Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha már a 80 kilót elérted tényleg félek
motorozzon irtam
Tisztában vagy vele hogy holnap szétrúghatom a segged?
És nem
az a oldaltámaszos dolog nem az eséstől volt
Ma nem saját elhatározásból 4szer teszteltem a futóművet, ebből 2szer stopie volt. Eddig elégnek tűnik :) :) :)
10ezertől többet nem tudnák adni érte,szóval felejtős
ha pályára kerülök ott így is hülye vagyok,az oldaltámasz sarka már lecsiszolva,nem kell az a wilbers

persze el birnám viselni
Én még tavaly előtt vettem (Karut még nem ismertem akkoriba:( ) s így 40-be állt meg szereléssel, olajjal együtt.
Most ha jól tudom 25-28.000 körül van, olaj nélkül. Ha cserés lesz az olajod, érdemes belevenni a wilberset. Ég és föld! Pályán meg főleg.
110 kg + cuccok = Olyan, mint én és Babulu. Elég neked a futomű? Nem tűnik túl puhának?
MAX 0,5-öt, max...
Nektek mennyibe is jött bele?
Lehet intim a kérdés,de le...
Nekem 1.5 az marha sok lenne.
110 kg+állandó hátizsák+cumó...
November-decemberbe leakciózzák.
Annyira nem élek jól
80-81kg+5kg a sado-mazo ruhám+sisak,csizma meg néha a nagy levegő
már csak wilberset bele!
Mondjuk az enyém utassal koppant csak. Mennyi a tömeged?
Nekem is 0,5cm van most belőve...jobb mint az eredeti állapot
Profik? Itt?
Nem hisszük. Én vagyok az intruder.
Wilbers nélkül felütött. Már nem üt fel :) akkor legyen 0,5, vagy 1 cm. Ti profik megérzitek a változást. Egyenesfutás oltárán sem kell semmit sem feladni, mert sebességhatárok fölött is atom stabil.
Mindent tud, amit szükséges tudnia :)
Én a tréningre gondoltam. Azt nem tudtam, hogy party is lesz, meg ilyenek :) Oda inkább nem megyek, mert azt hinnétek, hogy betolakodó vagyok.
1,5cm szerintem elég sok...nagyobb fékezésnél az első sárvédő csattanna
Igen,gondolom neked 1,5cmel van le engedve,és jó.
Igen, hogy hegyesebb legyen a kiflik szöge = felső villahíd fölé lógjon a kiflik vége.
Nem az övé,csak kérdezi hogy miszar van
Ejtse be az elejét?
Az indexekkel csinálj valamit és ejtsd be az elejét 1,5 cm-vel. Úgy hogy nézne ki? A szelet és a bogarakat pont a műszerfalra tolja így...