokba én nem láttam sok machinát, de mások igen. Viszont elég pancser, hogy 100-as táblánál 120-asl poroszkált. Akkor már húzta volna vagy 180-al (a barátosnémat idézve)
Ez sajna könnyen megtörténhet. F betűből egy kis fekete ragasztószalaggal gyorsan E betűt, az O-ból Q betűt, az I-ből L-t lehet fabrikálni...
Gratula! Használd egészséggel!

Gumi fákat!
Ha akarsz piálni és ottaludni, gyere már pénteken.
Gurulás szombaton lesz, de elég kicsi kör lesz. Túrás léptékkel mininek lehetne nevezni.
Én is tőle vettem a motort..., most is van két tip-top fazer... és még az ára is korrekt!
http://www.hasznaltauto.hu/partner/veresattila-7334
Hali! Csajos buliba mész? Megyek én is.
M1-M7 ki-bevezető, annál a sokéve fixen telepített traffipaxnál.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayI...

750ezerért egy új FZS600. Hú de szívesen lennék az új tulaj helyében...
Hol készült az a kedves kép?
nem tudok róla látjuk majd az időjárást is!